Natural Goods Company wellnes academy

Re-Start

Ratkaisusi pysyvään hyvinvointiin ja stressittömämpään arkeen. Ymmärtämällä hyvinvoinnin eri osa-alueiden merkityksen opit löytämään sinulle parhaimmat tavat, jotka johtavat hyvään oloon.

“Suosittelen valmennusta erityisesti sinulle, joka kaipaat joko pientä tai isompaa muutosta elämääsi, mutta et oikein tiedä mistä ja miten lähteä liikkeelle. Re-Start kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin verkkovalmennus on todellinen tieto-ja taitopaketti. Se on selkeä ja helppo ottaa askel askeleelta osaksi säännöllistä arkea ja kohti muutosta”

Ona Kamu Näyttelijä, laulaja

”Vaikka tiedän paljon hyvinvoinnin vaalimisesta, ihonhoidosta ja ruokavaliosta, opin valmennuksesta paljon uutta. Eri osiot innostivat ja syvensivät omaa tietämystäni aiheista. Suosittelen valmennusta lämmöllä kaikille, joita aiheet kiinnostavat, mutta myös niille, jotka ovat jo perehtyneet valmennuksen teemoihin. Kaunis ja laadukas kokonaisuus ja lisäksi arvostan sitä, että videoita pystyi kuuntelemaan esimerkiksi ruokaa laittaessa”

Ida Hanhiniemi Ida365 -hyvinvointibloggaaja

Ihon, kehon ja mielen hyvinvointi

Kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin saavuttaminen nykypäivän kiireisessä ja vaativassa rytmissä on todella haastavaa. Stressaava elämäntilanne saattaa johtua monista erilaisista syistä.

Pysyvään muutokseen tarvitaan ymmärrystä ja kokonaisuuden hallintaa. Kokonaisuudessa on otettava huomioon hyvinvoinnin osa-alueet: ravinto, liikkuminen sekä mielen liikkeet.

Tämä valmennus on ratkaisusi pysyvään hyvinvointiin ja stressittömämpään arkeen.

Miksi tarvitset juuri nämä kuusi osa-aluetta?

RAVINTO

Ravinto on paljon muutakin kuin vain energiaa tai kaloreita. Se vaikuttaa suoliston kautta ihan kaikkeen sinussa: ihoon, energiatasoihin, painoon, hormonitoiminnan toimintaan ja jopa mieleen

Ravinto-osion avulla löydät itsellesi sopivimmat ruoka-aineet. Opit välttämään haitallisia ruoka-aineita, jotka voivat edistää ihon ennenaikaista ikääntymistä, aiheuttavat ruuansulatusvaivoja, turvotuksia tai epämääräisiä iho-oireita.

AYURVEDA

Ayurvedan perustana on ajatus, että terveys on kehon, mielen ja sielun tasapainoa. Yksilöllinen kehotyyppimme vaikuttaa näihin kaikkiin ja toisinpäin. Kehotyyppisi määrittää sinulle sopivat elämäntavat ja ruokavalion, joiden avulla löydät hyvän olon tuovan tasapainon.

Valmennuksessa opit, miten ravinnolla voi joko häiritä tai ylläpitää kehon tasapainoa, miten edistät kuona-aineiden poistumista ja miten myös vuodenajat vaikuttavat olotilaasi ja kehosi tasapainoon.

MIELI

Meditaatio on mielen turvatyyny, yksi tutkituimmista ja tehokkaimmista elämänhallintamenetelmistä.

Saat työkalut, joiden avulla opit tuntemaan itseäsi paremmin. Pysähtymisen ja ajatusten tiedostamisen avulla alat löytää omia todellisia vahvuuksia ja haluja.

Opit kuuntelemaan omia tarpeitasi ja omaa sydäntäsi – sinua.

YIN

Yin-jooga vaikuttaa lempeän kokonaisvaltaisesti kehoon, mieleen, ja sillä on vahva anti age -vaikutus. Harjoitukset ovat helppoja, syvärentouttavia ja auttavat palauttamaan kehoa erilaisista epätasapainotiloista, kuten stressin aiheuttamasta jännityksestä.

Tämän osion neljällä eriteemaisella yin-joogaharjoituksella tuet energiatasoja, ruuansulatusta ja kehon puhdistumista. Huomaat muutoksia jo ensimmäisen harjoituksen jälkeen.   

IHO

Ihosi ei ole vain pinnallinen ulkonäköseikka, vaan se heijastaa myös kaiken sen, mitä sisällämme tapahtuu – stressin, unen, liikunnan ja ravinnon laadun.

Tämän osion aikana ymmärrät perusteellisesti, miksi ihoa tulee hoitaa ja mikä on jokaisen ihonhoitotuotteen merkitys. Osaat valita itsellesi parhaiten sopivat ihonhoitotuotteet, ja ymmärrät oman ihotyyppisi hoidon erityispiirteet ja -tarpeet.

KEHO

Tiesitkö, että liikunta auttaa vapauttamaan endorfiinejä kehossa ja aktivoi aivojen välittäjäaineita, jotka puolestaan parantavat unenlaatua ja vähentävät stressiä?

Tästä osiosta saat uutta intoa ja enemmän tehoja irti lihaskunnon ja peruskestävyyden harjoittamiseen. Löydät oman sykealueesi, joilla treeni tuntuu miellyttävämmältä, kehittää hapenottokykyä ja polttaa rasvaa. Käymme läpi myös lihasta ja voimaa kasvattavat koti- ja salitreeniohjelmat liikkuvuuttaa ja kehonhuoltoa unohtamatta. Ohjelmat sopivat aloitteleville, ja tukevat myös maratonille tai thrialoniin treenaavien hapenottokykyä ja kestävyyttä.

97% testiasiakkaista suosittelee
40 helppotajuista jaksoa
14 tuntia valmennusta

Valmennuksen takana on timanttinen asiantuntijajoukko

Valmentajillamme on yhteensä lähes sadan vuoden kokemus hyvinvoinnin eri osa-alueista. Yhteistä valmentajille on palava intohimo holistiseen hyvinvointiin.

Erottavana tekijänä on jokaisen spesialistin oma erikoisosa-alue, joka on hioutunut vuosien varrella saadun palautteen, asiakaskohtaamisten ja onnistumistarinoiden johdosta timanttiseksi.

Tarjoamme viiden kokeneen valmentajan yhdistetyn osaamisen tiivistetyssä ja helppotajuisessa muodossa. Vastaavaa asiantuntijatiimiä et löydä muualta.

Ravinto Annika Havaste - FLT Ravintovalmentaja, kouluttaja, diplomiravintoterapeutti
 • Yksi funktionaalisen lääketieteen edelläkävijöistä ja pioneereista
 • Toiminut alalla jo yli 11 vuotta
 • Sertifioitu Somatic Pilates-ohjaaja sekä diplomin saanut elämäntaidon valmentaja ja LCF life coach.
 • Kirjoittanut kirjan “Virtaa ravinnosta! Miten löydät kehon ja mielen tasapainon sinulle sopivalla ruokavaliolla”

Annika on yksi funktionaalisen lääketieteen edelläkävijöistä ja pioneereista, ja ollut alalla yli 11 vuotta. Hän on myös suorittanut ravitsemustieteen perusopinnot (40 op) ja aineopintoja Helsingin yliopiston avoimessa yliopistossa, (kuten ravitsemusfysiologia, metabolia, biokemia, anatomia ja solubiologia, sekä genetiikan peruskurssit). Vuonna kurssi 2017 Gut Check: Exploring Your Microbiome, jonka järjestivät University of Colorado Boulder, University of Colorado System ja University of California San Diego.

Annika on myös sertifioitu Somatic Pilates-ohjaaja sekä diplomin saanut elämäntaidon valmentaja ja LCF life coach.

Annika on kirjoittanut kirjan “Virtaa ravinnosta! Miten löydät kehon ja mielen tasapainon sinulle sopivalla ruokavaliolla”, josta otetaan uusintapainos syksyllä 2018 nimellä Tasapainodieetti.

Keho Aleksi Seppänen - osteopatiaan erikoistuva personal trainer, ammattitanssija ja tanssin opettaja
 • Tunnettu myös Tanssi tähtien ohjelmasta – voittanut ohjelman kerran
 • Kymmenkertainen kilpatanssin Suomen mestari ja edustanut Suomea kansainvälisesti 8 vuotta
 • Kilpailee itse triathlonissa ja valmentaa triathleetteja sekä kuntoilijoita
 • Erikoistuu parhaillaan myös osteopatiaan

Menestyksekkään kilpauransa ansiosta sekä personal trainer- ja osteopatiaopintojen myötä Aleksilla on syvä ymmärrys tuloksellisesta treenaamisesta. Aleksin johdolla pääset kohottamaan fyysistä kuntoasi itsellesi sopivalla tavalla, kehonhuollon ja levon merkitystä unohtamatta. Valmennus auttaa sinua palautumaan, tehostamaan rasvanpolttoa ja huoltamaan kehoa paremmin.
kestävien tulosten saavuttamisessa.

Aleksi on voittanut kilpatanssiuransa aikana yhteensä kymmenen Suomen mestaruutta, mm. kolme vakiotanssien mestaruutta. Hän on edustanut Suomea maajoukkuetanssijana yhteensä 8 vuotta lukuisissa arvokisoissa kansainväilisllä kilpakentillä.

Aleksi on ollut mukana neljällä Tanssii tähtien kanssa -ohjelman tuotantokaudella ja voittanut ohjelman kerran. Hän harrastaa ja kilpailee triathlonissa ja valmentaa triathleetteja sekä kuntoilijoita.

Mieli Anna-Maria Sinisalo - tietoisuuden valmentaja, meditaatio-opettaja, Mindfulness Based Stress Deduction-ohjaaja, joogaohjaaja
 • Helsingin isoimpien joogastudioiden joukkoon kuuluvan ILO Tribe -studion toinen omistaja
 • Joogan ja meditaation parissa vajaat 20 vuotta, täysipäiväisesti 5 vuotta
 • Meditaatio-opettaja sekä shiatsu-terapeutti, reiki- ja metaforinen hoitaja

Anna-Maria “Ansku” Sinisalo on itsetuntemuksen ja hiljentymisen moniosaaja. Koulutukseltaan hän on mm. tietoisuuden valmentaja, MBSR (Mindfulness Based Stress Deduction) ohjaaja, joogaohjaaja, meditaatio-opettaja sekä shiatsu-terapeutti, reiki- ja metaforinen hoitaja. Ansku Helsingin isoimpien joogastudioiden joukkoon kuuluvan ILO Tribe -studion toinen omistajista. Anskun mukana pääset tutustumaan itseesi täysin uudella tasolla, joka kantaa hedelmää kaikilla osa-alueilla. Luovu turhasta kuormasta ja keskity siihen, mikä on hyvinvointisi kannalta tärkeää.

Anskun matka joogan ja meditaation maailmaan alkanut vajaat 20 vuotta sitten, mutta lopullinen siirtyminen vaatetusalalta hyvinvoinnin puolelle tapahtui noin 5 vuotta sitten, kun vaatetusalan esimiehen työelämän ja silloisten Kauppakorkeakoulun opintojen yhdistäminen ajoi loppuun palamisen seurauksena kyseenalaistamaan oman elämän prioriteettejä ja suuntaa uudelleen. Anskun elämän suurimmistä missiosta on luoda tila, jakaa keinoja ja auttaa ihmisiä löytämään reitti sisäisen rauhan ja ilon äärelle, jotta he pääsevät kosketuksiin oman sisimpänsä kanssa.

Yin-jooga ja iho Katja Kokko - kosmetologi, luonnonkosmetiikan tuotekehittelijä, meikkaaja, joogaohjaaja
 • Vastaa Yin-jooga ja Iho -osioiden valmennuksesta
 • Työskennellyt ihonhoidon parissa viimeiset 19 vuotta, konsultoi luonnonkosmetiikan eri brändejä tuotekehityksessä
 • Kirjan Aidosti Kaunis (suom. ja eng.) kirjoittaja
 • Joogannut intensiivisesti vuodesta 2009 alkaen

Katja Kokko on aidon kauneuden asiantuntija ja holistisen hyvinvoinnin valovoimainen vaikuttaja, joka tunnetaan yhtenä suomalaisen luonnonkosmetiikkamaailman siteeratuimmista pioneerinaisista.

Katja on työskennellyt ihonhoidon parissa viimeiset 19 vuotta ja vankan kokemuksensa avulla hän tarjoilee jokaiselle iholle sen tarpeisiin sopivat hoito-ohjeet ja antaa vinkit alan parhaista ihonhoitotuotteista, joilla saat loistavia tuloksia myös kotona. Katja korostaa ohjeissaan kokonaisvaltaisen hoidon merkitystä, sillä sen avulla saadaan tasapainotettua myös hankalampia iho-ongelmia.

Katjan holistinen näkemys aidon kauneuden ja kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin erottamattomasta liitosta ulottuu syvälle kehoon ja mieleen. Hän on aloittanut oman joogamatkansa astanga-joogan ääreltä vuonna 2009 ja rikastuttanut vuosien varrella näkökulmaansa joogaan ja joogafilosofiaan lukuisten kotimaisten ja ulkomaalaisten opettajien ohjauksessa. Katjan tärkeimpiin mentoreihin lukeutuvat Magnus Appelberg ja John Scott. Katjan yin-jooga on rentouttava ja lempeä matka omaan itseen, jonka aikana voi kuulostella omia totuuksiaan, kehoaan ja mieltään – ja nauttia virkistävästä hengähdyshetkestä kiireisen arjen keskellä.

Katja esittelee kauneusfilosofiansa Aidosti kaunis -esikoisteoksessaan, joka on ilmestynyt sekä suomeksi (2015) että englanniksi (2017). Nyt Katja kirjoittaa toista tietokirjaansa ja konsultoi valikoidusti luonnonkosmetiikan tuotekehityksessä sekä kotimaisia että kansainvälisiä toimijoita – ja jakaa inspiraatiota sosiaalisessa mediassa pilke silmäkulmassa.

Pardaman Sharma
Ayurveda Pardaman Sharma - ayurveda-asiantuntija
 • Ayurvedan asiantuntija jo kolmannessa sukupolvessa
 • Suorittanut ayurvedalääketieteen tutkinnon ayurvedasta intialaisessa yliopistossa (1998–2004)
 • Yli kymmenen vuoden kokemus ayurvedan soveltamisesta suomalaiseen elämäntyyliin ja ruokavalioon
 • Alan suosittu ja arvostettu kouluttaja sekä luennoitsija

Pardaman on suorittanut ayurvedalääketieteen tutkinnon ayurvedasta intialaisessa yliopistossa (1998–2004). Hän on harjoittanut ayurvedaa Suomessa jo lähes kymmenen vuotta. Pardamanilla on pitkä kokemus ayurvedan soveltamisesta suomalaiseen elämäntyyliin ja ruokavalioon. Hän on karismaattinen ja arvostettu luennoitsija ja kouluttaja.

”Ayurveda on minulle elämäntapa ja olennainen osa elämääni, sillä ayurvedan oppeja on noudatettu kotonamme aina. Olen ayurvedan asiantuntija jo kolmannessa sukupolvessa ja toivon, että myös lapseni suuntautuu ayurvedaan. Ayurveda on elämäntapa, joka ilmenee arjen valinnoissa ja siinä miten suhtaudumme toisiimme. Ayurveda on intohimoni ja merkitsee myös vastuuta jakaa tietoa eteenpäin.”

Pardamanin perheyritys, vuonna 1928 Intiassa perustettu, Surya Ayurveda Hyvinvointikeskus on suunnannäyttäjä alallaan, jolla on yli kymmenen vuoden kokemus ayurvedan soveltamisesta suomalaiseen arkeen ja elinympäristöön. Pardaman on myös kouluttautunut myös joogaohjaajaksi, sillä jooga kuuluu olennaisena osana ayurvediseen hyvinvointiin.

“Rautainen asiantuntijatiimi.”

“Täysin uudenlainen, kokonaisvaltainen valmennus.”

“Avaimet todelliseen hyvinvointiin ja stressittömämpään elämään.”

Enemmän kuin osiensa summa

Kokonaisuus on se, mikä hyvinvoinnissa ratkaisee. Siksi suosittelemme valmennuksen kaikkien osa-alueiden haltuunottoa – saat tällöin valmennuspaketista ylivoimaisesti eniten hyötyä.

Takaamme, että verkkovalmennus sisältää kaiken sen, mitä tarvitset rakentaaksesi todellista pysyvää hyvinvointia.

1.
Ravinto

Tässä osiossa syvennymme siihen, miten ravinnolla hoidetaan ihoa, terveyttä ja suolistoa. Opit vaikuttamaan itse suoraan siihen, miten voit. Ravintosi määrää koko kehon toiminnan, koostumuksen ja jopa hyvän mielialan. Valmennuksen jälkeen teet parempia, terveyttäsi tukevia valintoja.

2.
Keho

Osion avulla saavutat paremman fyysisen kunnon ja edistät terveyttäsi kokonaisvaltaisesti. Kun hapenottokyky ja kehon tukiranka vahvistuvat, myös stressitasot laskevat syvenevän hengityksen myötä. Opit kehittämään niitä ominaisuuksia, jotka ovat kehollesi tärkeitä: voimaa, kestävyyttä, liikkuvuutta tai lihasten muokkausta. Opit parantamaan rasvojen ja hapen käyttöä, treenaamaan tuloksellisesti sekä palautumaan tehokkaasti.

3.
Mieli

Osion avulla ymmärrät, miksi tietoisuus ja henkinen hyvinvointi ovat nykymaailmassa tärkeitä ja miten ne vaikuttavat suoraan hyvinvointiisi. Ymmärrät, miksi pysähtyminen on tärkeää juuri sinulle, ja opit tiedostamaan ajatuksesi. Valmennuksen jälkeen tunnet kehosi ja ymmärrät mieltäsi paremmin.

4.
Yin-jooga

Lempeät, pitkät venytykset rauhoittavat hermostoa ja vaikuttavat syvällä kehossa. Ylikierroksilla käyvän hermoston rauhoittaminen saa myös ihon säteilemään ja mielen rauhoittumaan. Osiossa opit rauhalliset yin-asanat, joilla hoidat tärkeitä sisäelimiäsi. Joogaharjoituksen jälkeen sädehdit niin ulkoisesti kuin sisäisestikin.

5.
Ayurveda

Muun muassa ajatusprosessimme tai ruoansulatus sekä ruumiinrakenne, määräytyvät kehotyypin mukaan. Erilaiset vaivat, joista kärsimme, ovat seurausta siitä, että kehotyyppimme on epätasapainossa. Osiossa opit määrittelemään oman kehotyyppisi, ja ravitsemaan sitä oikeanlaisesti sekä fyysisesti että henkisesti.

6.
Iho

Ihon ongelmat voivat johtua stressistä, vääränlaisesta kosmetiikasta, sinulle sopimattomasta ravinnosta tai suoliston epätasapainosta. Jopa negatiiviset ajatukset vaikuttavat ihosi kuntoon. Tässä osiossa opit valitsemaan itsellesi oikeanlaiset tuotteet ja hoitorutiiit, jotka vahvistavat ihoa, edistävät sen vastustuskykyä ja mikä tärkeintä - jopa pysäyttävät stressin vaikutukset iholla.

Haluatko ostaa valmennuksesta vain yhden osa-alueen?

Osta yksittäinen osa-alue

Kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin tuhti tietopaketti motivoivassa muodossa

Parhaat käytännöt ja vinkit arkeen – tuotesuositukset, harjoitukset ja reseptit

Näin sanovat asiakkaamme

“Valmennus oli antoisa kokemus. Se oli monipuolinen ja opin siinä paljon uusia keinoja hyvinvointini ja ihoni kohentamiseen. Tärkeintä oli, että siinä huomioitiin niin monia eri osa-alueita, eikä keskitytty vain johonkin tiettyyn.

Minulle jäi valmennuksesta käytäntöön muun muassa uusi ihonhoitorutiini sekä ihanat yin jooga harjoittelut. Aion myös kokeilla pian ärtyneen suolen ruokavaliokuuria. Moni muukin kurssin asia odottaa, että palaan niihin vielä uudestaan”.

Ulrika Toimittaja

“Valmennus herätti ajattelemaan päivittäisten valintojen merkitystä ja sitä mikä toimii omalle keholle. Otin valmennuksesta mukaan arkeeni parannetut ihonhoitorutiinit ja lyhyet meditaatioharjoitukset, joita voin tehdä vaikka matkalla töihin.

Sain samalla kipinän tutustua lähemmin Ayuverdan maailmaan ja lisään viikoittaiseen liikkumiseen myös joogaa mahdollisuuksien mukaan. Valmennuksen myötä ymmärsin entistä paremmin kuinka kokonaisvaltaista hyvinvointi on ja miten pienet arjen valinnat siihen vaikuttavat“.

Heidi Myyntipäällikkö

Usein kysyttyä

Valmennuksen ostaminen

Voit maksaa verkkovalmennuksen kaikilla verkkokauppamme maksutavoilla: Nordea, Osuuspankki, Sampo, Tapiola, Aktia, Nooa, Paikallisosuuspankit, Säästöpankit, Handelsbanken, S-Pankki, Ålandsbanken, MobilePay, Collector-lasku, Collector-osamaksu sekä luottokortit. Maksaminen tapahtuu Paytrail Oyj:n sivuston kautta.

Kyllä voit! Käytössämme on Collector Lasku.

Voit maksaa laskun koko loppusumman eräpäivänä pois tai halutessasi voit valita 1-36 kk:n osamaksuerät. Osamaksu käynnistyy automaattisesti maksettuasi laskuun merkityn minimi osamaksuerän. Halutessasi voit maksaa myös suurempia osamaksueriä tai maksaa koko loppusumman kerralla pois.

Opit valmennuksessa juuri sinulle sopivat ihonhoitotuotteet ja ruoka-aineet. Valmentajat suosittelevat parhaiksi katsomiaan lisäravinteita ja terveyttäsi tukevia raaka-aineita. Sinun päätettäväksesi jää, haluatko panostaa niihin. Tulet kuitenkin saamaan valmennuksen edetessä myös alennuskoodeja suositeltuihin tuotteisiin.

Voit toki ostaa vain yhden itsellesi tärkeimmältä tuntuvan osion. Varmistaaksesi onnistumisen suosittelemme kuitenkin lämpimästi osallistumaan valmennuksen jokaiseen osa-alueeseen sinulle itsellesi sopivassa rytmissä ja järjestyksessä. Näin ymmärrät kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin tuomat hyödyt terveydellesi. Re-Start valmennuksen aikana opit yksilölliset ratkaisut siihen, miten pystyt hyödyntämään valmennuksen oppeja omassa elämässäsi.

Ei se mitään. Usko tai älä, mutta verkkovalmennuksemme on helppo käyttää.
Lähetämme sinulle sähköpostiin myös ohjeita varmuuden vuoksi ja meillä on olemassa asiakaspalvelu, johon voit aina tukeutua.

Valmennuksen aikana ymmärrät perusteellisesti, miksi ihoa tulee hoitaa ja mikä on jokaisen ihonhoitotuotteen merkitys. Osaat jatkossa valita itsellesi parhaiten sopivat ihonhoitotuotteet, ja ymmärrät oman ihotyyppisi hoidon erityispiirteet ja -tarpeet. Opit tulkitsemaan INCI-listoja, välttämään ihollesi hallaa tekeviä tuotteita. Hutiostoksesi vähenevät, ja tehokas täsmäkosmetiikka lisääntyy!

Kyllä voit.

Voit ostaa lahjakortin täältä ja valita kassalla kahdesta vaihtoehdosta:
1) lähetämmekö me valmennuksen lunastamiseen oikeuttavan etukoodin saateviestilläsi suoraan lahjan saajalle
2)lähetämmekö valmennuksen lunastamiseen oikeuttavan etukoodin sinulle

Valitettavasti valmennuksella ei ole palautusoikeutta.

Valmennuksen sisältö

Valmennus koostuu videoista, jotka katsot itsellesi parhaimpaan aikaan, sekä kirjallisista materiaaleista, jotka voit tulostaa tai tallentaa itsellesi. Videot säilyvät katseltavinasi 6 kuukautta. Voit näin palata vielä myöhemminkin ketaamista vaativiin osa-alueisiin.

Salasanamme menestykseesi on yksilöllinen kehotyyppi. Ayurveda on yksi parhaimmista työkaluista löytää itselleen yksilölliset tavat toimia. Muun muassa ajatusprosessimme tai ruoansulatus sekä ruumiinrakenne, määräytyvät kehotyypin mukaan.

Erilaiset vaivat joista kärsimme ovat seurausta siitä, että kehotyyppimme on epätasapainossa. Valmennuksessa opit yksilölliselle kehotyypillesi toimivimmat ja sopivimmat elämäntavat, tunnistat omat hyvinvoinnin sudenkuoppasi, opit niiden hoitamisen ja välttämisen.

Suosittelemamme aika valmennuksen suorittamiselle on noin 12 viikkoa, eli 3 kuukautta. Eteneminen ja aika muutoksen saavuttamiseen ovat kuitenkin kovin yksilöllistä. Kuuntele itseäsi, ota aikaa sopeutumiseen, ja ole itsellesi armollinen.

Olet opettelemassa työkaluja loppuelämääsi varten. Siksi on tärkeämpää, että sisäistät harjoitteet rauhassa ja otat ne luonnollisesti osaksi arkeasi hitaammassa tahdissa, kuin että suoritat valmennuksen, etkä ymmärtänyt mitään, mitä teit. Sinä määrität sen, mikä on sinulle oikea tahti edetä.

Jotta uusien elämäntapojen opetteleminen ei kävisi sinulle liian raskaaksi, valmennus on jaettu kuuteen eri osa-alueeseen. Nauti osa-alueet sinulle sopivassa järjestyksessä ja aikataulussa. Ota aikaa ja ole itsellesi armollinen. Osaat, pystyt ja kykenet silloin kun sitä itse todella haluat. Tervetuloa mukaan matkalle kohti todellista hyvinvointia ja sädehtivää oloa.

Opit varmasti – tervetuloa mukaan! Valmennus koostuu kuudesta eri osa-alueesta. Jokaista osa-aluetta hallitsee timanttisten valmentajien tietämyksestä, joka on koottu ja tiivistetty yli sadan vuoden asiakaskokemuksen perusteella. Valmennuksen jälkeen tunnistaa omat yksilölliset stressin aiheuttajat kehossa ja mielessä.

Sopiiko valmennus minulle?

Valmennus sopi sinulle, joka kärsit epämääräisistä iho-ongelmista, oudoista vatsaoireista, energian puutteesta, ennenaikaisesta ikääntymisesta, painonhallintaongelmista, tai stressaat, et saa unta, käy koko ajan ylikierroksilla tai et saa mitään aikaan.

Löydät valmennuksesta ratkaisun, jos olosi on väsynyt ja tukkoinen, ja nukahtamisvaikeudet tai unettomat yöt enemmän sääntö, kuin poikkeus.

Suosittelemme konsultoimaan ensin sinua hoitavaa lääkäriä, ja toimimaan hänen ohjeiden mukaisesti. Älä jätä valmennuksen aikana lääkärin sinulle määrää lääkehoitoa kesken ilman konsultaatiota lääkärisi kanssa.

Kyllä sopii. Itse asiassa esimerkiksi ravinto-osiossa suuri osa suositelluista ravinto-aineista on kasvispohjaista.

Re-Start -valmennus tukee matkaasi kohti elämää, jossa sinä hallitset stressiä, eikä stressi sinua. Valmennuksessa opit yksilölliset ratkaisut siihen, miten pystyt hyödyntämään tietoa omassa elämässäsi. Valmennuksen jälkeen osaat hallita ja hillitä stressiä sekä sen vaikutuksia kehossasi. Valmennus on enemmän kuin tervetullut kiireisen suorittajan arkea helpottamaan.

Pitkään jatkuessaan kehoa ja mieltä rasittavat tekijät saattavat johtavaa kestävään stressitilaan, jonka purkaminen voi arjen keskellä olla hyvinkin haastavaa. Meidän jokaisen tulisi olla tietoinen stressin vaikutuksista ja osata auttaa kehoamme hallitsemaan kuormitusta – mutta miten se onnistuu.

Valmennus on ratkaisusi pysyvään hyvinvointiin ja stressittömämpään arkeen. Matkasi tueksi saat ainutlaatuisen, tuhdin tietopaketin sopivasti tiivistetyssä ja helppotajuisessa muodossa.

Muita kysymyksiä

Stressi on aikamme kaksiteräinen miekka ja hyvin yleistä suorituskeskeisessä kulttuurissamme. Sopivina annoksina stressi kyllä pitää meidät virkeänä ja tehokkaana, mutta hallitsemattomana se on merkittävä hyvinvoinnin hidastaja.

Stressillä on erilaisia ilmenemismuotoja, ja sen kokeminen on hyvin henkilökohtaista. Stressin vaikutusta terveyteen ei voi kuitenkaan vähätellä: se laskee kehon immuniteettia, aiheuttaa tulehdustilan elimistöön ja altistaa vakaville sairauksille.

Saat käyttöösi huippuammattilaisten tuen, opit ja neuvot, sekä paljon helppoja reseptejä. Sinä olet kuitenkin itse pääosassa ja ratkaisevimmassa asemassa, kun viet oppimaasi käytäntöön. Olet aikaansaava liike, sillä muutos lähtee sinusta. Tee muutoksia omaan tahtiisi. Asiantuntijatiimi pitää sinusta huolta – pidä sinä mieli avoinna ja rentoudu – anna hyvän tapahtua.


MESSUTARJOUS
Osta valmennus ja saat valita neljä tuotetta kaupan päälle.


Hintasi nyt:

(Arvo yhteensä jopa 590 €)

420 €

Miltä kuulostaisi, jos olosi olisi energinen, ihosi kuulas ja mielesi tyyni? Tätä kaikkea sekä paljon muuta lupaamme sinulle Suomen kokonaisvaltaisimmassa hyvinvointivalmennuksessa. Verkkovalmennus on ratkaisusi pysyvään hyvään oloon. Opit käytännönläheisten videoiden ja helppotajuisten kirjallisten materiaalien avulla ymmärtämään, mistä kaikesta hyvinvointi koostuu.

Valmennus on jaettu kuuteen osioon: iho, keho, ravinto, mieli, yin jooga ja ayurveda. Näistä jokaista vetää oman alansa huippuasiantuntijat, joilla on yhteensä lähes sadan vuoden kokemus hyvinvoinnin eri osa-alueista. Osaaminen on hioutunut vuosien varrella saadun palautteen, asiakaskohtaamisten ja onnistumistarinoiden johdosta timanttiseksi. Vastaavaa asiantuntijatiimiä et löydä muualta.

Haluatko ostaa Re-Start valmennuksen lahjaksi? Osta lahjakortti täältä.

Viimeistele tilaus. Maksa turvallisesti.

Onko sinulla etukoodi tai lahjakortti? Syötä etukoodi tai lahjakortin koodi
Re-Start erikoistarjous - Suomen ainoa kokonaisvaltainen hyvinvointivalmennus 420,00  Modify & complete order below

Laskutustiedot

Suomi

Suomi

Tilauksesi

Tuote
Kpl
Yhteensä
Ostoskori yhteensä 0,00 
Tilaus yhteensä 0,00 
Anna paikkakunta tai postinumero ja paina Hae:
 • Verkkopankit, maksukortit, lasku ja osamaksu.

Tekemällä tilauksen verkkokaupastamme, annat suostumuksen käsitellä tietojasi Yksityisyyden suoja kuvaamalla tavalla.