Toimitus / Natural Goods Company

Ayurvedinen Khadi kasvaa tehokkaalla hoitoaineella ja hiusnaamiolla

joulukuu 10, 2018,
Natural Goods Company

Intiassa tunnetaan yrttien hoitava ja parantava voima. Tähän tuhansia vuosia vanhaan perimätietoon pohjautuu myös ayurvedinen Khadi-sarja, josta löytyy tehokkaat hoitotuotteet vartalon iholle, kasvoille sekä hiuksille. Sarja tulee Saksasta, mutta raaka-aineet perinteisen valmistusmenetelmin hankitaan Intiasta. Sarjaa voit käyttää, vaikka ayurvedinen elämäntapa ei olisikaan tuttu, sillä tuotteet on jaoteltu helposti iho- ja hiustyyppien mukaan.

Khadi-tuotteet on valmistettu yhteistyössä paikallisten ayurveda-lääkäreiden ja -ammattilaisten kanssa Intiassa tarkan ayurvedisen perinteen mukaan, ottaen huomioon nykyajan valvotun luonnonkosmetiikan laatuvaatimukset. Ainesosina on käytetty perinteisiä intialaisia lääkeyrttejä, jotka saadaan sertifioiduilta luomutiloilta tai villiviljelmiltä luonnosta. Khadi-tuotteilla on kotimaansa Saksan BDIH-luonnonkosmetiikkasertifiointi. Tänä syksynä sarja sai uuden hoitoaineen sekä tehokkaan hiusnaamion.

Hiusnaamio syväpuhdistaa ja tehostaa kasviväriä

Ayurvedinen hiusnaamio Detox Hair Mask on tehokas esikäsittely ja täydellinen syväpuhdistaja ennen kasvivärjäystä. Se sopii kaikille hiustyypeille ja hiuspohjatyypeille myös säännölliseen syväpuhdistamiseen ilman värjäystä.

100% vegaani, lisäaineeton ja luonnonkosmetiikkasertifioitu hiusnaamio on hellä hiuksille, mutta puhdistaa ne tehokkaasti muotoilutuotteiden jäämistä, synteettisistä pehmentimistä ja kalvonmuodostajista, jotka usein jämähtävät hiukseen ja estävät kasvivärien tarttumisen. Khadin Detox Hair Mask on kuin hiuksen esivärjäys. Puhdistettuihin hiuksiin tartuvasta kasviväristä tulee kiiltävä, kaunis sekä pesuja kestävä. Tehokas reetha- ja rhassoul -savisekoitus poistaa hiukseen kerääntyneen kuonan ja synteettisten hiustenhoitotuotteiden jäämät. Naamiojauhe turpoaa, kun sen sekoittaa veteen. Geelimäinen koostumus on helppo levittää hiuksiin.

Hoitoaine vahvistaa ja korjaa vahingoittuneita hiuksia

Uusi kermainen Kookos-Shikakai -hoitoaine vahvistaa ja korjaa vahingoittuneita hiuksia ja tekee niistä helposti kammattavat. Se tasapainottaa ja silottaa hiukset silkkisiksi antaen niille tuuheutta. Kosteuttava koostumus sopii kaikille hiustyypeille.

Hoitoainetta voi käyttää jokaisen shampoopesun jälkeen, jätettävänä hoitoaineena tai intensiivisenä hoitonaamiona, hiusten tarpeista riippuen.

  1. Kun hiukset tarvitsevat intensiivistä tehohoitoa, hoitoaine levitetään pyyhekuiviin pestyihin hiuksiin ja annetaan hautua pyyhkeen sisällä puolen tunnin ajan. Hiukset huuhdellaan lämpimällä vedellä.
  2. Jos hiukset ovat huokoiset, hauraat tai kiharat, hoitoaine jätetään hiuksiin. Herneen kokoinen säästeliäs määrä levietään kämmenten kautta pituuksiin.

Kookosöljy sisältää erilaisia vitamiineja ja mineraaleja, jotka vahvistavat kuivia hiuksia sisältäpäin ja auttavat korjaamaan vaurioita ja rakennetta. Kookosöljy myös kosteuttaa erityisesti kuivaa, haurasta hiusta ja haaroittuvia latvoja. Shikakai korjaa hiusta, antaa niille elinvoimaa ja auttaa ehkäisemään haaroittuvia latvoja. Hibiscus sisältää runsaasti C-vitamiinia. Se tekee hiuksista joustavat ja kiiltävät. Hibiscus korjaa hiuksen rakennetta ja antaa sille napakkuutta ja volyymia.

Myös Katja Kokko ihastui uuteen hoitoaineeseen. Lue lisää Katjan blogista täältä.

Kommentointi suljettu

Back to top

Sivustomme käyttää evästeitä. Voit lukea tarkemmin evästekäytännöstämme Tietosuojaselosteestamme. Jatkamalla sivustomme käyttöä, hyväksyt evästeiden käytön.

You are about to remove a gift product. If you continue, it will not be added to your cart again.