Verkkokaupan toimitusehdot

Voimassa 9.10.2014 alkaen.

Yleistä verkkokaupasta

Verkkokaupan tuotteita myy Natural Goods Company/Oy Transmeri Ab, y-tunnus 2565893-3. Myymme tuotteita täysi-ikäisille yksityishenkilöille Suomeen. Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron. Pidätämme oikeuden hintojen ja postikulujen muutoksiin.

Tilaaminen

Tuotteet tilataan Natural Goods Companyn verkkokaupasta. Tekemästäsi tilauksesta saat tilausvahvistuksen antamaasi sähköpostiosoitteeseen (asiakas vastaa itse antamansa sähköpostiosoitteen oikeellisuudesta). Asiakas sitoutuu jokaisen tilauksen yhteydessä voimassa oleviin toimitusehtoihin.

Tilauksen muokkaaminen tai peruuttaminen

Valitettavasti tilausta ei voi muokata jälkikäteen. Tilauksen tekemisen jälkeen emme voi esimerkiksi lisätä lahjakortteja tai alennuskoodeja, lisätä tai poistaa tuotteita tilauksesta tai muuttaa toimitusosoitetta.

Tarkistathan tilauksesi huolellisesti ennen kuin etenet maksamaan sen. Jos käytössäsi on alennuskoodi, tarkista, että alennus on vähennetty tilauksesi loppusummasta. Jos haluat peruttaa tilauksesi, haluat kysyä jotain tai kohtaat ongelmia tilausta tehdessä, ota yhteyttä asiakaspalveluumme info@naturalgoodscompany.com.

Maksutavat

Tuotteet ja niiden postikulut maksetaan tilauksen yhteydessä. Verkkokaupassa voidaan maksaa seuraavilla maksutavoilla: Nordea, Osuuspankki, Danske Bank, Ålandsbanken, Handelsbanken, S-Pankki, Aktia, POP Pankki, Säästöpankki, Oma Säästöpankki, Mobile Pay, Walley-lasku sekä luottokortit Visa ja MasterCard. Maksaminen tapahtuu Paytrail Oyj:n sivuston kautta.

Maksut Visa-, Visa Electron- tai MasterCard-korteilla

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla tehtävissä maksuissa Paytrail Oyj näkyy maksun saajana korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
Puhelin: 0207 181830

Verkkopankit

Verkkopankkimaksamiseen liittyvän maksunvälityspalvelun toteuttaa Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Käyttäjän kannalta palvelu toimii aivan kuten perinteinen verkkomaksaminenkin.

Toimitustapa ja toimituskulut

Käytämme tilausten toimittamiseen Matkahuoltoa. Toimituskulut (4,90 €) sisältävät posti- ja pakkauskulut. Näet toimituskulut aina kassalla ennen tilauksen maksamista.

Huom! Kampanja-aikoina toimitusaika on hieman normaalia pidempi: 2–10 arkipäivää.

Ongelmatilanteet kuljetuksessa sekä kuljetuksessa vioittuneet tuotteet

Mikäli tuote on kadonnut kuljetuksen aikana, vioittunut tai asiakkaalle on toimitettu väärä tuote, tulee asiakkaan ilmoittaa virheestä välittämösti osoitteeseen info@naturalgoodscompany.com tai postitse:

Natural Goods Company/Oy Transmeri Ab
Linnoitustie 2 A
02600 Espoo

Ilmoitus virheellisestä toimituksesta tai viallisesta tuotteesta on tehtävä 14 päivän sisällä tuotteen vastaanottamisesta. Jos paketti on vioittunut kuljetuksessa, on tuotteesta tehtävä välittämästi reklamaatio kuljetusyhtiölle.

Noutamatta jätetyt lähetykset

Mikäli et nouda tilaustasi noutopisteestä, palautuu paketti meille noutamattomana lähetyksenä. Tällöin hyvitämme sinulle tilauksen hinnan lukuun ottamatta toimituskuluja.

Olethan asiakaspalveluumme yhteydessä, mikäli et päässyt noutamaan pakettiasi ja haluat, että lähetämme sen sinulle uudelleen. Uudelleenlähetyksestä veloitamme postikulujen määrän 4,90 €.

Muut ehdot

Tuotteiden palautusta koskevat ehdot ja ohjeet. Verkkovalmennukset ovat digitaalista sisältöä. Niiden osalta ei ole kaupan peruuttamisoikeutta. Digitaalisen sisällön toimittaminen katsotaan alkaneeksi, kun olemme lähettäneet verkkovalmennuksen ostajalle ohjeet digitaalisen sisällön käytön aloittamiseen.

Pidätämme oikeuden muuttaa toimitusehtojamme. Asiakkaan on ennen tilaustaan tutustuttava kulloinkin voimassa oleviin toimitusehtoihin.

Natural Goods Companyn asiakkaat ovat Natural Goods Companyn asiakasrekisterissä, jossa olevia tietoja käytetään asiakassuhteen ylläpitoon ja hoitoon sekä tilausten käsittelyyn ja arkistointiin. Asiakasviestintä on mahdollista peruuttaa milloin tahansa. Natural Goods Company käsittelee kaikki asiakastiedot täysin luottamuksellisesti. Natural Goods Company vastaa siitä, että asiakastietoja käsitellään ja säilytetään luottamuksellisesti.

Back to top

You are about to remove a gift product. If you continue, it will not be added to your cart again.