Ostosten palauttaminen

Nämä ohjeet koskevat Natural Goods Companyn, Mádaran ja Mossan verkkokauppojen ostosten palauttamista.

Sinulla on 14 vuorokauden vaihto- ja palautusoikeus. Palautettavan tuotteen tulee olla avaamaton, käyttämätön sekä myyntikuntoinen. Kosmetiikkatuotteiden sinettien tulee olla ehjät. Voit tarvittaessa palauttaa vain osan tilauksesi tuotteista. Varmista, että saat palautuksen tehdessäsi kuitin ja lähetyksen seurantanumeron.

Verkkovalmennukset ovat digitaalista sisältöä. Niiden osalta ei ole kaupan peruuttamisoikeutta. Digitaalisen sisällön toimittaminen katsotaan alkaneeksi, kun olemme lähettäneet verkkovalmennuksen ostajalle ohjeet digitaalisen sisällön käytön aloittamiseen.

Reklamaatiot

Eikö ostamasi tuote olekaan sellainen, kuin sen pitäisi olla? Ota meihin yhteyttä, tutkitaan yhdessä, mistä on kyse: info@naturalgoodscompany.com

Rahojen palautus

Voit tehdä asiakaspalautuksen veloituksetta. Rahat palautetaan ainoastaan asiakaspalautuksina tehdyistä palautuksista. Palautamme tuotteista rahat kokonaisuudessaan luottokortillesi tai ilmoittamallesi tilille käyttämästäsi maksutavasta riippuen kahden viikon kuluessa tuotteiden saavuttua takaisin meille.

Kuittaus vastaanottamisesta

Ilmoitamme vastaanottamistamme asiakaspalautuksista sinulle sähköpostitse. Mikäli et ole saanut meiltä kuittausta viikon sisällä palautuksesta, ota yhteyttä meihin sähköpostitse info@naturalgoodscompany.com.

Kuljetuksessa vioittuneet tuotteet

Mikäli toimitettu tuote on vioittunut, ota meihin yhteyttä sähköpostitse info@naturalgoodscompany.com. Samalla voit ilmoittaa, haluatko palauttaa tuotteen, jolloin saat rahasi takaisin vai toivotko, että lähetämme vastaavan tuotteen vioittuneen tilalle.

Ilmoita palautuksesta lomakkeella

Täytä alla oleva lomake tehdäksesi palautuksen. Sen jälkeen saat ohjeet tuotteiden palauttamiseen.

Back to top

You are about to remove a gift product. If you continue, it will not be added to your cart again.