Shiatsu

Japanilainen hoitomenetelmä “shiatsu” tarkoittaa kirjaimellisesti “peukaloilla painamista”. Se on hierontamenetelmä, jonka perustana on paineen kohdistaminen tiettyihin kehon osiin. Shiatsun avulla voidaan tehokkaasti hoitaa esim. päänsärkyä, selkäkipuja, kuukautisvaivoja, ruoansulatushäiriöitä, unettomuutta ja monia muita vaivoja.

Hoito tehdään lattialle futon-patjan päällä. Hoitaja käyttää sormiaan, kämmeniään, kyynärpäitään, jalkateriään ja polviaan tilanteesta riippuen. Shiatsuun tullessasi pukeudu väljiin ja mukaviin vaatteisiin.

Thai-joogahieronta

Thai-joogahieronta on ikivanha hierontamuoto, jossa on vaikutteita kiinalaisesta- ja thai lääketieteestä, joogasta, sekä ayurvedasta.

Thai-joogahieronta koostuu venytyksistä, kehon manipuloinnista ja akupainannasta. Se rentouttaa ja energisoi mieltä sekä kehoa, parantaa lihasten ja nivelten liikkuvuutta ja notkeutta sekä lievittää stressiä.

Hieronta tehdään vaatteiden päältä lattialla futon-patjan päällä. Hoitaja käyttää käsiään ja jalkojaan avustaessaan hierottavaa jooga-asentojen kaltaisiin lempeisiin venytyksiin. Ota mukaan mukavat, rennot vaatteet ja vältä syömistä 1-2h ennen hoitoa.

 

Rakkaudesta luonnonmukaiseen hyvinvointiin

Yhteystiedot

Löydät meidät Etu-Töölöstä, Museokatu 15:sta.
040 173 4420
museokatu@naturalgoodscompany.com​

Varaa aika