Toimitus / Natural Goods Company

Kaksi timanttia puristuu Helsingin kauneimmaksi jalokiveksi – Jolien ja Natural Goods Companyn hoitolat yhdistävät voimansa

toukokuu 20, 2019,
Natural Goods Company

Kesän kuluessa hoitolassamme tapahtuu kaksi suurta mullistusta. Kuten aina muutoksissa, sopeutuminen vie varmasti hetken aikaa, mutta johtaa alkuperäistä parempaan lopputulokseen. Toivomme, että muutos on toimiva ja mieluinen – teemme tämän sinua varten <3

 

Muutos numero 1: Uusi osoitteemme on Museokatu 19

Pieni hyvinvoinnin keitaamme Etu-Töölössä kasvaa. Muutamme tutusta yhden hoitohuoneen ja myymälän salongista Museokatu 15:sta muutaman sadan metrin päähän entiseen Anton & Anton -lähiruokakaupan kulmahuoneistoon.

Saamme uuteen ja valoisaan tilaan peräti 4 uutta ja erilaista hoitohuonetta, mutta pidämme edelleen kiinni tutusta, kiireettömästä ja intiimistä tunnelmasta. Isompi tila mahdollistaa entistä laajemman hoitotarjonnan ja lyhentää odotusaikoja.

Hoitomenusta tulet löytämään suosittujen probioottisten Esse-hoitojen lisäksi myös monta uutta kokonaisvaltaista wellness- ja beauty-hoitoa, kuten hamam-vaikutteiset Kaé -kasvo- ja vartalohoidot, aasialaisesta spa –kulttuurista ammentavan Pinks Boutiquen ja ranskalaisen Absolutionin luksuskasvohoidot.

Lisäksi myymälä tulee saamaan enemmän hyllytilaa. Pystymme näin kasvattamaan kokonaisvaltaista hyvinvointia tukevien tuotteiden ja -merkkien määrää ja vastaamaan vielä paremmin yksilöllisiin toiveisiisi ja tarpeisiisi, moneen eri budjettiin sopien.

Aikoja voit varata uuteen hoitolaan elokuun alusta alkaen. Entisessä hoitolassa palvelemme vielä heinäkuun. Ajanvarauksiin pääset tästä.

 

Muutos numero 2: Kiitos Salon & Shop – Tervetuloa Jolie Spa

Yhdistämme voimamme yhden Suomen vahvimman ja vanhimman luonnonkosmetiikan toimijan, Jolien, kanssa. Yhdessä olemme enemmän! Uusi hoitolamme tulee olemaan nimeltään Jolie Shop & Spa.

Uudessa hoitolassa tutut kosmetologimme Johanna, Jenni ja Heidi hoitavat ja auttavat sinua edelleen henkilökohtaisesti, kuten tähänkin asti. Uutena vahvistuksena kosmetologitiimiin saamme Jolien hoitolasta Kalevankadulta tutun Marielan.

Löydät tutun lämminhenkisen ja rauhallisen tunnelman uudestakin hoitolasta – sinne on edelleen helppo tulla hetkeksi levähtämään.

 

——————————————————————

Sinä kanta-asiakkaamme, joka olet jo varannut ajan elokuulle, aikasi siirtyy automaattisesti uuteen hoitolaamme viereiseen kortteliin.

Jolie spa Kalevankadulla sulkee ovensa 30.6. ja Salon & Shop Museokadulla heinäkuun loppupuolella. Pyrimme avaamaan uuden yhteisen hoitolamme elokuun alussa heti, kun muuttokuormat on purettu ja myymälä valmiina.

Verkkokauppamme jatkaa edelleen Natural Goods Company -nimen alla. Myös Jolie shopit jatkavat toimintaansa keskeytyksettä Uudenmaankatu 26:ssa sekä Kämp Gallerian Gardenissa.

Olet lämpimästi tervetullut uuteen hoitolaamme, kun sen aika on! Pysy kuulolla ja seuraa kanaviamme.

Kommentointi suljettu

Back to top

Sivustomme käyttää evästeitä. Voit lukea tarkemmin evästekäytännöstämme Tietosuojaselosteestamme. Jatkamalla sivustomme käyttöä, hyväksyt evästeiden käytön.

You are about to remove a gift product. If you continue, it will not be added to your cart again.