Vieraskynä

Mossa-luonnonkosmetiikkasarja laajenee aurinkovoiteeseen – Natural Sun SPF20 Mineral Sunscreen Lotion

toukokuu 30, 2019,
Natural Goods Company

Mossan uuden aurinkosuojavoiteen silkkinen ja kosteuttava koostumus sisältää runsaasti beetakaroteenia, omega-rasvahappoja, vitamiineja ja antioksidantteja. Hyvin levittyvä koostumus jättää kauniin ja heleän lopputuloksen, ja se sopii koko perheelle ja myös perheen pienimmille vartalon ja kasvojen suojaukseen. Emulsiolla on välitön auringon UV-säteiltä suojaava vaikutus.

MIKSI AURINKOSUOJAA TULISI KÄYTTÄÄ?

Meillä pohjoisessa kesä on lyhyt ja haluamme siksi nauttia siitä täysillä. Järkevässä auringossa oleilussa on tärkeintä kuitenkin turvallisuus. Siksi MOSSAn tuotelinja kasvaa tänä keväänä luonnollisella aurinkosuojavoiteella, jonka suojausteho perustuu mineraalifiltteriin. Voidetta on buustattu arvokkaalla pohjoisella tyrniuutteella. Aurinkosuojavoide sopii koko perheelle, sillä se antaa laajan UVA/UVB -suojan. Kuten kaikki MOSSA-tuotteet, uusi aurinkosuoja on Ecocert / COSMOS-sertifioitu, luomulaatuinen ja ihotautilääkäreiden hyväksymä.

Aurinkosuojatuotteiden käytön pitäisi olla itsestään selvää ympäri vuoden, ja sen takana on hyvä syy. Kesällä ei ole mitään houkuttelevampaa, kuin lillua koko päivä lämpimissä auringon säteissä ja saada iholle kaunis kesähehku. Mutta sillä on hinta, ja joskus se maksaa aivan liian paljon – terveyttä, ihon kuntoa ja kauneutta. Auringonpalvonta voi aiheuttaa polttamia, tummia pigmenttimuutoksia, ryppyjä, elastisuuden menetystä ja pahimmillaan jopa ihosyöpää. Jopa talvella, kun liikut ulkona, istut ikkunassa tai tuijotat pilvistä taivasta, ihon vahingoittuminen ja riskit ovat hyvin todellisia, vaikka et varsinaisesti ”ottaisi” aurinkoa. Siksi suojaavan aurinkosuojatuotteen käyttö on ehdottoman välttämätöntä ympäri vuoden, erityisesti pitkien aurinkoaltistusten aikana.

 

MIKSI VALITA MINERAALISUODATIN?

Mineraalipohjaiset aurinkosuojatuotteet (joita kutsutaan myös luonnollisiksi tai fyysikaalisiksi) jäävät ihon pinnalle ja heijastavat auringonsäteitä kuten peili. Ne antavat todistetusti turvallisen ja laajan UVA / UVB-suojan. Perinteiset kemialliset suodattimet puolestaan tunkeutuvat ihoon ja imevät auringonsäteitä kuin sieni. Tämä prosessi voi tuottaa lämpöä ja haitallisia vapaita radikaaleja.

Puhdas mineraalisuoja on paras valinta herkälle iholle, koska se aiheuttaa vähemmän ärsytystä. Se alkaa suojata ihoa välittömästi levityksestä, eikä vaikutusta tarvitse odotella.

 

MIKSI MUKANA ON JUURI TYRNIÄ?

Tyrniöljyssä on paljon harvinaista Omega 7-rasvahappoa sekä A- ja E-vitamiinia. Tyrni auttaa vahvistamaan ihon omaa immuniteettia ja suojautumiskykyä, sekä vakauttaa solukalvorakennetta. Tällä pohjoisella supersankarilla on myös positiivisia vaikutuksia UV-vaurioiden hoitoon, tulehduksen vähentämiseen ja ihon resistenssimekanismien vahvistamiseen.

Kommentointi suljettu

Back to top

Sivustomme käyttää evästeitä. Voit lukea tarkemmin evästekäytännöstämme Tietosuojaselosteestamme. Jatkamalla sivustomme käyttöä, hyväksyt evästeiden käytön.

You are about to remove a gift product. If you continue, it will not be added to your cart again.