Re-Start -valmennus 195€ (norm 350€) + 70€ FOODIN-lahjakortti kaupan päälle

Miltä kuulostaisi, jos heti vuoden alussa olosi olisi energinen, ihosi kuulas ja mielesi tyyni?

Tätä kaikkea sekä paljon muuta lupaamme sinulle Suomen kokonaisvaltaisimmassa hyvinvointivalmennuksessa. Re-Start -verkkovalmennus on ratkaisusi pysyvään hyvään oloon.

Opit käytännönläheisten videoiden ja helppotajuisten kirjallisten materiaalien avulla ymmärtämään, mistä kaikesta hyvinvointi koostuu.

Valmennus on jaettu kuuteen osioon: iho, keho, ravinto, mieli, yin jooga ja ayurveda. Näistä jokaista vetää oman alansa huippuasiantuntijat, joilla on yhteensä lähes sadan vuoden kokemus hyvinvoinnin eri osa-alueista. Osaaminen on hioutunut vuosien varrella saadun palautteen, asiakaskohtaamisten ja onnistumistarinoiden johdosta timanttiseksi. Vastaavaa asiantuntijatiimiä et löydä muualta.

Tammikuun ajan valmennusta myydään hulluun 195€ hintaan (normaalisti 350€), ja kaupan päälle saat vielä 70€ lahjakortin FOODIN-verkkokauppaan.

Mikäli tarvitset vain yhden osion avun, saat senkin alennettuun hintaan 45€ (norm. 70€). Osioon saat kaupan päälle laadukkaan luonnonkosmetiikkatuotteen.

 

Re-Start your engine! ​​​

Onko ihollasi outoja oireita – sameutta, kuivuutta, tai näppyjä? Vaivaako akne tai kärsitkö ruusufinnistä? Oletko usein väsynyt ja nuutunut? Loppuuko energia kesken? Ovatko ajatuksesi sameat ja mieli sumea? Turvottaako vatsaa? Särkeekö päätäsi? Vaikea keskittyä töihin? Oletko kokeillut jos jonkinmoista dieettiä, ruokavaliota tai valmennusta, mutta mikään muutos ei ole pysyvää? Olisiko aika painaa jarrua, muttet tiedä, miten?  

Kaikki edellämainitut ongelmat voivat johtua stressistä, sinulle sopimattomasta ravinnosta tai suolistosi epätasapainosta, mutta ovat harvoin korjattavissa vain yhden osa-alueen muutoksella.

Siksi loimme ainutlaatuisen verkkovalmennuksen, jossa opit hallitsemaan haastavaa hyvinvoinnin kokonaisuutta. Re-Start on kaikkea sitä, josta hyvä olo koostuu.

Re-Start –verkkovalmennuksen avulla opit vaikuttamaan suoraan siihen, miten voit

Valmennuksessa opit   

  • hoitamaan ongelmia kokonaisvaltaisesti syy-lähtöisesti  
  • löytämään itsellesi parhaimmin toimivat niksit pysyvään hyvinvointiin ja stressittömämpään arkeen  
  • ymmärtämään ravinnon, liikunnan, ihonhoidon ja mielenhallinnan merkityksen hyvinvointiisi
Opit hallitsemaan kokonaisuutta

Olet enemmän kuin ravintosi, mielesi tai kehosi. Olet KOKONAISUUS, jossa KAIKKI vaikuttaa KAIKKEEN. Jo pienet muutokset näillä eri osa-alueilla vaikuttavat merkittävästi hyvinvointiisi. 

Kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin saavuttaminen nykypäivän kiireisessä ja vaativassa rytmissä on kuitenkin todella haastavaa. Stressaava elämäntilanne saattaa johtua monista erilaisista syistä, ja siksi pysyvään muutokseen tarvitaan ymmärrystä ja kokonaisuuden hallintaa. Kokonaisuudessa on otettava huomioon hyvinvoinnin osa-alueet: ravinto, liikkuminen sekä mielen liikkeet.  

Jotta uusien elämäntapojen opetteleminen ei kävisi sinulle liian raskaaksi, valmennus on jaettu  hyvinvoinnin kuuteen eri osa-alueeseen.

 

Valmennuksen takana on timanttinen asiantuntijajoukko  

Valmentajillamme on yhteensä lähes sadan vuoden kokemus hyvinvoinnin eri osa-alueista. Yhteistä valmentajille on palava intohimo holistiseen hyvinvointiin. Erottavana tekijänä on jokaisen spesialistin oma erikoisosa-alue, joka on hioutunut vuosien varrella saadun palautteen, asiakaskohtaamisten ja upeiden onnistumistarinoiden johdosta timanttiseksi. Viiden kokeneen valmentajan osaaminen on yhdistetty ja tiivistetyssä helppotajuiseen muotoon. Vastaavaa asiantuntijatiimiä et löydä muualta.

1. IHO  – Valmetajana Katja Kokko, joogaohjaaja

Ihosi ei ole vain pinnallinen ulkonäköseikka, vaan se heijastaa myös kaiken sen, mitä sisällämme tapahtuu – stressin, unen, liikunnan ja ravinnon laadun. Tämän osion aikana ymmärrät perusteellisesti, miksi ihoa tulee hoitaa ja mikä on jokaisen ihonhoitotuotteen merkitys. Osaat valita itsellesi parhaiten sopivat ihonhoitotuotteet, ja ymmärrät oman ihotyyppisi hoidon erityispiirteet ja -tarpeet.

2. RAVINTO  – Valmentajana Annika Havaste, FLT ravintovalmentaja, kouluttaja, diplomiravintoterapeutti

Ravinto on paljon muutakin kuin vain energiaa tai kaloreita. Se vaikuttaa suoliston kautta ihan kaikkeen sinussa: ihoon, energiatasoihin, painoon, hormonitoiminnan toimintaan ja jopa mieleen. Ravinto-osion avulla löydät itsellesi sopivimmat ruoka-aineet. Opit välttämään haitallisia ruoka-aineita, jotka voivat edistää ihon ennenaikaista ikääntymistä, aiheuttavat ruuansulatusvaivoja, turvotuksia tai epämääräisiä iho-oireita.  

3. KEHO – Valmentajana Aleksi Seppänen, osteopatiaan erikoistuva personal trainer, ammattitanssija ja tanssin opettaja

Tiesitkö, että liikunta auttaa vapauttamaan endorfiinejä kehossa ja aktivoi aivojen välittäjäaineita, jotka puolestaan parantavat unenlaatua ja vähentävät stressiä? Tästä osiosta saat uutta intoa ja enemmän tehoja irti lihaskunnon ja peruskestävyyden harjoittamiseen. Löydät oman sykealueesi, joilla treeni tuntuu miellyttävämmältä, kehittää hapenottokykyä ja polttaa rasvaa. Käymme läpi myös lihasta ja voimaa kasvattavat koti- ja salitreeniohjelmat liikkuvuuttaa ja kehonhuoltoa unohtamatta. Ohjelmat sopivat kuntoilua aloitteleville, ja tukevat myös maratonille tai thrialoniin treenaavien hapenottokykyä ja kestävyyttä.

4. AYURVEDA  – Valmentajana Pardaman Sharma, ayurveda-lääkäri

Ayurvedan perustana on ajatus, että terveys on kehon, mielen ja sielun tasapainoa. Yksilöllinen kehotyyppimme vaikuttaa näihin kaikkiin ja toisinpäin. Kehotyyppisi määrittää sinulle sopivat elämäntavat ja ruokavalion, joiden avulla löydät hyvän olon tuovan tasapainon. Valmennuksen edetessä opit, miten ravinnolla voimme joko häiritä tai ylläpitää kehon tasapainoa. miten edistät kuona-aineiden poistumista kehosta ja miten myös vuodenajat vaikuttavat olotilaasi ja kehosi tasapainoon.

5. MIELI  – Valmentajana Anna-Maria Sinisalo, tietoisuuden valmentaja, meditaatio-opettaja, Mindfulness Based Stress Deduction-ohjaaja, joogaohjaaja

Meditaatio on mielen turvatyyny, yksi tutkituimmista ja tehokkaimmista elämänhallintamenetelmistä. Saat työkalut, joiden avulla opit tuntemaan itseäsi paremmin. Pysähtymisen ja ajatusten tiedostamisen avulla alat löytää omia todellisia vahvuuksia ja haluja. Opit kuuntelemaan omia tarpeitasi ja omaa sydäntäsi – sinua.  

6. YIN  – Valmetajana Katja Kokko, kosmetologi, luonnonkosmetiikan tuotekehittelijä, meikkaaja

Yin-jooga vaikuttaa lempeän kokonaisvaltaisesti kehoomme, ja sillä on vahva anti age -vaikutus. Yin-jooga kirkastaa sekä mielen, että ihon. Harjoitukset ovat helppoja, syvärentouttavia ja auttavat palauttamaan kehoa erilaisista epätasapainotiloista, kuten stressin aiheuttamasta jännityksestä. Tämän osion neljällä eriteemaisella yin-joogaharjoituksella tuet energiatasoja, ruuansulatusta ja kehon puhdistumista. Huomaat varmasti muutoksia itsessäsi jo ensimmäisen harjoituksen jälkeen.     

Lue asiakkaidemme onnistumiskokemuksia valmennuksesta täältä ja tee itsestäsi tämän vuoden tärkein projekti. Valmennus nyt vain 195€ + 70€ lahjakortti Foodinille  – tai osta yksi osio 45€ ja saat laadukkaan luononkosmetiikkatuotteen kaupan päälle. Voimassa 31.1. asti.

70,00 

Wellness Academy

Verkkovalmennus – Iho

70,00 

Wellness Academy

Verkkovalmennus – Keho

70,00 

Wellness Academy

Verkkovalmennus – Mieli

70,00 

Wellness Academy

Verkkovalmennus – Ravinto

70,00 
70,00 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *