Toimitus / Natural Goods Company

Talven trendaavimmat tuotteet – poimi alesta parhaat päältä

helmikuu 14, 2019,
Natural Goods Company

Legendaarinen Ystävämyynti on täällä taas!

Tee jopa -60% löytöjä luonnonkosmetiikan ajankohtaisimmista tuotteista 14.-18.2.

75€ ostoksiin saat kaupan päälle Mádara Infusion Blanc -nestesaippuan(arvo 12,80€), joka sopii niin käsien kuin vartalonkin pesuun.

Huomaa poikkeuksellinen toimitusaika 7-10 päivää. Toimi pian – osa tuotteista myydään heti loppuun! 

 

Pohjoisen talvissa on puolensa, mutta ihomme kannalta ilmastomme on kaikkea muuta kuin optimaalinen. Pimeys, kuivuus, pakkanen ja lämpötilojen vaihtelut koettelevat hermojemme lisäksi myös ihoa.

Isolla osalla suomalaisista on pintakuiva sekaiho, joka kuivuu entisestään koneellisen ilmastoinnin, sähkölämmityksen ja kuivien pakkaskelien vaikutuksesta. Talvella ilma on kuivempaa, sillä kylmä ilma ei kykene sitomaan itseensä yhtä paljon kosteutta, kuin lämmin ilma. Kahdeksan tuntia työpaikan kuivassa sisäilmassa viitenä päivänä viikossa ei helli kenenkään ihoa. Yhtä lailla myös kotona ja harrastuksissa iho joutuu sähkölämmityksen ja ilmastoinnin armoille. Voimme harvoin vaikuttaa sisäilmaan. Tällöin helpointa on muuttaa itseään ja omia käyttäytymismallejaan. Tässä 7 vinkkiä talvi-ihon taklaamiseen:

 

Trendi 1: NAAMIOIDU -20%

Kosteusnaamiot, hellävaraisesti puhdistavat naamiot ja tehokkaasti liftaavat naamiot toimivat talvi-ihon hoidossa. Liian tymäkät, syväpuhdistavat naamiot ja vahvat happokuorinnat kannattaa suosiolla jättää odottamaan kuumempia kelejä. Kokeile Mádaran SOS-tehokosteusnaamiota tai hellästi puhdistavaa Smart-naamiota, joka ei kuivata ihoa. Ikääntynyt iho nauttii Mádaran Re:Gene-naamiosta, joka sisältää huikean määrän iholle tärkeitä ravintoaineita. Se kiinteyttää, kosteuttaa ja tukee ihon nuorekkuutta. Saat naamiot -20% alella.

Trendi 2: KOSTEUTA -20%

Mádaran SOS-sarjan voide ja SOS-seerumi täydentävät kosteunaamion tehoa. Syväkosteuttava sarja hoitaa ihon syvimpiä kerroksia kosteuttamalla ja tukemalla kosteutta lisäävien ihosolujen uudistumista. Paljon puhetta kosteudesta, mutta myös vahvaa tieteellistä näyttöä tehokkuudesta: kliinisissä dermatologisissa testeissä on osoitettu, että SOS-voiteen käytön jälkeen ihon kosteutus kasvaa 80% neljän viikon käytön jälkeen verrattuna kontrollijoukkoon. Kosteuden lukitseva koostumus on täynnä antioksidantteja. Antioksidanttipitoisena SOS-sarja myös suojaa ympäristön haittavaikutuksilta ja vähentää ihon juonteita. SOS-sarja -20%.

3: TÄSMÄHOIDA -20%

Käytä hyväksesi ihon täsmäongelmiin tarkoitetut tuotteet! Mádaran uudet BOOST-ampullit taklaavat ihon yleisimpiä ongelmia: sameutta, kuivuutta, velttoutta. Käytä aamuisin tai juuri ennen tärkeää tapahtumaa, kun ihon täytyy olla parhaimmillaan.

Näppärät yksittäispakatut ampullit ovat riittoisia – käytä kuitenkin 24h sisällä vaikka useammassa osassa. Jatka hoitoa ihotyyppisi mukaisella kosteusvoiteella. Ampulli levitetään siis alimmaiseksi iholle heti kasvoveden jälkeen.

4: ÖLJYÄ -20%

Öljyt ovat talvi ihon MUST niin ravinnossa kuin ulkoisestikin. Kylmä ja kuiva ilma imee kaiken kosteuden myös iholta. Öljyt tuovat ravinteita, kosteutta ja rasvahappoja iholle sekä suojaavat sitä erityisen hyvin. Kovimpina pakkaspäivinä syväkosteuttavan seerumin ja ihon tarpeen mukaan valitun kosteusvoiteen päälle voi levittää vielä kasvoöljyn ennen meikkiä, kuitenkin maltillisella annostuksella. Öljy muodostaa ihon pinnalle suojaavan kalvon, joka lukitsee kosteuden ihoon ja suojaa, mutta antaa ihon hengittää ja toimia normaalisti.

Iho vahvistuu terveeksi, kun sitä ravitaan oikein – kasviöljyjen omega-rasvahapot ovat parasta ruokaa iholle. Omegat tasapainottavat ihoa, parantavat tulehduksia ja rauhoittavat sekä sisäisiä solu- että ulkoisia ihotulehduksia.

Muista levittää öljy aina kostealle iholle, jolloin se ei jää pyörimään ihon pinnalle, ja kuljettaa myös vettä syvemmälle ihon kerroksiin. Kostealta iholta öljyn molekyylit vievät vesikosteutta myös syvemmälle ihoon.

5. AYURVEDA -40%

Edelleen hyvinvoinnin isona trendiä pysyy ayurveda. Jos et vielä tiedä, mistä on kyse, lue tämä: Dr. Pardaman Sahrman vetävä AYURVEDA-valmennus. Ayurveda on ”kokonaisvaltainen hyvinvoinnin tiede”, joka ulottuu elämäsi joka alueelle: elämäntapoihin, ravintoon – myös ihonhoitoon! Ayurvedassa ihmiset luetaan kolmeen eri kehotyyppikategoriaan, jossa määritellää kullekin kehotyypille sopivat yksilölliset elämäntavat. Nämä kategoriat venyvät myös ihonhoidon puolelle: esimerkiksi ayurvediset Dafna’s (-10%) tai Rasansara -sarjat (-10%) on määritelty kehotyypeittäin sopiviin tuotteisiin. Kun tiedät kehotyyppisi, osaat valita sopivat tuotteet myös ihotyypillesi. Kun tuotteet ovat tasapainossa ihotyyppisi kanssa, ihosi kestää paremmin talven rasitukset.

Ayurvedinen Khadi on yksinkertainen, vahvasti tuhansia vuosia vanhaan yrttilääkintään perustuva ihonhoitosarja. Khadin tuotteista voit valita itsellesi sopivat tuotteet joko kehotyypeittäin tai luottaa intuition voimaan. Khadin tuotteet on toki jaoteltu myös ihotyypeittäin valitsemista helpottamaan. Kun kerran rakastut Khadin kasvo- ja vartaloöljyyn, on siitä luopuminen vaikeaa! Testaa -40% alella!

6. HELLI, HELLI, HELLI -20%

Yleistrendinä talvi-ihon hoidossa voidaan pitää hellää hoitoa – talvi-ilmastomme laittaa ihon jo muutenkin niin koville, ettei sitä pitäisi rasittaa enää yhtään enempää! Puhdistusgeelit ja -vaahdot kannattaa vaihtaa maitomaisiksi, ja puhdistaa kasvot aamuisin vain misellivedellä. Ota rutiineihin mukaan kosteuttavat naamiot ja vältä muutenkin kuivattavia tuotteita, kuten rankkaa syväpuhdistusta ja kuorintaa. Lisää öljyjä niin sisäisesti ruokavalioon kuin ulkoiseen ihonhoitoonkin: päivävoiteen alle tai joukkoon, yövoiteeseen, käsivoiteeseen, vartalolle tai buustaamaan jalkavoiteita. Rakastettu ja hellitty Ihosi jaksaa suojata sinua läpi rankan talven! Mossan valikoimasta löytyvät nämä kaikki edellämainitut -20%.

7. LUOTA PROBIOOTTEIHIN -10%

Monet pitkäänkin iho-ongelmista kärsineistä asiakkaistamme ovat löytäneet avun Essen tuotteista. Syy on hyvin yksinkertainen: Esse ruokkii ihon hyvinvoinnin kannalta oleellista bakteerikantaa, jolloin nämä ”hyvisbakteerit” vahvistuvat suojaamaan ihoa. Kun ihon bakteerikanta on tasapainoinen, hyvinvoiva ja terve, iho ei pelkästään näytä hyvinvoivalta ja terveeltä, vaan myös toimii, kuten terveen ihon kuuluukin.

Jotta ihosi toimisi parhaimmalla mahdollisella tavalla, se tarvitsee monipuolisen ja terveen mikrobipopulaation, joka suojaa sitä taudinaiheuttajilta, tukee ihon aineenvaihduntaa ja ylläpitää ihon oikeaa pH-tasapainoa. Esse-tuotteet pohjautuvat ihoa suojaaviin ja sen toimintoja tasapainottaviin kasviöljyihin ja –uutteisiin, joilla imitoidaan ihon luontaista rasvahappovaippa ja sidotaan kosteutta ihoon. Tuotteet sisältävät myös prebiootteja, joilla ravitaan iholle hyödyllisiä mikrobeja. Probioottiset uutteet ja probiootit auttavat hidastamaan ihon ennenaikaisia ikääntymisprosesseja. Valikoituihin Esse-tuotteisiin lisätään myös eläviä probiootteja, jotka kolonisoituvat ihoon tasapainottaen sen toimintoja ja vahvistaen sen suojamekanismeja.

Kommentointi suljettu

Back to top

Sivustomme käyttää evästeitä. Voit lukea tarkemmin evästekäytännöstämme Tietosuojaselosteestamme. Jatkamalla sivustomme käyttöä, hyväksyt evästeiden käytön.

You are about to remove a gift product. If you continue, it will not be added to your cart again.