Yleinen

Ihon viisi ajankohtaista superfood-tuotetta kevääseen

27.03.2019, Jolie

 

SuperfoodJos haluat hehkuvan ja terveeltä näyttävän ihon, kannattaa nauttia runsaasti marjoja, avokadoja, merileviä ja granaattiomenoita. Tuore lehtivihreä syödyssä ja juodussa muodossa auttavat asiaa. Tulokset näkyvät peilikuvassa väistämättä ennemmin tai myöhemmin, varsinkin jos ravintotiheillä herkuilla malttaa korvata prosessoidun ruoan määrää. Superfoodit ovat luonnostaan huomattavan korkean ravitsemusarvon omaavia ruoka- ja raaka-aineita. Ne ovat pullollaan antioksidantteja, vitamiineja ja mineraaleja, jotka hoitavat ihoa niin sisäisesti kuin ulkoisesti. Superfoodeja löytyy myös luonnonkosmetiikkapurkeista, joiden avulla ihon saamia hyötyjä voi maksimoida keittiöstä kylppäriin.

5 x superfoodeja iholle

Absolution – hoitotiiviste elvyttää ihon

Absolution Le Booster Superfood -hoitotiiviste on kaikkien superfoodtuotteiden äiti! Tehotiiviste on ainutlaatuinen yhdistelmä superfood-ravintoaineita, jotka kirkastavat, korjaavat ja uudistavat ihoa. Acerola-marja ravitsee ihoa syvältä sisältäen paljon C-vitamiinia ja parantaen kollageenin muodostusta ja kiinteyttäen ihoa. Spirulina toimii tehokkaana antioksidanttina, joka suojaa ihon kollageenia ja elastaania ja jättää ihon sileän tuntuiseksi. Maca-juuri elvyttää ja kiinteyttää ihoa.

Berries Evolve Superfood Shine

Evolve Superfood Shine – shampoo & hoitoaine ravitsevat hiukset

Baobabin siemenistä saatavat proteiinit vahvistavat ja suojaavat hiuksia suosituissa luonnonkosmetiikan shampoossa ja hoitoaineessa. Baobab vähentää sähköisyyttä ja takkuja sekä tuo pehmeyttä ja kiiltoa. Luomulaatuiset granaattiomenauute sekä aloe vera kosteuttavat ja suojaavat hiuksia. Evolve saa lisäpisteitä kylppärin sisustusta päivittävästä tyylikkäästä pakkausdesignista.

Leahlani Mermaid Face Mask – leväkasvonaamiosta kerralla elinvoimaa

Monipuolisen kauneusnaamion – Mermaid Maskin smaragdinvihreä koostumus kätkee sisäänsä runsaan yhdistelmän havaijilaisia superfoodeja, jotka ravitsevat, puhdistavat, pehmentävät ja uudistavat ihoa. Leahlanin kulttinaamion sisältämät spirulina, chlorella, hunaja sekä ihoa kirkastavat eteeriset öljyt saavat ihon hehkumaan ja antavat elinvoimaa. Mermaid Mask vähentää tulehduksia, tasapainottaa talintuotantoa, tasoittaa ihon sävyä sekä lukitsee kosteuden ihoon.

Leahlani Mermaid Mask Leahlani Mermaid Mask Texture

Absolution Le Soin Regard – kevennystä ja valoa silmänympärysiholle

Keväällä on aika vaihtaa kevyempään silmänympärysvoiteeseen. Absolutionin palkitusta alkuperäisestä voiteesta löytyy virkistävä, tehokas ja ohut koostumus, joka parantaa pintaverenkiertoa ja kollageenin tuotantoa kiinteyttäen ja silottaen ohutta silmänympärysihoa. Sisältää acerolaa, chlorellaa ja turvotusta laskevaa ja tummia silmänalusia häivyttävää vihreää kahvia sekä viilentävää aloe veraa. Mica antaa iholle aavistuksen luonnollista hohdetta, jos ilme näyttää väsyneeltä. Tuotetta voi käyttää tarvittaessa iholle myös suoraan jääkaapista.

Khadi Centella Oil – rohtosammakonputki nuorentaa ja parantaa

Ayurvedisen perinteen mukaan valmistettu vartaloöljy, jonka sisältämä trendikäs centella tehostaa solujen uudistumista ja kollageenintuotantoa. Vähentää venymäjälkiä, arpia ja ryppyjä ja ehkäisee ikääntymistä. Pomeranssipuu-uute tehostaa ihon pintaverenkiertoa ja kiinteyttää ihoa. Ravitseva seesaminsiemenöljy vahvistaa ihokudosta tehden siitä samettisen pehmeän. Säännöllisessä käytössä öljy tasoittaa ihonsävyä ja tekstuuria.

Kuvat: Unsplash, Eeva Takkunen & Leahlani

Ilmoitukset kommenteista
Ilmoita
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Haluaisitko 10 % alennuksen ensimmäiseen tilaukseesi?

Tilaa uutiskirjeemme.

Saat sähköpostiisi parhaimmat edut, upeimmat uutuudet ja kauneusinspiraatiota. Voit perua tilauksen milloin haluat.