Toimitus / Natural Goods Company

Vilukissa, vaihda vartalovoide öljyyn talven ajaksi

helmikuu 1, 2018,
Natural Goods Company

Öljymuotoinen kosteutus imeytyy aina voidemaista kosteutta syvemmälle. Sen lisäksi öljy pitää kehon myös paremmin lämpimänä. Öljy lukitsee kehon oman lämmön ihon pinnalle muodostamalla hengittävän, mutta suojaavan kalvon. Suoja ei päästä lämpöä haihtumaan, kuten voidemaisen vartalotuotteen kanssa usein käy, jolloin tuloksena on ikävän nihkeä iho ja paleleva olo.

Levitä öljy aina kostealle iholle. Tällöin se imeytyy ihoon helpommin, eikä jää pyörimään ihon pinnalle. Kostealta iholta öljyn molekyylit vievät vesikosteutta myös syvemmälle ihoon. Levittämällä öljyn lymfanestekierron mukaan raajoista sydämeen päin tehostat kehon nestekiertoa ja immuunijärjestelmän toimintaa.

 

Ihanan yrttinen Khadi

Khadin ayurvedisillä vartaloöljyillä on kyky puhdistaa kehosta erilaisia toksiineja. Tämän vuoksi keväiseen keho-detoxiin kannattaakin valita joku Khadin kehoa ja mieltä tasapainottavista öljyistä. Yksinkertainen ja toimiva vartalonhoitorutiini kannattaa ottaa repertuaariin pikkuhiljaa keväisin päivien alkaessa pidentyä.

Jokaisella Khadin ayurvedisten öljyjen yrttisekoituksilla on omat yksilölliset vaikutuksensa aromaterapisesti myös henkiseen hyvinvointiin ja ne auttavat mieltä saavuttamaan tasapainon. Väsynyt mieli piristyy ja ylikierroksilla käyvä mieli saa kaipaamaansa rauhoittumista. Öljyn valinnassa kannattaakin luottaa omaan nenään: valitse sen tuoksu, joka sillä hetkellä vetää eniten puoleensa.

Khadin öljyt on jaoteltu ayurvedisten kehotyyppien mukaan, mutta voit yhtä lailla ne valita oman ihotyypin mukaan.

Kaikille ihotyypille sopii Rose Face & Body Oil, jossa on myös kaikista neutraalein tuoksu. Herkälle iholle sopii vaniljainen Viola ja ikääntyvä iho rakastaa White Lilyä.

 

Tekstin avainsanat: khadi, omega-rasvahapot, vartalo

Kommentointi suljettu

Back to top

Sivustomme käyttää evästeitä. Voit lukea tarkemmin evästekäytännöstämme Tietosuojaselosteestamme. Jatkamalla sivustomme käyttöä, hyväksyt evästeiden käytön.