Toimitus / Natural Goods Company

Helppo toksiini-detox raikastaa kehon

maaliskuu 28, 2018,
Natural Goods Company

Khadin ayurvediset vartaloöljyt puhdistavat kehosta toksiineja, jonka vuoksi keväiseen keho-detoxiin kannattaakin valita jokin näistä kehoa ja mieltä tasapainottavista öljyistä. Yksinkertainen ja toimiva vartalonhoitorutiini kannattaa ottaa käyttöön nyt pikkuhiljaa päivien pidentyessä.

Kevään toksiini-detox
 • Öljy levitetään kauttaaltaan vartalolle, raajoista sydämeen päin, pitkin vedoin. Kudosten nestekierto saa vauhtia ja edistää kehon omia puolustusmekanismeja.
 • Syvähengittely ja arvostavat ajatukset omasta kehosta tehostavat öljyn vaikutusta.
 • Jalkapohjien intuitiivinen painelu tehostaa kuona-aineiden poistumista kehosta, sillä jaloissa sijaitsee paljon kehon heijastepisteitä. Voimaa paineluun tai sivelyyn ei tarvitse käyttää.

Öljyn annetaan vaikuttaa iholla 20-30 minuuttia, jonka jälkeen se huuhdotaan lämpimällä vedellä. Öljyä on annosteltu sopiva määrä, kun se on helposti poispestävissä.

Detoxin voi suorittaa kuurina, noin 1-2 kertaa viikossa muutaman viikon ajan keväällä ja syksyllä. Öljyhoito sopiii mainiosti myös painonpudotuksen tueksi auttamaan kuonan poistumista kehosta.

Ayurvediset öljyt vaikuttamat myös henkiseen hyvinvointiin

Jokaisella Khadin ayurvedisten öljyjen yrttisekoituksilla on aromaterapeuttisia vaikutuksia myös henkiseen hyvinvointiin ja ne auttavat mieltä saavuttamaan tasapainon. Väsynyt piristyy ja ylikierroksilla käyvä mieli saa kaipaamaansa rauhoittumista.

Khadin öljyt on jaoteltu ayurvedisten kehotyyppien mukaan, mutta öljyn voi valita myös oman ihotyypin mukaan.

 

NORMAALI IHO

 • KHADI Rose Face & Body Oil on ihon sävyä kirkastava ja pintaverenkiertoa aktivoiva öljy, jossa mm. kuorivaa sappan-puuta, pintaverenkiertoa aktivoivaa manjisthnaa, sekä ihon sävyä tasoittavaa kurkumaa ja sahramia sekä UV-säteiltä suojaavaa porkkanasiemenöljyä
 • KHADI Pink Lotus tasapainottaa ihoa ja supistaa huokosia, nopeuttaa ihovaurioiden parantumista sekä hoitaa tulehduksia. Aromaterapisesti rauhoittaa, rentouttaa ja auttaa lievittämään stressiä. Devadaru rauhoittaa hermoja. Lisää sukuviettiä lisäävästi ja auttaa lievittämään masennusta.

 

KUIVA TAI HERKKÄ IHO IHO

 • KHADI Hibiscus Face & Body Oil lievittää ihon kuumotusta ja tasoittaa ihonsävyä, lisää ihon pintaverenkiertoa tehden siitä upean ja kuulaan. Tasapainottaa talintuotantoa ja pitää ihon kosteutettuna. Aromaterapisest lievittää stressiä ja tasapainottaa kehoa ja mieltä.
 • KHADI Viola Face & Body Oil  rauhoittaa ihoa tehden siitä pehmeän. Kosteuttaa, pehmentää ja tasoittaa ihoa parantaen ihovaurioita. Aromaterapisesti virkistää ja rentouttaa ja rauhoittaa hermoja. Lisää sukuviettiä.

 

IKÄÄNTYVÄ JA SAMEA IHO

 • KHADI White Lily Face & Body Oil ehkäisee ennenaikaista vanhenemista, lievittää kuumotusta ja tulehduksia, kosteuttaa ja tasoittaa ihonsävyä ja tuo sille kuulautta. Aromaterapisesti tasapainottaa mieltä ja rauhoittaa aisteja. Lievittää jännitystiloja ja stressiä.
 • KHADI Anti-age Oil kosteuttaa ja elvyttää, korjaa vahingoittuneita soluja ja tukee niiden uusiutumista. Suojaa ihoa vapaita radikaaleja vastaan ja hidastaa ikääntymistä.
 • KHADI Rose Face & Body Oil on ihon sävyä kirkastava ja pintaverenkiertoa aktivoiva öljy, jossa mm. kuorivaa sappan-puuta, pintaverenkiertoa aktivoivaa manjisthnaa, sekä ihon sävyä tasoittavaa kurkumaa ja sahramia sekä UV-säteiltä suojaavaa porkkanasiemenöljyä

 

ONGELMAIHO, ARVET, SELLULIITTI

 • KHADI Centella Oil uudistaa ja elvyttää ihoa ja pitää se joustavana ehkäisten venymäarpia. Parantaa tulehduksia, hidastaa ikääntymistä antioksidanttisella koostumuksella. Sopii paikallisesti esimerkiksi leikkausarpien vaalentamiseen.
 • KHADI 10 Herbs Cellulite Oil stimuloi ihon aineenvaihduntaa ja verenkiertoa poistaen selluliittia aiheuttavaa kuonaa. Hajottaa rasvoja ja poistaa myrkkyjä ihon eri kerroksista.

Vartaloöljyt levitetään aina kostealle iholle, jolloin ne imeytyvät helpommin, eivätkä jää pyörimään ihon pinnalle. Kostealta iholta öljyn molekyylit vievät myös vesikosteutta syvemmälle ihoon. Sen lisäksi, että öljymuotoinen kosteutus imeytyy voidemaista kosteutta syvemmälle, öljy pitää kehon myös paremmin lämpimänä. Öljy lukitsee kehon oman lämmön ihon pinnalle muodostamalla hengittävän, mutta suojaavan kalvon. Suoja ei päästä lämpöä haihtumaan, kuten voidemaisen vartalotuotteen kanssa usein käy.

Levittämällä öljyn lymfanestekierron mukaan raajoista sydämeen päin tehostaa samalla myös kehon nestekiertoa ja immuunijärjestelmää.

Kommentointi suljettu

Back to top

Sivustomme käyttää evästeitä. Voit lukea tarkemmin evästekäytännöstämme Tietosuojaselosteestamme. Jatkamalla sivustomme käyttöä, hyväksyt evästeiden käytön.