Toimitus / Natural Goods Company

Uutuudet alessa – vuoden kuumin YSTÄVÄMYYNTI on taas täällä!

toukokuu 16, 2019,
Natural Goods Company

Uutuudet alessa – YSTIS on täällä! 

Legendaarinen Ystävämyynti alkoi taas verkkokaupassa! 

Tee jopa -60% löytöjä luonnonkosmetiikan uutuuksista ja ajankohtaisimmista tuotteista 16.-20.5.  

85€ ostokseen saat kaupan päälle Mádara Infusion VERT -nestesaippuan (300ml / arvo 12,80€), joka sopii niin käsien kuin vartalonkin pesuun. 

Huomaa poikkeuksellinen toimitusaika 2-10 arkipäivää. Toimi pian – osa tuotteista myydään heti loppuun! 

AJANKOHTAISET POIMINNAT

Kesää kohden tuhdit talvivoiteet saa unohtaa ja siirtyä kevyisiin, geelimäisiin, ohuisiin kosteustuotteisiin. Kesällä suurelle osalle riittävät kevyet, joko fluidi- eli emulsiomaiset kosteusvoiteet sekä ohuet seerumit, koska pintakuivuus ja kuivuus yleensä helpottavat kesällä.

Öljyjä kannattaa käyttää vain iltaisin, mutta niitä ei tarvitse unohtaa kesäksi. Kevyet ja energisoivat, helposti imeytyvät öljyt kuten Mádaran Pihlaja Glow (-20%) ja Radiant Energy (-20%) pitävät auringosta kuivuvan ihon kimmoisana ja UV-säteitä vastaan taistelevana.

Novexpertin Booster with Vitamin C (-20%) on uudistava ja kirkastava anti-age seerumi, joka sopii erityisen hyvin kesälle: UV-säteet tuhoavat ihon C-vitamiinia, joten sen pakkaamminen ihoon on äärimmäisen tärkeää. Seerumi soveltuu erityisesti elottomalle iholle, väsyneille kasvoille sekä hyperpigmentaatiota vastaan. Nopeasti meytyvä seerumi vahvistaa ihon omaa kollageenin tuotantoa ja kirkastaa ihoa. Toinen Novexpertin erityismaininnan saava tuote on erittäin kosteuttava Booster Serum with Hyaluronic Acid (-20%). Auringon kuivattavan vaikutuksen vuoksi seerumi on MUST HAVE: se syväkosteuttaa ihoa, kerrostaa siihen kosteutta ja silottaa näin myös välittömästi juonteet.

YKSI TUOTE – MONTA KÄYTTÖTAPAA

Mitä monitoimisempi tuote on, sitä vähemmän se painaa reissukassissa! Kuten esimerkiksi Mádara CityCC (-20%), joka sisältää sekä ihon sävyä korjaavan Color Corrector-voiteen, että UV-suojan. Kevyt sävytys, pienten virheiden korjaus ja aurinkosuoja samassa – mitä muuta helpolta kesätuotteelta voi enää toivoa! 

Kesän toinen kuuma kirjainyhdistelmä on BB! Blemish Balm / Beauty Balm -nimestä lyhennetty voide tasoittaa ihon väriä, kosteuttaa ihoa, häivyttää ihon pieniä virheitä, heleyttää ja suojaa ihoa auringolta. Whamisan BB-voide (Pink Beige-sävy -50%) auttaa peittämään punoitusta ja ihon epätasaisuuksia tuoden iholle hehkua ja tasaisen lopputuloksen. Puolipeittävä BB-voidepohja jättää ihon pehmeäksi ja kosteutetuksi. Lisäksi voiteessa on SPF 50 suojakerroin.

Novexpertin karamellintuoksuinen BB-voide The Caramel Cream (-20%) on sävyä tasoittava ja kirkastava, kaikille ihotyypeille sopiva voide – hoitavuus ja viimeistelty iho yhdellä levityksellä! Sopii erityisesti elottomalle sekä väsyneelle iholle. Kevyt koostumus ja anti-age vaikutus.

Mossan Skin Perfector Tinting Moisturiser (-20%) on mattapinnan jättävä BB-päivävoide. Luumunkiviöljyn ansiosta ilmansaateilta suojaava voide häivyttää juonteita, ryppyjä ja ihohuokosia näkyvästi heti levityksestä. Luonnolliset öljyt ja karitevoi ravitsevat ja suojaavat kosteuden haihtumiselta ja pohjoisen luumuöljy elvyttää ja rauhoittaa kuivaa, ärtynyttäkin ihoa. Hyaluronihappo kosteuttaa ja tasoittaa ihon pintaa tehden siitä luonnollisen kauniin ja kimmoisan.

UUTUUDET KESÄIHOLLE JA HIUSTEN HOITOON

Mádaran hiustuotteet kokevat uudistumisen: uusi Grow-sarja (-20%) luottaa kantarellin hiusta hoitavaan voimaan! Kantarelli eli keltavahvero sisältää runsaasti C- ja D -vitamiinia ja kaliumia, sekä kaikista kasviksista eniten B-vitamiinia. Vaikka kantarellin vitamiinit ovat hyödyllisiä hiuspohjalle, sen beetaglukaani hoitaa myös hiuskuituja. Kantarelli on loistava B-vitamiinien lähde. B-vitamiinit auttavat kuljettamaan happea ja ravinteita hiuspohjaan. Tämä edistää hiustenkasvua.

Ranskalainen Laboratoire du Haut-Ségala teki uuden aluevaltauksen: uusi aloe vera -sarja on herkän, auringon rasittaman, kuumottavan ja palaneen kesäihon pelastaja (-20%). Linja on hyvin kompakti, ja se sisältää kolme tuotetta päiväkäyttöön, kolme tuotetta yökäyttöön sekä silmänympärysvoiteen ja vartalo/yleisovoiteen. Aloe vera sisältää yli 200 aktiivista ainesosaa: vitamiineja, entsyymejä, mineraaleja, sokereita, ligniiniä, saponiineja, salisyylihappoja ja aminohappoja, jotka toimivat synergiassa keskenään ihon parhaaksi. Muun muassa aloen sisältämät vitamiinit A (beetakaroteeni), C ja E sekä B12 neutraloivat vapaita radikaaleja, kuten ilmansaasteita, tupakansavua ja UV-säteiden aiheuttamia soluvaurioita.

UUTUUDET AURINKOON

Tänä kesänä on varaa valita aurinkosuoijista! Eikä mistä tahansa rasvoista, vaan tehokkaista, turvallisista, terveellisistä fysikaalisista mineraaliaurinkosuojista! Mádaran suosittu SPF-sarja sai tänä keväänä jatkoa. Vartalon ihon sävyä korjaava Beach BB Shimmering Sunscreen SPF (-20%) kaunistaa ihon hetkessä ihoon sulautuvalla sävyllä sekä antaa laajakirjoisen aurinkosuojan. Luonnollista alkuperää olevat mineraalit heijastavat auringonsäteitä ja valoa auttaen häivyttämään epätäydellisyyksiä tehden ihosta pehmeämmän ja heleämmän näköisen.

Weightless Sun Milk SPF20 (-20%) on äärimmäisen kevyt aurinkosuoja-emulsio, joka levittyy helposti ja imeytyy hetkessä. Koostumuksen sisältämä vadelmansiemenöljy hellii ihoa jättäen sen pehmeäksi ja mukavan tuntuiseksi. Aloe Vera -mehu kosteuttaa syvältä. Täydellinen kaikille ihotyypeille.

Fake It Natural Look Self Tan Milk -itseruskettava (-20%) jättää iholle kauniin rusketuksen. Maitomainen koostumus on helppo levittää ja päivetys kehittyy 4-6 tunnissa ilman laikkuja. Rusketus syventyy jokaisella levityskerralla tehden tuotteesta täydellisen niin vaaleista keskitummille ihonsävyille. Vaalea koostumus ei tahraa vaatteita tai lakanoita. Tuote sisältää kosteuttavaa hyaluronihappoa ja jojobaa. Aurinkoinen, raikas tuoksu virkistää mieltä ja muistuttaa loman jälkeisistä fiiliksistä.

Myös Mossa astuu tänä kesänä aurinkosuojamarkkinoille. Aurinkosuojaemulsio SPF20  (-20%) sisältää tyrniöljyn suojaavia ominaisuuksia. Silkkinen ja kosteuttava koostumus sisältää runsaasti beetakaroteenia, omega-rasvahappoja, vitamiineja ja antioksidantteja. Hyvin levittyvä koostumus jättää kauniin ja heleän lopputuloksen. Sopii koko perheelle ja myös perheen pienimmille vartalon ja kasvojen suojaukseen.

Myös vanha tuttu Biosolis uudisti valikoimaansa tänä kesänä. Muistatko palkitun Melt-In -voiteen? Se sai rinnalleen yhtä näppärässä pumppupullossa olevan ohuen suojavoiteen, jonka SPF-suoja on peräti 50 (-30%)!Ainutlaatuinen kasvojen ihoa hoitava koostumus suojaa ihoa kuivumiselta ja vapailta radikaaleilta, ja ehkäisee näin ikääntymisen merkkejä. Yhtä helppo levitys löytyy uudesta Sun Spraystä (-30%), jonka suojakerroin on 30. Suihke imeytyy nopeasti eikä jätä ihoa tahmaiseksi. Ihoa hoitava koostumus sisältää kosteuttavaa aloe veraa ja ikääntymisen merkkejä ehkäisevää ja ihoa hoitavaa karanjaöljyä. Raisumpaan menoon sporttaajille löytyy uusi Sport Extreme SPF50 (-30%), joka kestää sekä vettä, että hikoilua.

“Yksi tuote, jonka pitäisi olla jokaisen päivittäisessä käytössä kesäisin, on aurinkosuojavoide” muistuttaa Museokadun hoitolan kouluttaja ja kosmetologi Johanna Joutsenniemi. ”Eikä mikä tahansa suoja, vaan ehdottomasti fysikaalinen, mineraalipartikkeleihin perustuva SPF-voide. Fysikaaliset suojat ovat vaatteilla suojaamisen ohella kaikista turvallisimpia suojia, koska niiden teho alkaa heti levityksestä, eikä voide reagoi fototoksisesti auringon kanssa. Fysikaaliset voiteet eli mineraaliaurinkosuojat eivät imeydy ihoon, vaan heijastavat sekä UVA- että UVB -säteet iholta pois peilin tavoin. Mineraalisuojat sopivat herkällekin iholle, ja ne ovat hyvin riittoisia. Esimerkiksi loistavasti levittyvä Biosolis Melt-In Cream (-30%) kestää käytössä koko kesän ja säilyy ilmatiiviissä pumppupullossa vielä kaamoksen etelänmatkallekin”.

PIDÄ KIILTO KURISSA

Lämpö kiihdyttää talirauhasten toimintaa voi saada epäpuhtaudet liikkeelle myös normaalilla iholla. Kaikki savipohjaiset tuotteet ovat tällöin käypä pudistukseen ja naamioksi. Ne rauhoittavat ja tasapainottavat talin liikatuotantoa. Savi imee itseensä hellävaraisesti liiallista talia ja muita epäpuhtauksia sekä ihon toksiineja. Mádaran SMART-naamio (-30%), joka ihoa saasteiden haitalliselta vaikutukselta ja korjaa ikääntymisen ensimmäisiä merkkejä, sopii kiireiselle, paljon matkustavalle, stressaantuneelle tai perheelliselle. Naamion teho perustuu pohjoisen mustaan, mineraalirikkaaseen mutaan ja aktiivihiileen. Ne puhdistavat ihoa toksiineista ja edistävät solujen uusiutumista. Iholle tärkeät A- ja B3 -vitamiinit sekä 17 muuta aminohappoa vähentävät ikääntymisen ensimerkkejä ja saavat ihon hehkumaan.

Vanha tuttu tehokas Mádara Detox-naamio puhdistaa, supistaa ihohuokosia, elvyttää ja hoitaa ihoa jättäen sen raikkaaksi ja mattapintaiseksi.

Novexpert Detox Mask with Creamy Pink Clay (-20%) on ihana, vaaleanpunainen savinaamio, jonka kolmitehoinen detox-vaikutus rauhoittaa, ravitsee ja auttaa saasteiden ja muiden ulkoisten tekijöiden kuormittamaa ihoa voimaan paremmin. Naamion prebiootit ja magnesium suojaavat ja vahvistavat ihoa. Se sopii kaikille ihotyypeille.

Whamisalta esimerkiksi Sebum Treatment (-30%)sopii oikein hyvin rasvoittuvan ihon ja suurentuneiden ihohuokosten hoitoon ja hallintaan. Sen sisältämät aloe maculatan ja omenan uutteet raikastavat, puhdistava ja kirkastavat ihoa. Kevyt emulsio vähentää sebumin tuotantoa ärsyttämättä ihoa. Kamelian ja voikukan fermentoidut uutteet auttavat pehmentämään ja tasapanottamaan ihoa sekä vähentämään tulehduksia.

Ja hei – huomaa Mossan (-20%, -30%) uudet skandinaavisen tylikkäät pakkaukset!

Huomaa poikkeuksellinen toimitusaika 2-10 päivää. Toimi pian – osa tuotteista myydään heti loppuun! 

Kommentointi suljettu

Back to top

Sivustomme käyttää evästeitä. Voit lukea tarkemmin evästekäytännöstämme Tietosuojaselosteestamme. Jatkamalla sivustomme käyttöä, hyväksyt evästeiden käytön.