TOP 10 – ostetuimmat tuotteet vuodelta 2018

Hei luonnonkosmetiikan ystävät, näitä tuotteita ostitte vuonna 2018 – tässä kymmenen myydyintä tuotetta vapaassa järjestyksessä:

Mádara Micellar Water – jo klassikoksi muotoutunut Mádaran misellivesi pitää yhä suosionsa vuosi vuodelta. Eikä ihme – misellivesi sopii sekä laiskalle ihonhoitajalle että ihotyyppinsä tietävälle hifistelijälle, paljon reissaavalle tai ihon aamupuhdistukseen. Se poistaa meikin ja epäpuhtaudet, tasapainottaa ja kosteuttaa herkänkin ihon yhdellä puhdistuskerralla ilman vettä. Mádaran Micellar Water soveltuu myös vesiliukoisen silmämeikin poistoon. Misellivesi ei sisällä lainkaan lisättyä vettä, vaan tuotteen pohjana on käytetty kosteuttavaa aloe veraa. Hyaluronihappo kosteuttaa ja silottaa tehokkaasti ihoa ja pohjoisen pioni rauhoittaa. Oikea kosteuspommi!

Mossa Micellar Water – isompi koko, pienempi hinta. Vadelman vitamiinit, elintärkeät rasvahapot ja karotenoidit ovat todellista superfoodia iholle. Siksi tämä misellivesi ei pelkästää puhdista vaan myös ravitsee ja hoitaa ihoa puhdistuksen aikana. Se puhdistaa meikin ja epäpuhtaudet sekä kosteuttaa ja tasapainottaa ihoa.

Whamisan suosio on suorastaa räjähtänyt käsiin 2018, eikä ihme – moni väittää sen olevan ensimmäinen ihonhoitosarja, jonka tulokset ovat oikeasti sekä näkyviä että tehokkaita. Parhaiten Whamisaan saa tutustuttua naamioiden sekä hoitoneste-kasvovesien muodossa. Whamisan fermentoidut ainesosat sisältävät korkeampia antioksidanttipitoisuuksia ja ravintoaineita kuin samojen ainesosien fermentoimattomat versiot. Itse käymisprosessi tuottaa myös muita ihon kannalta edullisia ainesosia, kuten aminohappoja ja peptidejä. Lisäksi käyminen auttaa hajottamaan raaka-aineet helpommin imeytyneiksi aineosiksi, jolloin iho hyötyy niistä enemmän kokonaisvaltaisesti.

Whamisan KELP Mask – naamio vähentää juonteita ja turvotusta, supistaa ihohuokosia sekä kirkastaa ja parantaa ihon väriä. Se sisältää runsaasti ihon nuorekkuutta ja terveyttä ylläpitäviä ravintoaineita ja algiinihappoa., ja kosteuttaa ihoa pitkäaikaisesti, jopa 72 tuntia.

WhamisaOrganic Seeds & Rice Fermented Hydrogel Mask – geelimäinen kosteusnaamio on valmistettu 95% luomuraaka-aineista, sisältäen riisiä, soijaa ja kauraa. Ainutlaatuisen tehokkaat ainesosat auttavat näkyvästi vähentämään juonteita ja parantamaan ihon elastisuutta ja väriä, vaalentaean pigmenttiläikkiä.

Whamisa Toner Deep Rich – kasvovesi kuivalle, pintakuivalle ja ärtyneelle iholle. Se sisältää arganöljyä sekä  luonnollisesti fermentoitua voikukka-uutetta, jotka syväkosteuttavat kuivaa, pintakuivaa tai ärsyyntynyttä ihoa. Vedetön ja nopeasti imeytyvä koostumus luo iholle suojan, joka sekä kosteuttaa ihoa ulkoisesti että sen syvinpiä kerroksia. Aloe maculata korvaa kokonaan veden käytön, jolloin koko tuotteen raaka-aineet saadaan maksimoitua hyödyksi. Luomualkoholi raikastaa ihoa, supistaa huokosia ja irrottaa kuolleita sarveissoluja hellävaraisesti.

Mossa Cleansing Creme Mousse – puhdistusvaahto muuttuu iholla veden kosketuksesta vaahdoksi. Se sisältää valkoherukan AHA-hedelmähappoja, jotka kevyesti kuorivat ihoa joka pesukerralla. AHA-hapot tekevät kasvojen ihosta puhtaan, raikkaan ja hehkuva.

MossaFacial Oil Vitamin Cocktail – ihoa uudistava tiiviste heleyttää, pehmentää ja kosteuttaa ihon neljän viikon käytöllä. Luomuvadelma-, -tyrni, jojobansiemen-, manteli-, avokado-, oliivi-, aprikoosi-, luumu-, helokki-, ruusunmarja, kaura- ja tomaattiöljy -tehotiiviste erityisesti kuivalle tai väsyneelle iholle, mutta se sopii tehokuuriksi kaikille ihotyypeille. Käytä öljyä kuurina keväisin ja syksyisin, kun iho kärsii lämpötilojen vaihteluista, tai jos ihosi on hyvin kuiva tai pintakuiva, ota öljy osaksi päivittäistä ihonhoitorutiiniasi. Voit myös sekoittaa tipan öljyä tarvittaessa normaalin päivä- tai yövoiteesi joukkoon.

Sante Shea-käsivoideedullinen, riittoisa, täyteläinen ja superkosteuttava! Luomulaatuisten karitevoin ja makadamiapähkinäöljyn yhdistelmä tekee käsistä sileät, ravitut ja rasitusta kestävät. Monitehoinen karitevoi sisältää myös runsaasti omega-rasvahappoja, jotka ovat täydellistä ravintoa iholle, sekä huikeitä määriä A- ja E -vitamiineja, jotka ovat yhtenä tärkeänä osana ihon paranemisprosessissa yhdessä granaattiomenan siemenuutteen kanssa.

Esse Probiotic Skincaren probioottiset ihonhoitotuotteet parantavat ihon mikrobikantaa ja vahvistavat ihon suojaa. Antioksidantit elvyttävät soluja toimintakykyisiksi. Ihon toiminnot tasapainottuvat, kosteuspitoisuus paranee ja ennenaikaiset ikääntymismuutokset hidastuvat.

Esse Sensitive Nourish Moisturiser – täyteläinen ja ravitseva voide, joka suojaa ja vahvistaa kuivaa ja herkkää ihoa. Voidepohja koostuu tasapainottavista jojobaöljystä, kosteuttavasta hyaluronihaposta sekä rauhoittavasta aloe verasta. Voide soveltuu kaiken ikäisille ja myös erityisen herkälle iholle. Jos iho on atooppinen ja erityisen herkkä, suosittelemme vähentämään iholle käytettävien tuotteiden määrän minimiin ja pitäytymään vain Sensitive-linjan tuotteissa. Tällöin Sensitive Nourish moisturiseria käytetään myös silmänympärysten hoitoon.

Esse Cream Cleanser – emulsiomainen kasvojenpuhdistaja sitoo öljyliukoisia epäpuhtauksia ja tasapainottaa ihon pH-arvon. Vesiliukoinen koostumus on ohutta, mutta täyteläistä. Cream Cleanserin miedot luonnolliset pinta-aktiiviset aineet perustuvat kasviöljyihin ja glukoosiin. Ne eivät vahingoita ihoa luontaisesti suojaavaa rasvahappovaippaa tai mikrobiomia. Puhdistusemulsion pH-arvo on tasapainotettu tasolle 5. Baobab-öljy pitää ihon kosteutettuna puhdistuksen aikana.

Esse Toner – kasvovesi elvyttää ihoa ja suojaa ihoa. Kasvovesi auttaa ylläpitämään tai palauttamaan ihon pH-arvon tasolle 4.5, joka on suositeltava pH-arvo hyödyllisten mikrobien kasvulle. Kun pH on optimaalinen, myös kasvoveden jälkeen lisätyt kosteus- ja hoitovoiteet imeytyvät tehokkaammin. Antioksidanttinen rooibos-uute korjaa ja vahvistaa ihon immuunisuojaa, parantaa tulehduksia ja hidastaa ihon ikääntymistä. Oliivinlehtiuute taistelee ilmansaasteiden haitallisia vaikutuksia vastaan ja suojaa ihoa auringon aiheuttamilta vaurioilta. Voit suihkuttaa myös päivän aikana suojaamaan ja virkistämään ihoa esim. päätetyön aikana.