Toimitus / Natural Goods Company

Kosmetologin tärpit Ystävämyyntiin

kesäkuu 6, 2018,
Natural Goods Company

Ystävämyynti alkaa taas verkkokaupassa!

Tee löytäjä luonnonkosmetiikan klassikoista, uutuuksista ja erikoisuuksista 8.-10.6. Kaikkiin yli 60€ ostoksiin Mádaran Micellar Water kaupan päälle (arvo 17,70€).

Ystävämyynnin pakettien toimitusaika 3-7 päivää. Toimi pian – osa tuotteista myydään heti loppuun!

 

Kosmetologimme ja kouluttajamme Johanna Joutsenniemi valitsi Ystävämyynin ehdottomat MUST HAVE –tuotteet erityisesti kesän ihonhoitoa silmälläpitäen.

Yksi tuote, jonka pitäisi olla jokaisen päivittäisessä käytössä kesäisin, on aurinkosuojavoide. Eikä mikä tahansa suoja, vaan ehdottomasti fysikaalinen, mineraalipartikkeleihin perustuva SPF-voide. Fysikaaliset suojat ovat vaatteilla suojaamisen ohella kaikista turvallisimpia suojia, koska niiden teho alkaa heti levityksestä, eikä voide reagoi fototoksisesti auringon kanssa. Fysikaaliset voiteet eli mineraaliaurinkosuojat eivät imeydy ihoon, vaan heijastavat sekä UVA- että UVB -säteet iholta pois peilin tavoin.  

Biosoliksen mineraalisuojat sopivat jokaisen iholle, ja ne ovat hyvin riittoisia. Esimerkiksi loistavasti levittyvä Biosolis Melt-In Cream kestää käytössä koko kesän ja säilyy ilmatiiviissä pumppupullossa vielä kaamoksen etelänmatkallekin”.     

Kepeyttä ja keveyttä

”Nyrkkisääntönä kesällä kannattaa keskittyä ennemmin ohuisiin ja geelimäisiin tuotteisiin, kuin tuhteihin kasvovoiteisiin. Reissukauden hiteiksi nousevat mahdollisimman monitoimiset tuotteet, jotka toimivat usealla eri tavalla.

Alesta kannattaa hamstrata itsellee uusia Mádaran City CC-voiteita, jotka kesällä korvaavat meikin. Kevyt sävytys, pienten virheiden korjaus ja aurinkosuoja samassa – mitä muuta helpolta kesätuotteelta voi enää toivoa! Alle kannaattaa levittää kevyt kosteusvoide tai seerumi. Kesällä ylipäätään suurelle osalle riittävät kevyet, joko fluidi- eli emulsiomaiset kosteusvoiteet sekä ohuet seerumit, koska pintakuivuus ja kuivuus yleensä helpottavat kesällä. Mádara Smartin kevyempi emulsio sekä peruslinjan Deep Moisture Fluid ja Deep Moisture Gel varmasti riittävät ihon peruskosteutukseen.

Seerumiksi suosittelen Essen peruslinjan tasapainottavaa hyaluronihapposeerumia, tai Mádaran Time Miracle –seerumia, joka on ihanan kepeä! Time Miracle –linja on suunnattu 40+ -iholle, mutta se käy myös kuuriluontoisesti 30+ iholle kesän ajaksi. En suosittele sarjaa kuitenkaan vielä näin nuorelle iholle jatkuvaan käyttöön, mutta ravinnetankkailuun silloin tällöin seerumi on oikein passeli”.

Tunnetko jo kasvosuihkeet eli mistit? Ne ovat kepeitä, hienojakoisia suihkeita, josta et luovu kerran sellaisen hankittuasi. Kaikki kevyet mistit ovat aivan ihania kesähelteellä – automatkalla, lentokoneessa, toimistossa tai rannalla.

Ne raikastavat koko olon sekä viilentävät paahteessa. Oma suosikkini on Whamisa Olive Mist. Mádaran Nokkossuihke on todella monipuolinen ja se kannattaa ainakin hankkia kesäkassiin. Mistit käyvät sekä kasvovetenä, että olon feesaukseen”. 

Rasvoittuvan ihon tärpit

”Mikäli iholla on taipumusta rasvoittumiseen, voi kesä saada aikaan ”räjähdyksen”, sillä lämpö kiihdyttää talirauhasten toimintaa. Kuuma ja kostea kesä voi kuitenkin saada epäpuhtaudet liikkeelle yhtä lailla normaalimmallakin iholla. Tällöin kaikki savipohjaiset tuotteet ovat must puhdistukseen ja naamioksi niiden rauhoittavan ja tasapainottavat ominaisuuden vuoksi. Savi imee itseensä hellävaraisesti liiallista talia ja muita epäpuhtauksia sekä ihon toksiineja.

Mádara Ultra Purifyin Detox Mask ovat ihan parhaita, tehokkaita mutta helliä. Uusi Smart-naamio on älyttömän hyvä kesäksi, jos meininki meneinaa mennä hikiseksi. Rasvoittuvaihoinen voi ottaa puhdistukseen geeli- ja vaahtomaiset tuotteet, kuten Mádara Purifyin Foamin tai Whamisan Foaming Gelin. Rasvoittuvalle iholle sopii kasvovedeksi Mádara Clarifying Toner ja Provida Herbal-kasvovesi.  

Sante 24H Matifyig on ihohuokoisa supistava päivävoide. Sen huikean raikas greipin tuoksi tuo raikasta fiilistä päivään. Myös ihan perus-jojobaöljy toimii rasvoittuvalla iholla talineritystä tasapainottavana, mutta öljyä suosittelen käyttämään ennemmin iltaisin kuin aamulla”.

Auringon rasittamalle iholle

”Koko päivä auringossa laittaa ihon koville. Jos iho pääsee palamaan tai tuntuu muutoin kiristävältä tai kuivalta, yrttiset ja lisäsäaineettomat Khadin naamiot rauhoittavat kuumottavaa ihoa. Nämä kannattaa ehdottomasti sekoittaa luomulaatuiseen luonnonjogurttiin veden sijasta. Luonnonjugurtti rauhoittaa ja viilentää punoittavaa tai arkaa ihoa.”

Raikkautta vartalolle

”Aurinkopäivän jälkeen edellämainituilla mist-suihkeilla voi raikastaa ja kosteuttaa myös vartalon ihon. Muutoin kesällä vartalolle toimivat raikkaat ja virkistävät sekä verenkiertoa edistävät tuoksut, kuten sitruuna ja minttu. Ne ovat myös lymfaattisia ja viilentäviä. Vartalonhoidossa,  yhtä lailla kuin kasvoillakin, keveys on valttia. Santen raikkaat suihkugeelit ja vartalovoiteet palauttavat auringon kuivattaman ja rasittaman ihon kosteuden ja kimmoisuuden.

Toimi pian – osa tuotteista myydään heti loppuun!

Verkkokaupan tuotteita sekä erityisiä helmiä alessa myös hoitolassamme, Salon & Shop by Natural Goods Company, Museokatu 15, perjantaina kello 16-21 sekä lauantaina 9-15. Maksu vain pankkikortilla.

Kommentointi suljettu

Back to top

Sivustomme käyttää evästeitä. Voit lukea tarkemmin evästekäytännöstämme Tietosuojaselosteestamme. Jatkamalla sivustomme käyttöä, hyväksyt evästeiden käytön.

You are about to remove a gift product. If you continue, it will not be added to your cart again.