Toimitus / Natural Goods Company

VÄRIÄ VARTALOON LUONNONMUKAISESTI JA TURVALLISESTI

toukokuu 13, 2018,
Natural Goods Company

Biosoliksen itseruskettaja antaa turvallisen, 100% kasvipohjaisen luonnollisen rusketuksen ilman auringon haitoille altistumista. Dihydroxyacetone (DHA) ja Erythrulose ovat käymismenetelmällä maissista tai sokeriruo’osta tuotettavia molekyylejä, jotka tuovat iholle kullanruskean sävyn. Biosolis Itseruskettava ei sisällä liuottimia, eikä se imeydy ihoon vaan vaikuttaa vain pintakerroksessa. Suihke sisältää myös pehmentävää, antioksidanttista ja ravitsevaa tähtikimikkiuutetta.

Luonnonkosmetiikkasertifioitu koostumus takaa turvallisen ja kauniin sävyn iholle ja tekee siitä kuulaan päivettyneen näköisen. Väri alkaa muodostus kolmen tunnin kuluessa levityksestä ja syvenee 24 tunnin sisällä.Kerrostamalla väriä iholle joka toinen päivä sävystä tulee syvempi. Spray-pullosta on helppo ja nopea levittää, ja se kuivuu ja imeytyy nopeasti. Huomaathan, että itseruskettava ei suojaa auringolta.

Haut-Segalan porkkanaöljy tuo vitivalkoisille säärille kaunista ja luonnollista väriä. Sitä voi käyttää myös käsivarsiin, dekolteelle tai kasvoille. Porkkanaöljy sopii runsaan betakaroteenipitoisuudensa ansiosta ihanteellisesti käytettäväksi ennen ja jälkeen auringonoton, sillä se tukee ihon tasaista ruskettumista. Öljy uudistaa ihoa ja antaa sille kauniin ja terveen sävyisen hehkun samalla raviten ihoa.

Porkkanaöljy uutetaan höyrytislauksella pääasiassa porkkanan kuivatuista siemenistä. Hellävaraisella öljyllä on antibakteerisista ja ihovaurioita parantavista ominaisuuksia. Porkkanaöljy säilyttää kosteuden ihossa ja pehmentää ihoa, joka menettää kosteutta esimerkiksi ikääntymisen seurauksena. Porkkanaöljy stimuloi sekä verenkiertoa että soluaineenvaihduntaa ja sillä on myös puhdistavia ominaisuuksia.

Kommentointi suljettu

Back to top

Sivustomme käyttää evästeitä. Voit lukea tarkemmin evästekäytännöstämme Tietosuojaselosteestamme. Jatkamalla sivustomme käyttöä, hyväksyt evästeiden käytön.

You are about to remove a gift product. If you continue, it will not be added to your cart again.