Toimitus / Natural Goods Company

Korppuhiukset kesän jäljiltä – näin hoidat kutrit kiiltoon

lokakuu 15, 2019,
Natural Goods Company

Ihanan kesämme auringonsäteet haurastuttavat hiuksia, ja ne menettävät kosteuden haihtumisen myötä elastisuuttaan. Hiuksista tulee haaroittuvat ja katkeilevat, ja niiden luonnollinen kiilto katoaa. Hiukset alkavat tällöin myös takkuuntua herkemmin.

Vaikka luultavasti käytät hoitoainetta jokaisen pesun jälkeen, mikään ei palauta hiustesi kiiltoa yhtä tehokkaasti, kuin syvähoito. Muhittele tehokasta hiusöljyä kerran-pari viikossa. Levitä öljy hiuspohjaan asti ja jätä se vaikuttamaan 10-60 min.

Vaikutusajan jälkeen huuhtele hiukset viileällä vedellä. Öljyn poistoon voit tarvittaessa vaahdottaa hiukset vielä kevyesti pienellä määrällä shampoota. Käytä hiustenhoidossa aina huuhteluun viileää tai kylmää vettä – tämä sulkee hiussuomut ja tekee hiuksista sileät.

Voit helpottaa levittämistä käyttämälllä harvapiikkiistä kampaa, jotta saat levitettyä hoitoaineen tai öljyn kaikkialle. Ole varovainen, älä venytä märkää hiusta, sillä se on märkänä altis vahingoittumaan.

Anna hiusten kuivua itsekseen.

 

Leave a Reply

avatar
  Ilmoitukset kommenteista  
Ilmoita
Back to top

Sivustomme käyttää evästeitä. Voit lukea tarkemmin evästekäytännöstämme Tietosuojaselosteestamme. Jatkamalla sivustomme käyttöä, hyväksyt evästeiden käytön.

You are about to remove a gift product. If you continue, it will not be added to your cart again.