Toimitus / Natural Goods Company

Ekologinen uutuus Taikalta

23.8.2021,
Natural Goods Company

Noin vuosi sitten syksyllä 2020 lanseerattu suomalainen Taika -sarja otettiin avosylin vastaan ensimmäisistä tuotteista lähtien ja kiitos siitä kuuluu kaikille oman elämänsä hyväntekijöille. Olette yhtä rakastuneita Taikaan, niin kuin mekin olemme Natural Goods Companylla!

Käsien pesun merkitys ja tärkeys ovat korostuneet viimeisen puolentoista vuoden aikana ja käsiemme iho onkin ollut koetuksella päivittäin useasti toistuvien pesujen vuoksi. Kotona tapahtuvaan käsihygienian ylläpitoon riittää huolellinen käsien peseminen pelkällä saippualla, sillä jatkuva käsidesin suurkulutus voi heikentää ihon luonnollista, suojaavaa mikrobikantaa. Desinfiointiaineen käyttäminen on kuitenkin erittäin suositeltavaa kodin ulkopuolella varsinkin, jos ihoa ei ole mahdollista pestä juoksevan veden ja saippuan avulla.

Kylpyhuoneesi vakioasukki

Taikan valikoimaan kuuluva käsisaippua saavutti huikean suosion, sillä se saapui valikoimaamme juuri oikeaan aikaan. Sen käyttömukavuus saa palaamaan tuotteen äärelle aina kerta toisensa jälkeen.

Käsisaippuan parhautta puoltavat:

  1. Äärimmäisen näppärä ja helppokäyttöinen annostus pumppupullosta. Saippuaa tulee pumpusta juuri sopiva määrä yhdellä painalluksella.
  2. Pehmeästi veden kanssa vaahtoava koostumus tuntuu miellyttävältä ihollasi ja puhdistaa tehokkaasti kätesi päivän aikana iholle kertyneistä tomuista.
  3. Erittäin helposti huuhtoutuva koostumus tekee koko perheen arkisista käsienpesuhetkistä helppoja ja nopeita.
  4. Juuri sopivan raikas tuoksu, joka kuitenkin haihtuu iholtasi pesun jälkeen.

Sen lisäksi, että saippuan ihotuntuma on vertaansa vailla, on se hauska pesualtaan koristaja mystisen vihreällä värillä, joka tuo mieleen upeat ja arvokkaat metsämme. Pumppupullossa on myös minimalistinen, simppelin hauska design.

Nyt silmät ja korvat auki, täältä pesee ilouutisia!

Koska Taikan käsisaippua on ollut niin suosittu, saa se rinnalleen ikioman täyttöpaikkauksensa. 550 millilitran täyttöpussukka on ekologinen ja kätevä, sillä voit täyttää pumppulloa yhä uudelleen ja uudelleen. Yksi pussukka sisältää 80 % vähemmän muovia, kuin kaksi pumppupulloa yhteensä. Luonto kiittää ja ilahtuu jokaisesta säästetystä pakkauksesta.

Kätesi tuntuvat kosteutetuilta joka pesun jälkeen

Löydät purnukan ja pussukan takaa ainesosalistauksen, jota tutkailemalla selviää saippuan sisältämät raaka-aineet. ”Glycerin” eli glyseroli komeilee listassa neljännellä sijalla ja se onkin ansainnut paikkansa käsisaippuan reseptissä hyödyllisten ominaisuuksiensa vuoksi. Glyseroli on erittäin hyvin siedetty raaka-aine, jonka takia sitä käytetään usein kosmetiikkatuotteissa, kuten voiteissa, kasvovesissä ja jopa hammastahnoissa.

Uskoisitko, että glyseroli auttaa myös puhaltamaan valtavia saippuakuplia?

Biohajoava glyseroli on humektantti, eli sillä on kyky sitoa kosteutta eli tuttavallisemmin vettä itseensä. Se on yleisesti käytetty kosteuttava ainesosa myös käsideseissä.

Taika välittää ympäristöstä

Ota tavaksi levittää voide käsiesi iholle aina puhdistuksen jälkeen. Taikan käsivoide lukitsee kosteuden paikoilleen muodostamalla kalvon ihosi pinnalle estäen veden haihtumista tehokkaasti.

Kevyt koostumus imeytyy ihollesi nopeammin, ennen kuin ehdit sanoa “hiilineutraali”. Sitä tämä suomalainen helmi nimittäin on, ja ylpeästi! Taika hyvittää kaksinkertaisina tuotannosta aiheutuneet päästöt, joita syntyy esimerkiksi valmistuksen ja kuljetuksen aikana.

Lähteet:
Tukes. Harkitse tarkkaan, millaisia desinfiointiaineita ja käsidesejä ostat. https://tukes.fi/-/harkitse-tarkkaan-millaisia-desinfiointiaineita-ja-kasideseja-ostat

0 0 votes
Article Rating
Ilmoitukset kommenteista
Ilmoita
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top

You are about to remove a gift product. If you continue, it will not be added to your cart again.