Toimitus / Natural Goods Company

Eettiset ja ekologiset lahjat jouluun

joulukuu 1, 2019,
Natural Goods Company

Joulu on hyvä hetki pysähtyä, pudottaa paineet lepohetken ulkopuolelle ja keskittyä hetkeksi siihen, mikä aidosti on tärkeää. Oma ja läheisten terveys, rakkaat ihmiset, laatuaika vai hyvinvointi?

Vetäydy siis hyvällä omatunnolla kotirauhaan tai tunturimökkiin, ja etsi vuoden kiireisiin kadonnut sisäinen viisautesi. Ota aikaa ulkoilulle ja ruoasta ja seurasta nauttimiselle. Syvenny pieniin ihmeisiin ja hitaisiin hetkiin.

 

 

NATURAL GOODS COMPANY HOITAA YKSINKERTAISTETUN EKOJOULUN HYVÄN MIELEN LAHJAT

Käytännöllinen, monikäyttöinen ja ekologinen luonnonkosmetiikka on arjen käyttötavaraa, joka ei jätä pysyvää aineellista jälkeä. Se onnistuu kuitenkin ilahduttamaan, tekemään elämästä hyvää ja esteettistä, hoitamaan ja hellimään kehoa ja mieltä.

Jos joulukrääsä, kulutushysteria ja ilmastoahdistus rasittavat joulusuunnitelmiasi, sujauta kierrätyskelpoiseen paperipussiin jokin lahja Natural Goods Companyn ekolistalta. Tee kortti itse.

 

 

KESTÄVÄN KEHITYKSEN & HYVÄN MIELEN LAHJAVINKKILISTA:

1. The Humble Co.:n Tooth Brush – maailman nopeiten kasvavasta materiaalista, bambusta, valmistettu vegaaninen hammaharja. Nappaa mukaan myös hyvänmakuinen hammastahna, jonka tuubi on valmistettu ekologisemmasta muovista

2. Yhteistä aikaa – koska viimeksi istuit alas läheistesi kanssa ilman kännykkää ja somea? Lupaa viettää aikaa rakkaittesi kanssa täysin vain heihin keskittyen. Mitä heille oikeasti kuuluu? Sunnuntaiaamun  kiireetön brunssi on ihana, rentouttava viikon lopetus.

3. Mádara Ocean Love Sustainable Skincare Set – ympäristöystävälliseen Ocean Love -sesonkikokoelmaan kuuluva setti sisältää suositun Purifying Foam -puhdistusvaahdon sekä ihoa suojaavan ja kosteuttavan Ultra Rich Balm -monitoimivoiteen. Puhdistusvaahdon pakkauksen materiaali on valmistettu kuudesta muovipussista ja monitoimivoiteen tuubi on 95% kasvipohjaista muovia

4. Tyytyväisyyttä ja kiitollisuutta – elämässä on helppo keskittyä vain negatiivisiin asioihin. Mutta tiesithän, että vedät puoleesi sitä, mitä ajattelet? Anna rakkaalleesi kiitollisuuslahjakortti: istukaa alas ja kertokaa kumpikin 10 asiaa, joista juuri nyt olette kiitollisia. Yllätytte, millainen olonne on jälkeenpäin

5. Palasaippua – kylpyhuoneen klassikko tekee tyylikkään comebackin. Vähemmän pakkausmateriaalia, vain oleellisimmat ainesosat + pienempi hiilijalanjälki: palasaippuan valmistaminen kuluttaa vain 17% nestesaippuan valmistamisen vaatimasta energiasta

6. Yin Jooga -valmennus – maailman helpoin kasvojenkohotus. Lempeät, pitkät venytykset rauhoittavat hermostoa ja vaikuttavat syvällä kehossa. Ylikierroksilla käyvän hermoston rauhoittaminen saa myös ihon säteilemään ja mielen rauhoittumaan. Joogaharjoituksen jälkeen hyvä olo tuntuu ja näkyy

7. Itsetehty herkku – makea mysli, herkullinen hillo, rouskuva raakasuklaa vai vegaaninen vocky voad (rocky road)? Käytä hyväksi kotoa löytyvät pakkausmateriaalit, ja kierrätä niille uusi elämä. Yksilöllisyys ja persoonallisuus on in

8. Lahjakortti spa-hoitoon – kukapa kieltäytyisi aineettomasta lahjasta hemmotteluhoitoon? Yhteistyökumppanimme Jolie spa Helsingin Museokadulla tarjoaa lukemattoman määrän ihania kauneus- ja hyvinvointihoitoja ammattilaisin ottein

9. Gua sha – väline tuotteettomaan ihonhoitoon. Jos ystävä liian kärsimätön käsin tehtävään kasvohierontaan, mutta himoitsee heleää ihoa, tässä hänelle oiva vaihtoehto: gua sha. Säännöllinen kasvojen gua sha on edullinen ja tehokas tapa tehdä veitsetön kasvojenkohotus ja vähentää ryppyjä, juonteita ja epäpuhtauksia

10. Turvallinen huuliväri – suurin osa huulille laitetusta väristä ja kiillosta tulee syötyä. Aidon luonnonkosmetiikan huulipunissa ja -kiilloissa on jopa ravinnoksi kelpaavia raaka-aineita

11. Mieli -valmennus – mindfullness on mielen turvatyyny. Verkkovalmennuksen avulla opit tuntemaan itseäsi paremmin. Alat löytämään omia todellisia tarpeitasi ja opit kuuntelemaan omaa sydäntäsi – sinua

12. Tehokas käsivoide – pehmeästä kosketuksesta nauttivat kaikki. Whamisan fermentoidut käsivoiteet imeytyvät nopeasti, tuoksuvat jumalaiselta ja pitävät kädet pehmoisina ja hyvinvoivina

13. Raitista ilmaa ja maailmanparannusta  – lupaa kaverille viedä hänet ulos kerran viikossa. Ja ulosviemisellä emme tarkoita diskovaloja ja sateenkaaridrinkkejä, vaan reipasta kävelylenkkiä kelissä kuin kelissä. Saatte elintärkeää, raikasta happea, verenkierron liikkeelle ja pääsette keventämään mieltä

14. Suomalaista lähiluonnonkosmetiikkaa – Ilona Luonkos ponnistaa meren rannalta Naantalista, jossa ihanat, öljymäiset puhdistuskakut valmistetaan käsityönä. Zero Waste -kakut ovat riittoisia ja niistä löytyy jokaiselle ihotyypille sopiva hemmotteluhetki

15. Luonnonkosmetiikan testikokoinen pakkaus – hänelle, joka tarvitsee vain pienen sysäyksen siirtyäkseen tehokkaamman kosmetiikan pariin. Riittoisat matkapakkaukset sopivat myös paljon matkustavalle.

16. Monitoimibalmi – Urang S.OS. on näppärän kokoinen ja riittoisa salva herkällekin iholle, joka sopii käytettäväksi juonteiden ja ryppyjen päälle, silmänympärysiholle, huulille sekä erilaisille kuiville, halkeileville ja hilseileville alueille kasvojen ja vartalon iholla.

17. Lahjoita hyväntekeväisyyteen jonkun puolesta – ilmasto, saimaannorpat, maailman lapset ja monet muut alakynteen joutuneet kaipaavat apuasi. Jos et voi auttaa rahallisesti, lahjoita aikaasi

18. Lisää lihaskuntoa ja peruskestävyyttä – tanssija, PT ja osteopaatti Aleksi Seppäsen kehittämä verkkovalmennus on aineeton lahja, joka kehittää kuntoa tehokkaasti. Hyvä peruskunto antaa eväät jaksaa arjessa paremmin

19. Lahjakortti verkkokauppaan – anna hänen valita, mikä on saajalle tärkeää.

20. Kaunis karvanpoistöhöylä Geisha Shaver on käytännössä ikuinen. Ruostumattomasta teräksestä valmistettu höylä poistaa ihokarvat erittäin tarkasti. Se sopii  loistavasti myös herkälle iholle. Laadukas ja kestävä, ruusukultainen shaver ei muodosta lainkaan muovijätettä: höylän mukana tulee viisi vaihtoterää, jotka voi kierrättää metallinkeräykseen. Nämä perinteisen malliset terät ovat edullisempia kuin muovihöylän terät, joten Geisha Shaver on pitkäaikaisessa käytössä myös huokea vaihtoehto.

Kommentointi suljettu

Back to top

Sivustomme käyttää evästeitä. Voit lukea tarkemmin evästekäytännöstämme Tietosuojaselosteestamme. Jatkamalla sivustomme käyttöä, hyväksyt evästeiden käytön.

You are about to remove a gift product. If you continue, it will not be added to your cart again.