Toimitus / Natural Goods Company

Danfna’s – Beyond our own skin

marraskuu 22, 2018,
Natural Goods Company

Olet varmasti kuullut usein puhuttavan kokonaisvaltaisuudesta. Kielitoimisto määrittelee sananjossa kokonaisuus on osia tärkeämpi, muuta kuin osien summa. Eli jotain enemmän, kuin vain yksi osa. MItä tämä sitten tarkoittaa käytännössä?

Verkkokauppamme uutuudenDafna’sinideologia on enemmän, kuin vain sarja ihonhoitotuotteita. Se on kokonaisvaltainen, holistinen brändi, joka hoitaa ihosi lisäksi myös mieltä ja pitää huolta ympäristöstä.

Dafna’sin ajatuksena ei ole vain hoitaa ihoa aamuin illoin. Toki tämä on yksi sarjan kantavista voimista, mutta Dafna’s vaikuttaa sinuun vielä laveammallakin pensselillä. Annetaan sarjan perustajan, aromaterapeutti ja naprapaatti Dafnan kertoa lisää.

”Sarja sai alkunsa, kun huomasin, miten kauneutta pitäisi katsoa eri perspektiivistä – ei vain miten muut meidät näkevät ja miten haluamme toisten meidät näkevän. Elämä nykyisin on kiireistä: nukumme huonosti, stressaamme, löydämme vain hyvin vähän aikaa itsellemme. Halusinkin kehittää sarjan, joka katsoo tätä kauemmas. Kauemmas kuin pelkästään puhdas, kuultava iho. Halusin luoda sarjan, joka tukee hyvinvointiamme kaikilla sen osa-alueilla”.

Tästä ajatuksesta syntyi Dafna’s.

Sarjan teho pohjautuu ayurvedan filosofiaan, luonnollisiin ja bioaktiivisiin ainesosiin sekä pitkälle kehittyneeseen bioteknologiaan. Dafnan ihonhoitosarja on suunniteltu siten, että sillä on hyödyllisiä vaikutuksia ihosi lisäksi koko hyvinvointiisi. Jokainen Dafnan tuotteista on paljon enemmän kuin pelkkä kosmetiikkatuote; se on rituaali, tunne ja todellinen hyvinvointikokemus sisäisesti ja ulkoisesti. Dafna alleviivaa yhden sarjan tärkeimmistä arvoista, ’beyond our own skin’, näin: ”Luonnollisuus ja se, että tuotteitani ei testata eläimillä on tärkeää, mutta tärkeämmäksi katson sen, että kiinnitämme omaan sekä ympäristön hyvinvointiin huomiota, ei vain hetkellisesti, vaan pitkäaikaisesti.”

Dafna’s -sarjan Dafnan kipinä ayurvedaan syttyi, kun hän matkusti Intiaan 18 vuotta sitten: ”Olen nähnyt, miten auyrveda on auttanut monia ihmisiä voimaan paremmin ja auttanut heitä löytämään tasapainon, jolloin keho ja mieli pysyy terveenä. Ayurvedan mukana olen oppinut arvostamaan elämää hirvittävän paljon” Dafna sanoo kiitollisena.

DAFNA’S -RITUAALI

Tuotteissaon käytetty ayurvedisiä ja ravitsevia kasviöljyjä ja eteerisiä öljyjä, jotka hoitavat myös mieltäsi.Tuoksut ovat kuitenkin kohtuullisen mietoja, jolloin myös tuoksuherkät ovat voineet tuotteita käyttää.1.Levitä pieni määrä voidetta sormenpäihin. Hengitä syvään voiteen tuoksua, jolloin eteeristen öljyjen aromi pääsee vaikuttamaan limbiseen järjestelmään. Toista syvään hengitys 3-5 kertaan ja anna itsesi rauhoittua

2. Hiero voidetta pienin pyörivin liikkein ohimolle ja korvien taakse. Näistä pulssipisteistä voiteen vaikuttavat aineet pääsevät imeytymään nopeammin verenkiertoon. Toista 2-3 kertaa. Käytä tämä hetki rentoutumalla ja nauttimalla.

3. Taputtele voidetta kevyillä liikkeillä kasvojen sisäosalta ulospäin ja alhaalta ylöspäin suuntautuvin vedoin. Tämä edesauttaa eteeristen öljyjen imeytymistä verenkiertoon ja ihon syviin kerroksiin.

4. Lopuksi taputtele voidetta myös kaulalle ja dekolteelle alhaalta ylöspäin suuntautuvin liikkein.

DAFNA’SIN RAAKA-AINEET

Dafna on huolella valinnut käyttöönsä 40 luonnollista aktiivista raaka-ainetta (kasviuutteita, luonnollisia eteerisiä öljyjä, ja bioteknologian avulla muokattuja kasveja), jotka muodostavat synergiassa keskenään tehokkaita tuotteita, joita on turvallista käyttää. Tuotteita ei ole tietenkään testattu eläimillä.

Dafna’sin sarjassa käytetään uusinta bioteknologiaa. Bioteknologisten ainesosien (TensUp, hyaluronihappo ja Melacare) vaikutukset ihoon ovat tieteellisesti todistettu tutkimuksilla.

  • TensUp edustaa uuden sukupolven bioteknologiaa. Se vaikuttaa ihoon kahdella tavalla: välittömästi kohottamalla sekä silottamalla. Näin saadaan pitkäaikainen anti age -vaikutus. TensUp myös parantaa ihon omaa kollageenin tuotantoa. Se pohjautuu kahteen kasviin, tara-kasvin galaktomannaaneihiin ja sikurijuuren oligosakkareihin. Nämä tasottavat ja kiinteyttävät ihoa välittömästi, mutta myös ylläpitävät tuloksia pitkäkestoisesti. Juonteet ja rypyt madaltuvat, ihohuokoset pienenevät ja ihosta tulee raikas.

 

  • Dafna’s käyttää tuotteissaan pienimolekyylistä hyaluronihappoa, joka kosteuttaa ihos tehokkaasti, imeytyy syvälle ja varastoi jopa 70 % vettä ihosolujen väliin,
    jolloin iho näyttää kiinteämmältä ja täyteläisemmältä. Dafnas’in käyttävä hyaluronihappo on vegaanista.

 

  • Bioteknologinen MelaCare koostuu kolmesta kasvista (camellia japonica, oxalis triangularis, eremanthus erythropappus). Se on erittäin korkealaatuinen kuivaöljy, joka estää melaniinisynteesiä, tasottaa asteottan ihon sävyä ja ehkäisee oksidatiivista stressiä.

DAFNA’S HITIT – VALITSE AINAKIN NÄMÄ:

Dafna’s Nutrition Yövoide on täyteläinen, toimii jo ensimmäisenä yönä. Dafna’s Nutrition on monia palkintoja voittanut yövoide. Sen teho perustuu huolella valittuihin eteerisiin öljyihin, kasviuutteisiin ja edistyneeseen bioteknologiaan. Yövoide on suunniteltu antamaan sinulle ainutlaatuisen rentoutumisen tunteen sekä korjaamaan ihosolujasi ja hidastamaan ihon vanhenemisprosessia.
Nutrition yövoide sisältää 21 korkealaatuista ja vallankumouksellista vaikuttavaa ainetta, jotka tekevät voiteesta erittäin tehokkaan ja ainutlaatuisen. Voiteen aktiivinen koostumus sisältää ginsengin ja vihreän teen antioksidantteja, propoliksen probiootteja sekä ihoa uudistavia reishiä (lakkakääpää) ja ruusupuun eteeristä öljyä. Nämä aktiiviset aineet suojaavat ja korjaavat ihoasi vapaiden radikaalien aiheuttamalta ihon vanhenemiselta. Yövoide saa sinun ihosi näyttämään ja tuntumaan upealta!

Dafna’s Eye Care Korjaava Silmänympärysvoide kiinteyttää ja elvyttää herkkää silmänympärysihoa. Kevyt koostumus imeytyy nopeasti. Silmänympärysvoide on suunniteltu dramaattisesti parantamaan silmänympärysihoa. Korjaava silmänympärysvoide pohjautuu ainutlaatuiseen valikoimaan luonnollisia vaikuttavia aineita sekä pitkälle kehittynyttä bioteknologiaa. Silmänympärysvoide sisältää 16 voimakkaasti vaikuttavaa ainetta, kuten sikurijuuren oligosakkarideja ja pilkottuja soijaproteiineja, jotka parantavat kollageenin tuotantoa ja valmistusta. Silmänympärysvoide on rikastettu ruusunmarjaöljyllä ja kehäkukan uutteella, jotka yhdessä auttavat vähentämään silmänympärysihon turvotusta ja hienoja juonteita. Silmänympärysvoiteen säännöllinen käyttö lisää ihon luonnollista kiinteytymistä, häivyttää hienoja juonteita ja vähentää turvotusta ja tummuutta silmien alla.

Anti Aging & Glow Serum on kiinteyttävä tehoseerumi, joka tuo hehkua ihollesi välittömästi. Tehoseerumi tarjoaa erinomaisen ratkaisun ihon vanhenemisprosessien hidastamiseen. Tehoseerumin koostumus on saatu yhdistämällä parhaita luonnollisia ja aktiivisia ainesosia sekä kehittynyttä bioteknologiaa. Bioteknologian avulla nämä aktiiviset aineet saadaan paremmin uutetuksi ja tehokkaammin ihon käyttöön.
Tehoseerumi sisältää 11 aktiivista ainetta. Ruusu- ja oliiviöljyt ravitsevat ja pehmentävät ihoa. Sikurijuuren oligosakkaridit lisäävät kollageenin tuotantoa ja synteesiä, joka välittömästi kiinteyttää ihoasi. Hyaluronihappo auttaa ylläpitämään tehokkaasti ihosi kosteustasapainoa. Tehoseerumia käyttämällä näet ja tunnet, miten ihon tekstuuri muuttuu, hienot juonteet tasoittuvat ja iho on vahvempi ja säteilevämpi.

Kommentointi suljettu

Back to top
Sivustomme käyttää evästeitä. Voit lukea tarkemmin evästekäytännöstämme Tietosuojaselosteestamme. Jatkamalla sivustomme käyttöä, hyväksyt evästeiden käytön.