Toimitus / Natural Goods Company

Tutustu Re-Start -valmentajiin: Katja Kokko – aidon kauneuden asiantuntija

joulukuu 3, 2018,
Natural Goods Company

Wellness Academyn Re-Start -valmennuksen IHO– ja YIN -osioita vetää monille tuttu Katja Kokko.

KATJAN URA PÄHKINÄNKUORESSA

Katja Kokko on aidon kauneuden asiantuntija ja holistisen hyvinvoinnin valovoimainen vaikuttaja, joka tunnetaan yhtenä suomalaisen luonnonkosmetiikkamaailman siteeratuimmista pioneerinaisista. Katja on koulutukseltaan kosmetologi, meikkaaja, luonnonkosmetiikan tuotekehittelijä ja joogaopettaja. Katja esittelee kauneusfilosofiansa Aidosti kaunis -esikoisteoksessaan, joka on ilmestynyt sekä suomeksi (2015) että englanniksi (2017), ja vuonna 2018 ilmestyneessä Kuulaan Kaunis -kirjassa, joks akeskittyy korealaiseen kauneuteen ja ihonhoitoon. Nyt Katja kirjoittaa toista tietokirjaansa ja konsultoi valikoidusti luonnonkosmetiikan tuotekehityksessä sekä kotimaisia että kansainvälisiä toimijoita – ja jakaa inspiraatiota sosiaalisessa mediassa pilke silmäkulmassa.  

Katja on inspiroinut naisia kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin ja aitoon kauneuteen jo kahden vuosikymmenen ajan ja hän tuntee luonnonkosmetiikan kansainväliset trendit, tuotteet, hitit ja helmet kuin omat taskunsa. Katjan sivusto katjakokko.com on monen ihostaan tietoista huolta pitävän naisen seikkaperäinen luottotietopankki. Se esittelee luonnonkosmetiikan tuoreimmat ilmiöt lukijoilleen tinkimättömästi, kansantajuisesti ja intohimolla – tarvittaessa myös kriittisen seulan läpi, mutta aina pilke silmäkulmassa.  

 

MIKSI LOIT IHO-VALMENNUKSEN, KATJA KOKKO?

”Ihosi ei ole vain ulkonäköseikka, vaan se vaikuttaa kriittisesti koko kehon ja sisäelinten suojaamiseen ulkoapäin tulevia haitta- ja stressitekijöitä vastaan. Iholla on siis tärkeä rooli immuunipuolustuksessa, ja juuri tästä valmennuksessamme on kyse: lähestymme ihonhoitoa kokonaisvaltaisesta näkökulmasta”, Katja tiivistää

IHO-valmennuksen aikana ymmärrät perusteellisesti, miksi ihoa tulee hoitaa ja mikä on kunkin ihonhoitotuotteen merkitys. Osaat valita itsellesi parhaiten sopivat ihonhoitotuotteet, ja ymmärrät oman ihotyyppisi hoidon erityispiirteet ja -tarpeet. Opetan sinulle myös ihanan hemmottelevan kasvohoidon, joka vaikuttaa myös hermostoosi vähentämällä stressiä”.

Kokonaisvaltainen YIN-jooga Katjan intohimona

Katjan holistinen näkemys aidon kauneuden ja kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin erottamattomasta liitosta ulottuu myös syvälle kehoon ja mieleen. Hän on aloittanut oman joogamatkansa astanga-joogan ääreltä vuonna 2009 ja rikastuttanut vuosien varrella näkökulmaansa joogaan ja joogafilosofiaan lukuisten kotimaisten ja ulkomaalaisten opettajien ohjauksessa. Katjan tärkeimpiin mentoreihin lukeutuvat Magnus Appelberg ja John Scott.

Katjan tunneilla vallitsee salliva, inspiroiva ja kepeän syväluotaava tunnelma, jossa vaalitaan come as you are -mentaliteettia. Katjan yin-jooga on rentouttava ja lempeä matka omaan itseen, jonka aikana voi kuulostella omia totuuksiaan, kehoaan ja mieltään – ja nauttia virkistävästä hengähdyshetkestä kiireisen arjen keskellä.

Yin-jooga vaikuttaa lempeän kokonaisvaltaisesti kehoomme. Harjoituksemme ovat syvärentouttavia ja auttavat palauttamaan kehoa erilaisista epätasapainotiloista, kuten stressin aiheuttamasta jännityksestä. Tulet varmasti huomaamaan muutoksia itsessäsi jo ensimmäisen harjoituksen jälkeen.

Valmennuksen kesto riippuu paljon omasta tahdistasi, mutta yin-joogan kokonaisvaltaiseen ymmärtämiseen ja kehosi sopeutumiseen kannattaa varata useampi viikko. ”Tavoitteenani on näiden viikkojen aikana saada yin-jooga osaksi arkeasi ja stressinhallintaasi. Toivon, että motivoidut yin-joogasta, kun ymmärrät sen tärkeän roolin kokonaisvaltaisessa hyvinvoinnissasi”, Katja kiteyttää.

Miten ohjeistaisit ensimmäistä kertaa YIN-joogaan tutustuvaa, Katja Kokko?

”Muista antaa hengityksen viedä sinut syvemmälle asentoihin. Älä pakota itseäsi. Hengitykset ovat pitkiä, syviä ja pehmeitä. Keskity jokaisella uloshengityksellä rentouttamaan lihaksia enemmän ja enemmän. Jos kuitenkin asana tuntuu epämukavalta, anna itsellesi lupa tuntea niin. Älä koita tällöin rentoutua väkisin liikaa, vaan peräänny epämukavuusalueelta kohtaan, jossa voit hengittää syvään ja neutraalisti epämiellyttävästä tunteesta huolimatta”.

Re-Start -verkkovalmennus on ratkaisusi pysyvään hyvinvointiin ja stressittömämpään arkeen. Ymmärtämällä hyvinvoinnin eri osa-alueiden merkityksen opit löytämään sinulle parhaimmat tavat, jotka johtavat hyvään oloon.

Voit ostaa joko koko Re-Start -hyvinvointivalmennuksen tai vaan Katjan IHO- tai YIN-osion

Kommentointi suljettu

Back to top

Sivustomme käyttää evästeitä. Voit lukea tarkemmin evästekäytännöstämme Tietosuojaselosteestamme. Jatkamalla sivustomme käyttöä, hyväksyt evästeiden käytön.