Astu taikapiiriin ja löydä luonnon Taika

Tervetuloa tutustumaan luonnonkosmetiikkamerkki Taikan lumoavaan maailmaan. Kutsumme sinut olemaan osa tarinaamme ja ihastumaan pohjoismaisen luonnon antimiin ja viisauteen.

Tutustu tuotteisiin

TAIKA on luonnon taikaa parhaimmillaan. Luonnosta löytyy hyvinvointia ja terveyttä, joista nautimme ja ammennamme voimaa jokapäiväiseen elämään. Luonnosta löytyy myös ne ainesosat, jotka tekevät hyvää ihollemme, ilman mitään keinotekoisia lisäaineita. Aitoa luonnon taikaa – sitä Taika on.

True natural magic.

Aitoa luonnon taikuutta. Tähän uskomme sydämissämme, ja ennen kaikkea tuotekehitystyömme perustuu tieteellisesti tutkittuihin, luonnosta saataviin puhtaisiin raaka-aineisiin, jotka tekevät hyvää ihollesi.

Me luotamme siihen, että luonnon lumoava voima tuo terveyttä – niin keholle kuin mielellekin.

Pohjoisen luonnossa on viisautta ja voimaa, jota haluamme tuoda osaksi meidän suomalaisten jokapäiväistä ihonhoitoa. Taika on luonnon taikaa ihollesi. Kaikki Taikan ihonhoitosarjan tuotteet ovat Suomessa luonnollisista raaka-aineista valmistettuja ja 100 % vegaanisia. Olemme koonneet valikoiman tuotteita, jotka vastaavat päivittäisen ihonhoidon tarpeisiin – ihoa ja luontoa kunnioittaen.

KOTIMAISUUS

Taika valmistetaan Vantaan Piispankylässä. Suomalaisen työn liiton myöntämä Avainlippu-merkki osoittaa että tuote on Suomessa valmistettu.

SERTIFIOITUA LUONNONKOSMETIIKKAA

Tuotteilla on Ecocertin myöntämä Cosmos Natural -sertifikaatti, joka takaa ympäristöystävällisyyden läpi koko tuotantoketjun. Tuotteiden raaka-aineet, sisällöt, pakkaukset sekä koko tuotantoprosessi on Ecocertin tarkkaan määrittelemiä ja valvomia.

100 % VEGAANINEN

Periaatteisiimme kuuluu luonnon kunnioitus ja suojeleminen. Tuotteissamme ei ole mitään eläinperäisiä ainesosia, eikä niitä myöskään ole testattu eläimillä.

Seuraa meitä: @taika_natural

Back to top

You are about to remove a gift product. If you continue, it will not be added to your cart again.