Ostosten palauttaminen

Nämä ohjeet koskevat Natural Goods Companyn, Mádaran ja Mossan verkkokauppojen ostosten palauttamista.

Sinulla on 14 vuorokauden vaihto- ja palautusoikeus. Palautettavan tuotteen tulee olla avaamaton, käyttämätön sekä myyntikuntoinen. Kosmetiikkatuotteiden sinettien tulee olla ehjät. Voit tarvittaessa palauttaa vain osan tilauksesi tuotteista. Varmista, että saat palautuksen tehdessäsi kuitin ja lähetyksen seurantanumeron. Huomaathan, että noutamaton tilaus ei ole palautus.

Reklamaatiot

Eikö ostamasi tuote olekaan sellainen, kuin sen pitäisi olla? Ota meihin yhteyttä; tutkitaan yhdessä, mistä on kyse: info@naturalgoodscompany.com

Ilmoita palautuksesta lomakkeella

Täytä alla oleva lomake tehdäksesi palautuksen. Älä sulje ikkunaa lomakkeen täyttämisen jälkeen, sillä näet seuraavassa vaiheessa ohjeet tuotteiden palauttamiseen.

Rahojen palautus

Voit tehdä asiakaspalautuksen veloituksetta. Rahat palautetaan ainoastaan asiakaspalautuksina tehdyistä palautuksista. Palautamme tuotteista rahat käyttämäsi maksutavan kautta kahden viikon kuluessa tuotteiden saavuttua takaisin meille.

Kuittaus vastaanottamisesta

Ilmoitamme vastaanottamistamme asiakaspalautuksista sinulle sähköpostitse. Mikäli et ole saanut meiltä kuittausta viikon sisällä palautuksesta, ota yhteyttä meihin sähköpostitse info@naturalgoodscompany.com.

Back to top

You are about to remove a gift product. If you continue, it will not be added to your cart again.