Luonnonkosmetiikkaa extraedullisesti

Hyvät Päivät 23.12.–7.1.

Joulunpyhät ja välipäivät tuovat Hyvät Päivät luoksesi. Saat jo valmiiksi järkihintaista luonnonkosmetiikkaa ekstraedullisesti.

Tee uudenvuodenlupaus pitää entistä parempaa huolta itsestäsi ja ostopäätöstesi vastuullisuudesta. Olemme vastuullinen vaihtoehtosi, ja haluamme hoitaa ihoasi hyvin.

Hyvät Päivät antavat mahdollisuuden hankkia tuttua luonnonkosmetiikkaa hyvään hintaan tai kokeilla jotain aivan uutta. Miten olisi vaikka tuotemerkki, jota et ole vielä kokeillut, mutta joka on jollain tavalla erityisen hyvä valinta, vaikkapa vegaaninen? Uusiin kokeiluihin on nyt hyvä hetki!

Kun hiuksesi kaipaavat kosteuttavaa hoitoainetta tai silkkiseksi tekevää hoitosuihketta, Hyvät Päivät ovat täällä. Kun haluat kokeilla uutta huulipunaa tai kaipaat täyttöpussia käsisaippuaan – onnistuu Hyvillä Päivillä. Hanki se mitä tarvitset, juuri omaan elämäntapaasi sopivien tuotteiden joukosta. 

Kahlaa rauhassa läpi kaikki tarjoukset.

Nyt saat edullisesti valikoimastamme poistuvia tuotteita tai tuotteita, joiden pakkaus on uudistunut, ja meillä on vielä varastossa jäljellä vanhaa pakkausta. Näin pelastat kosmetiikkaa joutumasta hävikkiin. Osassa aletuotteista päiväys lähestyy, mutta käyttöaikaa on jäljellä vielä runsaasti.

Hyppää sivun loppuun ja katso, mitkä kaikki tuotemerkit ovat tarjouksessa! Monta tuttua suosikkia, kuten Mádara ja Mossa.

Nämä tuotemerkit -20 %

Nämä tuotemerkit -30 %

Back to top

You are about to remove a gift product. If you continue, it will not be added to your cart again.