Toimitus / Natural Goods Company

Khadin 10 yrtin selluliittiöljyn säännöllinen käyttö antaa näkyviä tuloksia

toukokuu 5, 2018,
Natural Goods Company

Vegaanisen Khadin selluliittiöljyn tarkoitun valittu kymmenen yrtin teho tuntuu iholla kevyenä lämmön tunteena. Yrttiyhdistelmä aktivoi kehon lymfasysteemiä ja parantaa ihon verenkiertoa. Öljy pilkkoo kehon ongelmarasvoja ja poistaa myrkkyjä ihon eri kerroksista. Tehokas yrttisekoitus stimuloi ihon aineenvaihduntaa ja verenkiertoa poistaen selluliittia aiheuttavaa kuonaa. Ihon normaali väri palautuu ja siitä tulee napakampi. 

Intiassa tunnetaan yrttien hoitava ja parantava voima. Tähän tuhansia vuosia vanhaan perimätietoon pohjautuu myös Khadin ayurvedinen selluliittiöljy. Ainesosina on käytetty perinteisiä intialaisia lääkeyrttejä, jotka saadaan sertifioiduilta luomutiloilta tai villiviljelmiltä luonnosta: nagarmotha aktivoi solujen aineenvaihduntaa ja liuottaa rasvaa, vacha stimuloi hermoja ja aiheuttaa hikoilua, jolloin kuona-aine poistuu helpommin. Manjistha säätelemään imusuonistoa ja kurkuma sekä ajwain toimivat tehokkaina puhdistusaineina. Kaneli ohjaa yrttejä ja öljyjä syvemmälle ihon kerroksiin, kun taas neilikkaöljy vilkastuttaa verenkiertoa. Sinappiöljy puhdistaa ihoa, ja seesamiöljy auttaa kaikkia yrttejä kulkeutumaan ihoon. Eteeriset öljyt, kuten sitruuna ja appelsiini, rosmariini ja patchouli tehostavat yrttien vaikutusta. 

 

Koska öljy on tehokas ja aktivoiva, sitä ei pidä käyttää raskauden tai imetyksen aikana.  

Öljyä hierotaan ongelmakohdille ylöspäin pyörivin liikkein, kunnes iho lämpenee ja lymfakierto aktivoituu. Ylimääräinen öljy pyyhitään pois.  

Selluliittiöljyä kannattaa käyttää kahdesti päivässä aamuin illoin. Sitä voi myös lisätä lämpimään kylpyyn, tai hieroa iholle liikunnan jälkeen, kun aineenvaihdunta on vielä aktiivinen. Terveelliset elämäntavat, liikunta ja stressin lieventäminen tehostavat öljyä vaikutusta.

Kommentointi suljettu

Back to top

Sivustomme käyttää evästeitä. Voit lukea tarkemmin evästekäytännöstämme Tietosuojaselosteestamme. Jatkamalla sivustomme käyttöä, hyväksyt evästeiden käytön.