Verkkokaupan maksu- ja toimitusehdot

Yleistä verkkokaupasta

Verkkokaupan tuotteita myy Natural Goods Company/Oy Transmeri Ab, y-tunnus 2565893-3. Olemme suomalainen verkkokauppa ja osa lähes 100-vuotiasta, kotimaista perheyritystä Transmeria.

Myymme ja toimitamme tuotteita täysi-ikäisille yksityishenkilöille Suomessa EU:n veroalueen sisällä, eli emme myy tai toimita Ahvenanmaalle. Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron. Pidätämme oikeuden hintojen ja postikulujen muutoksiin.

Tilaaminen

Tuotteet tilataan Natural Goods Companyn verkkokaupasta. Tekemästäsi tilauksesta saat tilausvahvistuksen antamaasi sähköpostiosoitteeseen (vastaat itse antamasi sähköpostiosoitteen oikeellisuudesta). Sitoudut jokaisen tilauksen yhteydessä voimassa oleviin toimitusehtoihin.

Tilauksen muokkaaminen tai peruuttaminen

Valitettavasti tilausta ei voi muokata jälkikäteen. Tilauksen tekemisen jälkeen emme voi esimerkiksi lisätä alennuskoodeja, lisätä tai poistaa tuotteita tilauksesta tai muuttaa toimitusosoitetta.

Tarkistathan tilauksesi huolellisesti ennen kuin etenet maksamaan sen. Jos käytössäsi on alennuskoodi, tarkista, että alennus on vähennetty tilauksesi loppusummasta. Jos haluat peruttaa tilauksesi, haluat kysyä jotain tai kohtaat ongelmia tilausta tehdessä, ota yhteyttä asiakaspalveluumme info@naturalgoodscompany.com.

Maksutavat

Tuotteet ja niiden postikulut maksetaan tilauksen yhteydessä. Verkkokaupassa voit maksaa seuraavilla maksutavoilla: Osuuspankki, Nordea, Danske Bank, POP Pankki, Aktia, Säästöpankki, OmaSp, S-Pankki, Ålandsbanken, Handelsbanken, MobilePay, Pivo, Siirto, Visa, MasterCard ja Walley.

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun verkkokaupalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa ota yhteyttä Natural Goods Companyn asiakaspalveluun.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
Lisätietoa Paytraililla maksamisesta

Toimitustapa ja toimituskulut

Käytämme tilausten toimittamiseen Matkahuoltoa. Toimituskulut sisältävät posti- ja pakkauskulut. Näet toimituskulut aina kassalla ennen tilauksen maksamista. Huom! Kampanja-aikoina toimitusaika on hieman normaalia pidempi: 2–10 arkipäivää.

Ongelmatilanteet tuotteiden toimituksessa

Mikäli tuote on kadonnut kuljetuksen aikana, vioittunut tai sinulle on toimitettu väärä tuote, ilmoita virheestä heti sähköpostilla osoitteeseen info@naturalgoodscompany.com, soittamalla asiakaspalveluumme tai postitse: Natural Goods Company/Oy Transmeri Ab, Linnoitustie 2 A, 02600 Espoo.

Ilmoita virheellisestä toimituksesta tai viallisesta tuotteesta 14 päivän sisällä tuotteen vastaanottamisesta. Jos paketti on vioittunut kuljetuksessa, tee asiasta heti reklamaatio suoraan kuljetusyhtiölle.

Jos jokin tilauksen tavaroista on loppunut varastostamme, otamme sinuun yhteyttä ja hyvitämme tuotteen hinnan.

Noutamatta jätetyt lähetykset

Mikäli et nouda tilaustasi noutopisteestä, palautuu paketti meille noutamattomana lähetyksenä. Tällöin hyvitämme sinulle tilauksen hinnan lukuun ottamatta meille takaisin kulkevan paketin toimituskuluja (4,90 euroa). Emme lähetä noutamattomia tilauksia uudelleen. Huomaa: noutamaton tilaus ei ole palautus.

Tuotteiden palautusta koskevat ehdot ja ohjeet.

Muut ehdot

Pidätämme oikeuden muuttaa toimitusehtojamme. Sinun on ennen tilaamista tutustuttava kulloinkin voimassa oleviin toimitusehtoihin.

Natural Goods Companyn asiakkaat ovat Natural Goods Companyn asiakasrekisterissä, jossa olevia tietoja käytetään asiakassuhteen ylläpitoon ja hoitoon sekä tilausten käsittelyyn ja arkistointiin. Asiakasviestintä on mahdollista peruuttaa milloin tahansa. Natural Goods Company käsittelee kaikki asiakastiedot täysin luottamuksellisesti. Natural Goods Company vastaa siitä, että asiakastietoja käsitellään ja säilytetään luottamuksellisesti.

Back to top

You are about to remove a gift product. If you continue, it will not be added to your cart again.