Luonnonkosmetiikka

Luonnonkosmetiikka Curly Girl -metodiin

3.5.2019,
Natural Goods Company

Et ole voinut välttyä kuulemasta tämän kevään kuhistuimmasta hiustrendistä, Curly Girl -methodista.

Lyhykäisyydessä trendissä on kyse siitä, että kohtelet luonnonkiharaisia ja taipuisia hiuksiasi hellästi kosteuttaen niin, että hiuksen oma, kaunis kihara kehittyy.

Hius pysyy selkeästi kiharalla, kun sen rakenne on kosteutettu, kosteutettu ja kosteutettu. Curly Girl -metodi onkin vähän niinkuin 7 Skin Method, mutta hiuksille.

Suosittelemme sinua liittymään metodin ympärille perustettuun Facebook-ryhmään josta löytyy todella upeita ennen ja jälkeen metodin -kuvia. Ryhmästä löydät myös kattavan how to -oppaan sekä paljon vastauksia kysymyksiin. CG-metodissa on tärkeää löytää omille hiuksille sopiva yksilöllinen hoito-ohjelma. Ryhmässä voit etsiä ja kysyä samanlaisen hiuslaadun omaavilta heidän omia vinkkejään ja tapoja toteuttaa metodia, sillä hiuslaatu, aivan kuten ihokin, on yksilöllinen asia, jossa moni asia vaikuttaa moneen. Siksi tähän postaukseen keräsimme ohjeistuksen sijaan vain tuotteet, kun haluat toteuttaa Curly Girl -metodia luonnonkosmetiikalla.

Käyttämissäsi tuotteissa ei saa olla sulfaatteja, kuivattavia alkoholeja eikä silikoneja. Silikoneja et löydä sertifioidusta luonnonkosmetiikasta koskaan, mutta alkoholeja käytetään joskus tehostamaan vaikuttavien aineiden imeytymistä. Myös sulfaatteja voi löytyä nimellä sodium coco-sulfate ja sodium cetearyl sulfate. Nämä ovat sertifioidussa luonnonkosmetiikassa sallittuja, peseviä, usein kookos- tai sokeripohjaisia hellävaraisia tensidejä, eli pinta-aktiivisia aineita, mutta eivät sovellu Curly Girlin ylläpitoon. Sen sijaan voit käyttää näitä tuotteita metodissa ensimmäisenä suoritettavassa final washissa.

Tarkista, ettei INCI-listalla lue myöskään alcohol, mutta sen sijaan rasva-alkoholit benzyl alcohol, cetearyl alcohol ja behenyl alcohol sopivat CG-metodiin. Jos haluat tarkistaa käytössäsi olevan tuotteen sopivuuden Curly Girl -metodiin (joka nimestään huolimatta sopii ihan kaikille sukupuolille!), kopioi sen INCI- eli raaka-aineluettelo Curlsbotiin.

 

Tsekkaa myös nämä:

 

 

CURLY GIRLIIN SOPIVA LUONNONKOSMETIIKKA

Pro Tip:

Khadin hiustenpesujauheet, erityisesti Amla ja Shikakai ovat hiusta vahvistavia ja korjaavia ja sisältävät 100% vain yrttijauheita!

Khadin Amla Hair Oil toimii myös muotoilutuotteena: hiero 3-10 pisaraa kosteisiin hiuksiin. Asettele kiharat rutistelemalla, älä kampaa. Anna kuivua luonnollisesti.

Kommentointi suljettu

Back to top

You are about to remove a gift product. If you continue, it will not be added to your cart again.