Toimitus / Natural Goods Company

Miten vahvistaa ihoa kevääseen?

helmikuu 10, 2018,
Natural Goods Company

Suomen kesä on valitettavan lyhyt. Pimeydessä elävä pohjoismaalainen ihomme ei ehdi tottua kolmen kuukauden aurinkojakson aikana UV-säteisiin etelän pallonpuoliskon tavoin. Auringonsäteily leveysasteilla on kuitenkin hyvin voimakasta, varsinkin alkukesästä. Fiksu ihonhoitaja alkaa vahvistaa ihoaan oikeilla tuotteilla jo ennen kesää.

UV-valon vaikutuksesta ihossa muodostuu happiradikaaleja, jotka vahingoittavat solujen toimintaa. Rasvat eli lipidit häskiintyvät, jolloin esimerkiksi hormonien viestit eivät kulkeudu  enää solukalvon läpi solun sisälle. Iho saattaa veltostua proteiinien vahingoittumisen vuoksi, ja happiradikaalit saattavat vaikuttaa jopa DNA-mutaatioihin asti.

 

MIKSI IHOA KANNATTAA VAHVISTAA JA MITEN SE TEHDÄÄN?

Iho vahvistuu erilaisilla antioksidanttisilla kasviuutteilla, hyaluronihapolla, probiooteilla, kivennäisaineilla ja kasviöljyillä. Tehokkaalla ja oikeanlaisella hoidolla voidaan estää tai pysäyttää vapaiden happiradikaalien eteneminen, ja kun hoitoa jatketaan säännöllisesti, iho vahvistuu, paranee ja pysyy vastustuskykyisempänä.

Helpointa on antaa iholle yksittäisiä tehobuusteja naamioiden muodossa. Whamisan sheet-maskit ovat omiaan tähän. Kun ihon kosteustasapaino ja hydrolipidikalvon toiminta saadaan palautettua optimaaliselle tasolle, iho on vastustuskykyisempi kaikille rasituksille. Se ei esimerkiksi pala niin herkästi.

 

TEHOKKUUTTA JOKA IHOLLE

Whamisan raaka-aineina käytetään fermentoituja kasviuutteita. Kasvit keräävät kasvaessaan itseensä aineita UV-säteily vastaan. Samalla tavalla ne vaikuttavat myös ihossamme. Sheet-maskit ovat oikeastaan kasvigeeliin imeytettyä seerumia, joka sa rauhassa tehdä taikojaan sheet-kelmun alla.

Ihon vahvistamiseen naamioita voi käyttää tehokuurina noin kuukauden ajan, 2-3 kertaa viikossa. Tehokuuri kannattaa aloittaa viimeistään ilmojen lämmetessä pysyvästi plusssan puolelle, jotta iho ehtii uusiutua, joka kestää noin yhden kuukauden ajan.

 

Whamisa Organic Seeds & Rice Fermented Hydrogel Mask with Lactobacillus sisältää fermentoituja riisi- ja siementenuutteita sekä maitohappoa. Geelinaamio vähentää juonteita ja pigmenttiläiskiä sekä lisää ihon elastisuutta.

Whamisa Organic Fruits & Tomato Fermented Hydrogel Mask with Lactobacillus -maskin fermentoitu kukkauute-, aloe ja maitohappo kirkastavat ja kosteuttavat ihoa. Naamion seerumi sisältää tomaattia, banaania ja omenaa.

Whamisa Organic Flowers & Aloe Maculata Leaf Fermented Hydrogel Facial Mask with Lactobacillus. Fermentoitu kukkauute-, aloe- ja maitohappopitoinen geelinaamio syväkosteuttaa ihoa sisältäen krysanteemin, aloe maculatan ja voikukan uutteita.

Kommentointi suljettu

Back to top

Sivustomme käyttää evästeitä. Voit lukea tarkemmin evästekäytännöstämme Tietosuojaselosteestamme. Jatkamalla sivustomme käyttöä, hyväksyt evästeiden käytön.

You are about to remove a gift product. If you continue, it will not be added to your cart again.