Toimitus / Natural Goods Company

Ennakointi pitää dekolteen pidempään kauniina

toukokuu 9, 2018,
Natural Goods Company

Dekolteen hoito kuuluu lähtökohtaisesti kasvojenhoidon yhteyteen. Puhdistus, kasvovesi, kosteutus, kuorinnat ja naamiot sopivat yhtä hyvin myös rintakehällä ja kaulalla käytettäviksi. Ennakointi pitää dekolteen ihon pidempään kauniina!

DEKOLTEEN IHO ON ERITYISHERKKÄ

Dekolteen iho eroaa vartalon muusta ihosta radikaalisti. Se on ohutta, herkkää ja sen sidekudos sisältää vähemmän talirauhasia, kuin iho muualla. Tästä syystä dekoltee veltostuu ja kuivuu nopeammin, ja siinä näkyvät herkästi ensimmäiset ikääntymisen merkit. Myös auringon UV-säteet jättävät helposti rintakehälle jälkensä. Asiaa ei auta yhtään se, että dekolteen suojaaminen unohtuu helposti.

Suojaamattomasta tai hoitamattomasta ihosta tulee ryppyinen ja veltto. Siinä voi esiintyä myös pigmenttimuutoksia. Dekolteen suojaaminen on siis syytä aloittaa jo nuorena, ja levittää kasvojen aurinkoivoide aina myös rintakehälle. 35-40 -vuotiaalle tai nuorena paljon auringolle altistunutta dekolteeta on syytä helliä myös säännöllisin tehohoidoin.

TEHOHOITOA VAHINGOITTUNEELLE DEKOLTEEN IHOLLE

Laadukkaat antioksidantit ja omega-rasvahapot ovat parasta ravintoa pigmentoituneelle, ikääntyneelle ja rypistyneelle dekolteen iholle. Dekoltee vahvistuu, kun sitä ravitaan oikein. Antioksidantit ja omegat tasapainottavat ihoa, parantavat tulehduksia ja rauhoittavat sekä sisäisiä solutulehduksia että ulkoisia ihotulehduksia.

Antioksidantit korjaavat jo vahingoittuneita soluja, estävät uusia soluvaurioita, sekä hidastavat ikääntymistä vähentämällä oksidatiivista stressiä eli solujen hapettumista iholla. Antioksidanti lisäävät ihon joustavuutta ja suojaavat soluja. Antioksidanteilla on myös tärkeä tehtävä estää vapaiden radikaalien, kuten ilmansaasteiden, epäpuhtauksien ja UV-säteiden vaikutuksia ihoon. Ne korjaavat myös jo syntyneitä vaurioita.

Loistotuotteita dekolteen hoitoon ovat luonnonkosmetiikan tehokkaat kasvoöljyt. Ne korjaavat, suojaavat ja ravitsevat ihoa.

 

PÄIVITTÄINEN HOITORUTIINI

Levitetä öljyt aina kostealle dekolteelle – alle voit sipaista kosteuttavaa kasvovettä sekä kulloinkin käytössä olevaa kasvovoidetta, tai sekoittaa voidetta ja öljyä kämmenellä pienen määrän. Kaulalle ja dekolteelle voiteet ja öljyt levitetään aina ylöspäin suuntautuvin, hellin vedoin. 

dekolteen ihon hoito

Mádara Superseed Age Recovery -öljyssä on mukana anti-age- vaikutteisia kasviöljyjä, jotka stimuloivat solujen uusiutumista. Luonnollisessa muodossa oleva ruusunmarjan vahva pro-retinolin vilkastuttaa solujen uusiutumista ja kiinteyttää ihoa luonnollisesti, ja kun kollageenin tuotanto virkistyy, ihon sävy tasoittuu ja siitä tulee täyteläinen. Retinoiinihappo toimii stimuloimalla ihon metabolisia muutoksia ja siten nopeuttaa normaalia solujen kasvua. Hyaluronihappo syväkosteuttaa ja tasoittaa ihon pintaa.

Mádara Superseed Soothing Oil kosteuttaa kuivemmastakin ihosta kimmoisan – se on oikea kuivan ihon ihme-eliksiiri. 8 erilaista ravitsevaa kasviöljyä tehokosteuttavat, lisäävät ihon elastisuutta ja tekevät ihosta välittömästi tasapainoisen. Soothing Hydration on täynnä ihon superruokaa – omega-rasvahappoja, jotka saadaan kylmäpuristamalla puolukan, mustaherukan ja mansikan siemenistä. Ne ravitsevat ihoa ja ihon mikrobiomia, vähentävät ihoärsytyksiä ja hoitavat tulehduksia. Tyrnimarjan harvinainen omega 7 vähentää ihoärsytystä ja vahvistaa ihoa, lisää kollageenin tuotantoa ja silottaa ihoa. Avokado-, parsa-, purasruoho- ja helokkiöljyt ovat Soothing Hydrationin tehokosteuttajia.

Whamisan Organic Flowers Facial Oil Deep Moisture -kasvoöljy on valmistettu 98% luomuraaka-aineista. Se antaa iholle luonnollisen suojan, ravitsee, kosteutta sekä suojaa ihoa ympäristön haittavaikutuksilta ja kosteuden haihtumiselta. Öljy parantaa ihon immuniteettia, elastisuutta ja ihon öljy-vesi tasapainoa.

Fermentoidut ainesosat sisältävät korkeampia antioksidanttipitoisuuksia ja ravintoaineita kuin samojen ainesosien ei-fermentoidut versiot. Itse käymisprosessi tuottaa myös muita ihon kannalta edullisia ainesosia, kuten aminohappoja ja peptidejä. Lisäksi käyminen auttaa hajottamaan raaka-aineet helpommin imeytyneiksi aineosiksi, jolloin iho hyötyy niistä enemmän kokonaisvaltaisesti.

Kommentointi suljettu

Back to top

Sivustomme käyttää evästeitä. Voit lukea tarkemmin evästekäytännöstämme Tietosuojaselosteestamme. Jatkamalla sivustomme käyttöä, hyväksyt evästeiden käytön.

You are about to remove a gift product. If you continue, it will not be added to your cart again.