Toimitus / Natural Goods Company

Mikä erottaa MÀDARA SMART ja TIME MIRACLE -linjat toisistaan?

maaliskuu 12, 2019,
Natural Goods Company

Tieteen ja luonnon symbioosiin luottava unisex-sarja Mádara on tunnettu patentoiduista, tieteellisesti testatuista kasviyhdisteistään. Innovatiiviset ja trendikkäät tuotteet karistavat vanhat luonnonkosmetiikan olettamukset harteiltaan: legendoja tuhansia vuosia pohjoisessa parantaneista yrteistä tarkastellaan nyt tieteellisten laboratoriotulosten valossa.

Tehoaineina toimivat puhtaat pohjoisen yrtit, arktiset marjat ja ainutlaatuiset siemenöljyt, joka ovat täynnä tehokkaita antioksidantteja, välttämättömiä omega-rasvahappoja ja anti-age-vaikutteisia ominaisuuksia. Näistä Mádara on kehittänyt patentoidut kasvipohjaiset SMART ANTIOXIDANTS- ja CELL REPAIR BIO COMPLEX -yhdisteet.

 

MIKÄ SOPII MINUN IHOLLENI?

 

[col span=”1/2″]

SMART ANTIOXIDANTS
– vapaiden radikaalien aiheuttamiin vaurioihin ja niiden ehkäisyyn

Ongelma:
ohuet juonteet, täyteläisyyden puute, laajentuneet ihohuokoset, sameus, epätasainen ihonväri, oudot näppylät

Ikäsuositus:
25+

Sisältää:
Pohjoisen ikivihreiden ja kosteiden metsien jäkälää, sammalta, saniaista ja poimulehteä. Kosteuttavien ja kosteuttasitovien ominaisuuksiensa lisäksi nämä arvokkaat ainesosat ovat täynnä antioksidantteja, jotka auttavat korjaamaan soluvaurioita ja estämään ikääntymisen merkkien muodostumisen.

Testitulokset:
Yhdisteen on tieteellisesti todistettu kosteuttavan ihoa lisäämällä kosteuspitoisuutta 48% sekä neutraloivan vapaiden radikaalien vaikutusta 90%. Antioksidantit ovat tärkeässä asemassa sillä ne pystyvät tukahduttamaan vapaiden radikaalien muodostumisen ja vähentämään soluvaurioita.

[/col] [col span=”1/2″]

CELL REPAIR BIO-COMPLEX
– kollageenin muodostamiseen, ihon kiinteytykseen

Ongelma:
ennenaikainen ikääntyminen, ikääntyminen, ihon velttous, juonteet, rypyt, väsynyt iho, kuivuva tai veltto iho

Ikäsuositus:
45+

Sisältää:
Tyrni-, puna-apila, matara-, poimulehti-, mustikka-, peltokorte- ja hevoskastanjauute sisältävät runsaasti antioksidantteja ja polyfenoleja, jotka suojaavat soluja vapailta radikaaleilta sekä kasvihormoneja eli fytoestrogeeneja, jotka stimuloivat kollageenikuitujen synteesiä.

Testitulokset:
86% testaajista raportoi ihonsa kiinteytyneen välittömästi. Neljän viikon käytön jälkeen 69%:lla ihon kollageenisynteesi parantui yli 30% . Yhdiste vaikuttaa tutkitusti ihon ikääntymismuutoksia ehkäisten. Koivunmahla kiihdyttää ihosolujen jakautumista 25%:lla ja suojaa ihoa vapailta radikaaleilta, ehkäisten ja kumoten sekä geneettistä että ympäristötekijöistä aiheutuvaa ikääntymistä.

[/col]
KEVÄÄN SUOSITUKSET

5 tähteä asiakkaiden arvostelussa saanut MÀDARA Smart Antioxidant Anti-Fatigue Eye Rescue Cream:

”Ihana ihon pelastaja. Täyteläinen voide, kosteuttaa tehokkaasti, imeytyy nopeasti ja sopii hyvin meikin alle. Selkeästi tasoittaa ja virkistää silmänympärysihoa ja vähentää turvotusta. Yksi parhaista silmänympärysvoiteista jota olen käyttänyt”, kertoo asiakaspalaute.

Katupölyltä, saasteilta, ympäristön raskasmetalleilta, tupakansavulta ja UV-säteilyltä suojaava MÀDARA Smart Antioxidants Cream on kevään MUST-HAVE -tuote.

Voiteen koostumus on täyteläinen ja syväkosteuttava, ja se edistää ihon nuorekasta ja tervettä hehkua. Voide tasoittaa juonteita kiihdyttää kollageenin muodostumista. Luonnolliset antioksidantit puolustavat ihoa vapailta radikaaleilta.

MÀDARA Time Miracle Cellular Nutrients Serum kiihdyttää solujen uudistumista ja parantaa ihon kuntoa täyttämällä juonteita.

Seerumin päivittäinen käyttö vahvistaa ihon omaa suojamekanismia ja antaa suojaa vapaita radikaaleja vastaan. Ihosta tulee sileämpi ja kiinteämpi, kosteutettu ja uudistunut.

MÀDARA Time Miracle Ultimate Facelift antaa sileän, veistosmaisen “facelift” -efektin jo ensimmäisellä käyttökerralla.

Ultimate Facelift napakoittaa, kiinteyttää ja silottaa ihoa jokaisella levityskerralla. Voide auttaa ihon luonnollisen kollageenin ylläpitämisessä, korjaa jo syntyneitä ihovaurioita ja kirkastaa väsyneen ihon. Ihosta tulee sileämpi ja hehkuvampi jo ensimmäisen käyttökerran aikana.

Kommentointi suljettu

Back to top

Sivustomme käyttää evästeitä. Voit lukea tarkemmin evästekäytännöstämme Tietosuojaselosteestamme. Jatkamalla sivustomme käyttöä, hyväksyt evästeiden käytön.

You are about to remove a gift product. If you continue, it will not be added to your cart again.