Natural Goods Company

Re-Start – Hyvinvointivalmennus

Ratkaisusi pysyvään hyvinvointiin ja stressittömämpään arkeen.

14

tuntia valmennusta

40

helppotajuista jaksoa

97%

asiakkaista suosittelee

Aloita Re-Start nyt hintaan 350€!

Osiot erikseen ostettuna 420€ – etusi 70€

Ymmärtämällä hyvinvoinnin eri osa-alueiden merkityksen opit löytämään sinulle parhaimmat tavat, jotka johtavat hyvään oloon.

Ihon, kehon ja mielen hyvinvointi

Kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin saavuttaminen nykypäivän kiireisessä ja vaativassa rytmissä on todella haastavaa. Stressaava elämäntilanne saattaa johtua monista erilaisista syistä.

Pysyvään muutokseen tarvitaan ymmärrystä ja kokonaisuuden hallintaa. Kokonaisuudessa on otettava huomioon hyvinvoinnin osa-alueet: ravinto, liikkuminen sekä mielen liikkeet.

Tämä valmennus on ratkaisusi pysyvään hyvinvointiin ja stressittömämpään arkeen.

Miksi tarvitset juuri nämä kuusi osa-aluetta?

IHO

Ihosi ei ole vain pinnallinen ulkonäköseikka, vaan se heijastaa myös kaiken sen, mitä sisällämme tapahtuu - stressin, unen, liikunnan ja ravinnon laadun.

Tämän osion aikana ymmärrät perusteellisesti, miksi ihoa tulee hoitaa ja mikä on jokaisen ihonhoitotuotteen merkitys. Osaat valita itsellesi parhaiten sopivat ihonhoitotuotteet, ja ymmärrät oman ihotyyppisi hoidon erityispiirteet ja -tarpeet.

RAVINTO

Ravinto on paljon muutakin kuin vain energiaa tai kaloreita. Se vaikuttaa suoliston kautta ihan kaikkeen sinussa: ihoon, energiatasoihin, painoon, hormonitoiminnan toimintaan ja jopa mieleen

Ravinto-osion avulla löydät itsellesi sopivimmat ruoka-aineet. Opit välttämään haitallisia ruoka-aineita, jotka voivat edistää ihon ennenaikaista ikääntymistä, aiheuttavat ruuansulatusvaivoja, turvotuksia tai epämääräisiä iho-oireita.

MIELI

Meditaatio on mielen turvatyyny, yksi tutkituimmista ja tehokkaimmista elämänhallintamenetelmistä.

Saat työkalut, joiden avulla opit tuntemaan itseäsi paremmin. Pysähtymisen ja ajatusten tiedostamisen avulla alat löytää omia todellisia vahvuuksia ja haluja.

Opit kuuntelemaan omia tarpeitasi ja omaa sydäntäsi - sinua.

YIN

Yin-jooga vaikuttaa lempeän kokonaisvaltaisesti kehoon, mieleen, ja sillä on vahva anti age -vaikutus. Harjoitukset ovat helppoja, syvärentouttavia ja auttavat palauttamaan kehoa erilaisista epätasapainotiloista, kuten stressin aiheuttamasta jännityksestä.

Tämän osion neljällä eriteemaisella yin-joogaharjoituksella tuet energiatasoja, ruuansulatusta ja kehon puhdistumista. Huomaat muutoksia jo ensimmäisen harjoituksen jälkeen.   

AYURVEDA

Ayurvedan perustana on ajatus, että terveys on kehon, mielen ja sielun tasapainoa. Yksilöllinen kehotyyppimme vaikuttaa näihin kaikkiin ja toisinpäin. Kehotyyppisi määrittää sinulle sopivat elämäntavat ja ruokavalion, joiden avulla löydät hyvän olon tuovan tasapainon.

Valmennuksessa opit, miten ravinnolla voi joko häiritä tai ylläpitää kehon tasapainoa, miten edistät kuona-aineiden poistumista ja miten myös vuodenajat vaikuttavat olotilaasi ja kehosi tasapainoon.

KEHO

Tiesitkö, että liikunta auttaa vapauttamaan endorfiinejä kehossa ja aktivoi aivojen välittäjäaineita, jotka puolestaan parantavat unenlaatua ja vähentävät stressiä?

Tästä osiosta saat uutta intoa ja enemmän tehoja irti lihaskunnon ja peruskestävyyden harjoittamiseen. Löydät oman sykealueesi, joilla treeni tuntuu miellyttävämmältä, kehittää hapenottokykyä ja polttaa rasvaa. Käymme läpi myös lihasta ja voimaa kasvattavat koti- ja salitreeniohjelmat liikkuvuuttaa ja kehonhuoltoa unohtamatta. Ohjelmat sopivat aloitteleville, ja tukevat myös maratonille tai thrialoniin treenaavien hapenottokykyä ja kestävyyttä.

Valmennuksen takana on timanttinen asiantuntijajoukko

Valmentajillamme on yhteensä lähes sadan vuoden kokemus hyvinvoinnin eri osa-alueista. Yhteistä valmentajille on palava intohimo holistiseen hyvinvointiin.

Erottavana tekijänä on jokaisen spesialistin oma erikoisosa-alue, joka on hioutunut vuosien varrella saadun palautteen, asiakaskohtaamisten ja onnistumistarinoiden johdosta timanttiseksi.

Tarjoamme viiden kokeneen valmentajan yhdistetyn osaamisen tiivistetyssä ja helppotajuisessa muodossa. Vastaavaa asiantuntijatiimiä et löydä muualta.

Iho- ja Yin-jooga -osioiden valmentaja Katja Kokko - Re-Start hyvinvointivalmennus

Katja Kokko

kosmetologi, luonnonkosmetiikan tuotekehittelijä, meikkaaja, joogaohjaaja

 • Vastaa Yin-jooga ja Iho -osioiden valmennuksesta
 • Työskennellyt ihonhoidon parissa viimeiset 19 vuotta, konsultoi luonnonkosmetiikan eri brändejä tuotekehityksessä
 • Kirjan Aidosti Kaunis (suom. ja eng.) kirjoittaja
 • Joogannut intensiivisesti vuodesta 2009 alkaen

Katja Kokko on aidon kauneuden asiantuntija ja holistisen hyvinvoinnin valovoimainen vaikuttaja, joka tunnetaan yhtenä suomalaisen luonnonkosmetiikkamaailman siteeratuimmista pioneerinaisista.

Katja on työskennellyt ihonhoidon parissa viimeiset 19 vuotta ja vankan kokemuksensa avulla hän tarjoilee jokaiselle iholle sen tarpeisiin sopivat hoito-ohjeet ja antaa vinkit alan parhaista ihonhoitotuotteista, joilla saat loistavia tuloksia myös kotona. Katja korostaa ohjeissaan kokonaisvaltaisen hoidon merkitystä, sillä sen avulla saadaan tasapainotettua myös hankalampia iho-ongelmia.

Katjan holistinen näkemys aidon kauneuden ja kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin erottamattomasta liitosta ulottuu syvälle kehoon ja mieleen. Hän on aloittanut oman joogamatkansa astanga-joogan ääreltä vuonna 2009 ja rikastuttanut vuosien varrella näkökulmaansa joogaan ja joogafilosofiaan lukuisten kotimaisten ja ulkomaalaisten opettajien ohjauksessa. Katjan tärkeimpiin mentoreihin lukeutuvat Magnus Appelberg ja John Scott. Katjan yin-jooga on rentouttava ja lempeä matka omaan itseen, jonka aikana voi kuulostella omia totuuksiaan, kehoaan ja mieltään – ja nauttia virkistävästä hengähdyshetkestä kiireisen arjen keskellä.

Katja esittelee kauneusfilosofiansa Aidosti kaunis -esikoisteoksessaan, joka on ilmestynyt sekä suomeksi (2015) että englanniksi (2017). Nyt Katja kirjoittaa toista tietokirjaansa ja konsultoi valikoidusti luonnonkosmetiikan tuotekehityksessä sekä kotimaisia että kansainvälisiä toimijoita – ja jakaa inspiraatiota sosiaalisessa mediassa pilke silmäkulmassa.

Aleksi Seppänen

osteopatiaan erikoistuva personal trainer, ammattitanssija ja tanssin opettaja

 • Tunnettu myös Tanssi tähtien ohjelmasta – voittanut ohjelman kerran
 • Kymmenkertainen kilpatanssin Suomen mestari ja edustanut Suomea kansainvälisesti 8 vuotta
 • Kilpailee itse triathlonissa ja valmentaa triathleetteja sekä kuntoilijoita
 • Erikoistuu parhaillaan myös osteopatiaan

Menestyksekkään kilpauransa ansiosta sekä personal trainer- ja osteopatiaopintojen myötä Aleksilla on syvä ymmärrys tuloksellisesta treenaamisesta. Aleksin johdolla pääset kohottamaan fyysistä kuntoasi itsellesi sopivalla tavalla, kehonhuollon ja levon merkitystä unohtamatta. Valmennus auttaa sinua palautumaan, tehostamaan rasvanpolttoa ja huoltamaan kehoa paremmin.
kestävien tulosten saavuttamisessa.

Aleksi on voittanut kilpatanssiuransa aikana yhteensä kymmenen Suomen mestaruutta, mm. kolme vakiotanssien mestaruutta. Hän on edustanut Suomea maajoukkuetanssijana yhteensä 8 vuotta lukuisissa arvokisoissa kansainväilisllä kilpakentillä.

Aleksi on ollut mukana neljällä Tanssii tähtien kanssa -ohjelman tuotantokaudella ja voittanut ohjelman kerran. Hän harrastaa ja kilpailee triathlonissa ja valmentaa triathleetteja sekä kuntoilijoita.

Keho-osion valmentaja Aleksi Seppänen - Re-Start hyvinvointivalmennus
Ravinto-osion valmentaja Annika Havaste - Re-Start Hyvinvointivalmennus

Annika Havaste

FLT Ravintovalmentaja, kouluttaja, diplomiravintoterapeutti

 • Yksi funktionaalisen lääketieteen edelläkävijöistä ja pioneereista
 • Toiminut alalla jo yli 11 vuotta
 • Sertifioitu Somatic Pilates-ohjaaja sekä diplomin saanut elämäntaidon valmentaja ja LCF life coach.
 • Kirjoittanut kirjan ”Virtaa ravinnosta! Miten löydät kehon ja mielen tasapainon sinulle sopivalla ruokavaliolla”

Annika on yksi funktionaalisen lääketieteen edelläkävijöistä ja pioneereista, ja ollut alalla yli 11 vuotta. Hän on myös suorittanut ravitsemustieteen perusopinnot (40 op) ja aineopintoja Helsingin yliopiston avoimessa yliopistossa, (kuten ravitsemusfysiologia, metabolia, biokemia, anatomia ja solubiologia, sekä genetiikan peruskurssit). Vuonna kurssi 2017 Gut Check: Exploring Your Microbiome, jonka järjestivät University of Colorado Boulder, University of Colorado System ja University of California San Diego.

Annika on myös sertifioitu Somatic Pilates-ohjaaja sekä diplomin saanut elämäntaidon valmentaja ja LCF life coach.

Annika on kirjoittanut kirjan ”Virtaa ravinnosta! Miten löydät kehon ja mielen tasapainon sinulle sopivalla ruokavaliolla”, josta otetaan uusintapainos syksyllä 2018 nimellä Tasapainodieetti.

Pardaman Sharma

ayurveda-asiantuntija

 • Ayurvedan asiantuntija jo kolmannessa sukupolvessa
 • Suorittanut ayurvedalääketieteen tutkinnon ayurvedasta intialaisessa yliopistossa (1998–2004)
 • Yli kymmenen vuoden kokemus ayurvedan soveltamisesta suomalaiseen elämäntyyliin ja ruokavalioon
 • Alan suosittu ja arvostettu kouluttaja sekä luennoitsija

Pardaman on suorittanut ayurvedalääketieteen tutkinnon ayurvedasta intialaisessa yliopistossa (1998–2004). Hän on harjoittanut ayurvedaa Suomessa jo lähes kymmenen vuotta. Pardamanilla on pitkä kokemus ayurvedan soveltamisesta suomalaiseen elämäntyyliin ja ruokavalioon. Hän on karismaattineni ja arvostettu luennoitsija ja kouluttaja.

”Ayurveda on minulle elämäntapa ja olennainen osa elämääni, sillä ayurvedan oppeja on noudatettu kotonamme aina. Olen ayurvedan asiantuntija jo kolmannessa sukupolvessa ja toivon, että myös lapseni suuntautuu ayurvedaan. Ayurveda on elämäntapa, joka ilmenee arjen valinnoissa ja siinä miten suhtaudumme toisiimme. Ayurveda on intohimoni ja merkitsee myös vastuuta jakaa tietoa eteenpäin.”

Pardamanin perheyritys, vuonna 1928 Intiassa perustettu, Surya Ayurveda Hyvinvointikeskus on suunnannäyttäjä alallaan, jolla on yli kymmenen vuoden kokemus ayurvedan soveltamisesta suomalaiseen arkeen ja elinympäristöön. Pardaman on myös kouluttautunut myös joogaohjaajaksi, sillä jooga kuuluu olennaisena osana ayurvediseen hyvinvointiin.

Pardaman Sharma - Ayurveda osion valmentaja
Mieli-osion valmentaja Anna-Maria

Anna-Maria Sinisalo

tietoisuuden valmentaja, meditaatio-opettaja

 • Helsingin isoimpien joogastudioiden joukkoon kuuluvan ILO Tribe -studion toinen omistaja
 • Joogan ja meditaation parissa vajaat 20 vuotta, täysipäiväisesti 5 vuotta
 • Meditaatio-opettaja sekä shiatsu-terapeutti, reiki- ja metaforinen hoitaja

Anna-Maria ”Ansku” Sinisalo on itsetuntemuksen ja hiljentymisen moniosaaja. Koulutukseltaan hän on mm. tietoisuuden valmentaja, MBSR (Mindfulness Based Stress Deduction) ohjaaja, joogaohjaaja, meditaatio-opettaja sekä shiatsu-terapeutti, reiki- ja metaforinen hoitaja. Ansku Helsingin isoimpien joogastudioiden joukkoon kuuluvan ILO Tribe -studion toinen omistajista. Anskun mukana pääset tutustumaan itseesi täysin uudella tasolla, joka kantaa hedelmää kaikilla osa-alueilla. Luovu turhasta kuormasta ja keskity siihen, mikä on hyvinvointisi kannalta tärkeää.

Anskun matka joogan ja meditaation maailmaan alkanut vajaat 20 vuotta sitten, mutta lopullinen siirtyminen vaatetusalalta hyvinvoinnin puolelle tapahtui noin 5 vuotta sitten, kun vaatetusalan esimiehen työelämän ja silloisten Kauppakorkeakoulun opintojen yhdistäminen ajoi loppuun palamisen seurauksena kyseenalaistamaan oman elämän prioriteettejä ja suuntaa uudelleen. Anskun elämän suurimmistä missiosta on luoda tila, jakaa keinoja ja auttaa ihmisiä löytämään reitti sisäisen rauhan ja ilon äärelle, jotta he pääsevät kosketuksiin oman sisimpänsä kanssa.

Näin sanovat Re-Start valmennukseen osallistuneet

Ida Hanhiniemi - Ida365 blogaaja
5

Kaunis ja laadukas kokonaisuus

”Vaikka tiedän paljon hyvinvoinnin vaalimisesta, ihonhoidosta ja ruokavaliosta, opin valmennuksesta paljon uutta. Eri osiot innostivat ja syvensivät omaa tietämystäni aiheista. Suosittelen valmennusta lämmöllä kaikille, joita aiheet kiinnostavat, mutta myös niille, jotka ovat jo perehtyneet valmennuksen teemoihin. Kaunis ja laadukas kokonaisuus ja lisäksi arvostan sitä, että videoita pystyi kuuntelemaan esimerkiksi ruokaa laittaessa”

Ulrika - Re-Start asiakas
5

Opin paljon uusia keinoja hyvinvointini ja ihoni kohentamiseen

”Valmennus oli antoisa kokemus. Se oli monipuolinen ja opin siinä paljon uusia keinoja hyvinvointini ja ihoni kohentamiseen. Tärkeintä oli, että siinä huomioitiin niin monia eri osa-alueita, eikä keskitytty vain johonkin tiettyyn.

Minulle jäi valmennuksesta käytäntöön muun muassa uusi ihonhoitorutiini sekä ihanat yin jooga harjoittelut. Aion myös kokeilla pian ärtyneen suolen ruokavaliokuuria. Moni muukin kurssin asia odottaa, että palaan niihin vielä uudestaan”.

5

Tämä verkkovalmennus on todellinen tieto-ja taitopaketti hyvinvointiin

”Suosittelen valmennusta erityisesti sinulle, joka kaipaat joko pientä tai isompaa muutosta elämääsi, mutta et oikein tiedä mistä ja miten lähteä liikkeelle. Re-Start kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin verkkovalmennus on todellinen tieto-ja taitopaketti. Se on selkeä ja helppo ottaa askel askeleelta osaksi säännöllistä arkea ja kohti muutosta”

Heidi - Re-Start valmennuksen asiakas
5

Ymmärsin entistä paremmin kuinka kokonaisvaltaista hyvinvointi on

”Valmennus herätti ajattelemaan päivittäisten valintojen merkitystä ja sitä mikä toimii omalle keholle. Otin valmennuksesta mukaan arkeeni parannetut ihonhoitorutiinit ja lyhyet meditaatioharjoitukset, joita voin tehdä vaikka matkalla töihin.

Sain samalla kipinän tutustua lähemmin Ayuverdan maailmaan ja lisään viikoittaiseen liikkumiseen myös joogaa mahdollisuuksien mukaan. Valmennuksen myötä ymmärsin entistä paremmin kuinka kokonaisvaltaista hyvinvointi on ja miten pienet arjen valinnat siihen vaikuttavat”.

Oletko valmis aloittamaan valmennuksen ja viemään hyvinvointisi uudelle tasolle?

 
Aloita valmennus nyt ja maksa vaikka osissa

14

tuntia valmennusta

40

helppotajuista jaksoa

97%

asiakkaista suosittelee

Sivustomme käyttää evästeitä. Voit lukea tarkemmin evästekäytännöstämme Tietosuojaselosteestamme. Jatkamalla sivustomme käyttöä, hyväksyt evästeiden käytön.

You are about to remove a gift product. If you continue, it will not be added to your cart again.