Toimitus / Natural Goods Company

Tutustu Re-Start -valmentajiin: Anna-Maria Sinisalo: ”Luovut turhasta kuormasta ja keskityt siihen, mikä on hyvinvointisi kannalta tärkeää”

tammikuu 26, 2019,
Natural Goods Company

Nykymaailmassa tietoisuus ja henkinen hyvinvointi kasvattavat jatkuvasti tärkeyttään. Kiire ja nopeutuva elämänrytmi, sekä eri lähteistä tuleva informaation paljous vaativat meiltä uudenlaista sopeutumista. Tämä vaikuttaa mieleemme ja saatamme erehtyä siitä, tulevatko elämämme päätökset meistä itsestämme vai ulkopuolelta?

 

ANSKUN URA PÄHKINÄNKUORESSA

MIELI-valmennuksen valmentaja Anna-Maria “Ansku” Sinisalo on itsetuntemuksen ja hiljentymisen moniosaaja. Koulutukseltaan hän on mm. tietoisuuden valmentaja, MBSR (Mindfulness Based Stress Deduction) ohjaaja, joogaohjaaja, meditaatio-opettaja sekä shiatsu-terapeutti, reiki- ja metaforinen hoitaja. Ansku on Helsingin isoimpien joogastudioiden joukkoon kuuluvan ILO Tribe -studion toinen omistajista. Anskun mukana pääset tutustumaan itseesi täysin uudella tasolla, joka kantaa hedelmää kaikilla osa-alueilla.

Anskun matka joogan ja meditaation maailmaan alkanut vajaat 20 vuotta sitten, mutta lopullinen siirtyminen vaatetusalalta hyvinvoinnin puolelle tapahtui noin 5 vuotta sitten, kun vaatetusalan esimiehen työelämän ja silloisten Kauppakorkeakoulun opintojen yhdistäminen ajoi loppuunpalamisen seurauksena kyseenalaistamaan oman elämän prioriteettejä ja suuntaa uudelleen. Anskun elämän suurimmistä missiosta on luoda tila, jakaa keinoja ja auttaa ihmisiä löytämään reitti sisäisen rauhan ja ilon äärelle, jotta he pääsevät kosketuksiin oman sisimpänsä kanssa.

 

MIHIN TARVITAAN MIELI-VALMENNUSTA?

”Ulkoisen ja sisäisen maailmamme tasapaino on hyvin tärkeä osa henkistä hyvinvointiamme. Siis se, että voimme toteuttaa elämässä asioita, jotka kumpuavat sisältämme ja saamme niistä tunnustusta. Tällöin tulemme nähdyksi, tunnistetuksi itsenämme. Ristiriita näiden asioiden välillä tuottaa meille erilaisia epämieluisia tuntemuksia kuten ahdistusta ja/tai motivaation puutetta. Tällöin myös erillisyyden tunne meidän ja ulkomaailman välillä kasvaa. 

Jotta ulkoinen maailma ja sisäinen maailma olisivat tasapainossa ja heijastavat toinen toisiaan, meidän olisi hyvä ensin tunnistaa se, mitä sisällämme on ja mistä esimerkiksi tavoitteemme ja haaveemme oikein tulevat. Meditaatio ja erilaiset läsnäolon sekä tietoisuuden harjoitukset voidaan nähdä ikään kuin pysähtymisenä itsesi äärelle ja kysymyksenä, mitä minulle oikein kuuluu juuri nyt”, Ansku kertoo.

Opit kuuntelemaan omia tarpeitasi ja omaa sydäntäsi – sinua

Anskun valmennuksessa saat työkalut, joiden avulla opit tuntemaan itseäsi paremmin. Pysähtymisen ja ajatusten tiedostamisen avulla alat löytää omia todellisia vahvuuksia ja haluja.  ”Suhtautumistapa, jolla ikään kuin kannattelemme todellisuuttamme, on hyvin merkittävässä osassa ja sellainen asia johon voimme myös tiedostamisen ja harjoittelun kautta vaikuttaa. On eri asia ottaa haastava tilanne elämässä vastaan vastustamalla tai vaihtoehtoisesti esimerkiksi ajatellen, että voin oppia tästä jotain.

Muista se, että ei ole oikeaa tai väärää tapaa suhtautua, mutta tietoisuuden kautta voimme avautua erilaisille mahdollisuuksille. Näin voimme vaikuttaa suhtautumistapaamme silloin kun haluamme. Tietoisuuden kautta suhtautuminen muuttuu hallitummaksi suoran reaktion sijasta”, Ansku tietää.

Re-Start -verkkovalmennus on ratkaisusi pysyvään hyvinvointiin ja stressittömämpään arkeen. Ymmärtämällä hyvinvoinnin eri osa-alueiden merkityksen opit löytämään sinulle parhaimmat tavat, jotka johtavat hyvään oloon.

Voit ostaa joko koko Re-Start -valmennuksen tai vain Anskun MIELI-osion.

Kommentointi suljettu

Back to top

Sivustomme käyttää evästeitä. Voit lukea tarkemmin evästekäytännöstämme Tietosuojaselosteestamme. Jatkamalla sivustomme käyttöä, hyväksyt evästeiden käytön.

You are about to remove a gift product. If you continue, it will not be added to your cart again.