Toimitus / Natural Goods Company

BIOSOLIS AFTER SUN EDISTÄÄ IHON PALAUTUMISTA AURINGON HAITOILTA

toukokuu 30, 2018,
Natural Goods Company

Ihoa ihanasti viilentävä vedetön Biosolis After Sun sisältäää tulehdusta hillitseviä ja ihoa ravitsevia, antioksidanttisia kasviraaka-aineita. Rauhoittavan koostumuksen ansiosta se soveltuu myös herkkäihoisille.  

Aloe vera toimii After Sunin pohjana kosteuttaen ihoa tehokkaasti ja pitkäketoisesti. Aloe veralla on kyky parantaa ihon epiteelikerrosten solujen aktiivisuutta omalla kasvuhormonillaan ja näin edistää ihon omia korjausprosesseja. Antioksidanttipitoisena aloe veralla on anti-inflammatorisia vaikutuksia, jotka vähentävät ihotulehduksia. Luomutuotettujen kehäkukka- ja auringonkukkaöljyjen vitamiinit ja antioksidantit uudistavat ja elvyttävät ihoa. Kylmäpuristettu shea-voi sisältää suuria määriä A- ja E -vitamiineja, jotka toimivat tärkeänä osana ihon paranemisprosessissa. Karitevoi myös kosteuttaa ihoa tehokkaasti ja pitkäkestoisesti.

After Sun sopii koko perheen käyttöön ja kaikille ihotyypeille. Sitä voi käyttää myös tavallisena vartalovoiteena kosteuttamaan ja tukemaan ihon omia suojamekanismeja.

Leave a Reply

avatar
  Ilmoitukset kommenteista  
Ilmoita
Back to top

Sivustomme käyttää evästeitä. Voit lukea tarkemmin evästekäytännöstämme Tietosuojaselosteestamme. Jatkamalla sivustomme käyttöä, hyväksyt evästeiden käytön.

You are about to remove a gift product. If you continue, it will not be added to your cart again.