Toimitus / Natural Goods Company

Ammattilaisen valinnat talvi-ihon hoitoon #YSTIS

joulukuu 4, 2017,
Natural Goods Company

Kosmetologimme ja kouluttajamme Johanna valitsi Ystävämyynin ehdottomat MUST HAVE -tuotteet erityisesti talvikauden ihonhoitoa silmälläpitäen. Huomaa, että tuotteita ei ole kuitenkaan rajattomasti, joten toimi nopeasti.

*

Neal’s Yard Remedies Wild Rose Beauty Balm on jo ihan kulttituotteen maineessa, eikä suotta! Vedetön koostumus tekee siitä loistavan all-around -tuotteen: Balmin pohjana toimii erityinen sekoitus kasviöljyjä ja -vahoja, kuten ruusunmarjaa, jojobaa, sheaa, hamppua ja rohtopurasruohoa. Siksi se ei voi jäätyä kasvoille kovillakaan pakkasilla. Itse käytän Balmia huulilla, käsivoiteena ja pakkassuojana kasvoilla hiihtäessä. Se sopii erityisen hyvin myös lapsille.

Jos iho on vähääkään couperoottinen tai herkkä, se olisi ehdottoman tärkeää suojata pakkassäällä estääksemme ihon ahavoitumista ja kuivumista. Pakkassäällä suojaamiseen täytyy käyttää ehdottomasti vain vedettömiä tuotteita. Tavanomaisiin pakkasvoiteisiin verrattuna sertifioidussa luonnonkosmetiikassa käytetyt kasvivahat ja -öljyt antavat ihon myös hengittää. Tiesitkö muuten, että  ihmebalmilla on 5 eri käyttötapaa?”

”Talviajan tehokäyttöön valitsen Laboratoire du Haut-Ségalan vartaloöljyt. Ilma on juuri nyt todella kuivaa ja se kuivattaa myös ihoa. Kenellekään ei tule yllätyksenä pölisevät sääret, jotka ovat hankautuneet paksujen, ehkä keinokuituisten vaatekerrosten alla, jossa iho ei pääse hengittämään. Tämän vuoksi öljyt ovat talvikropalle aivan välttämättömät. Muista levittää öljy aina kostealle iholle, jolloin se ei jää pyörimään ihon pinnalle, ja kuljettaa myös vettä syvemmälle ihon kerroksiin”.

Mádaran SOS Moisture + Radiance Hydra Mask on tehokkaasti syväkosteuttava voidenaamio ihan kaikille ihotyypeille talveksi. Naamiota voi käyttää kuuriluonteisesti läpi talven kerran viikossa iltaisin ja jättää vaikka vaikuttamaan yön yli. Sen raaka-aine sekoitus pohjoisen antioksidanttista pionia kosteuttaa intensiivisesti, kun taas pellavan polysakkaridit muodostavat kosteutta sitovan kalvon ja vahvistavat ihon luonnollista lipidisuojaa. Rauhoittavan punajuuren betaiini hyaluronihapon kanssa palauttavat ihon hehkun ja säteilyn. Naamio kosteuttaa ja rauhoittaa kuivaa ihoa ja palauttaa sen kuulauden. Antioksidanttipitoisuus myös suojaa ympäristön haittavaikutuksilta ja vähentää ihon juonteita. Todellinen ihanuus, ja ilahtuisin, jos se paljastuisi pukinkontista”. Testaa myös muita ajankohtaisia tuotteita Mádaran SOS-sarjasta.

”Talvella jalat hautuvat paksuissa kengissä ja sukissa. Suosi kengissä nahkaa tai muuta hengittävää materiaalia ja sukissa luonnonkuitua. Anna iltaisin itsellesi hellä jalkahieronta esimerkiksi Providan nestekiertoa kiihdyttävällä jalkavoiteella. Levitä voide sääriin asti. Hierontaa auttavan ja nopeasti imeytyvän voiteen aromaterapiset tuoksut helpottavat myös nukahtamista. Tuhdimman tuotteen ystävälle sopii Neal’s Yard Remediesin Foot Balm hyvin kuivan ja koppuran ihon hoitoon. Tehosta Balmia vetämällä jalkaa puuvillasukat yön yli”.

”Vartalon ihon hoitoa ei sovi unohtaa, vaikka sitä talvella ei olekaan niin paljoa esillä. Mádaran Sculpting Oil on yksi Mádaran myydyimmistä tuotteista: ylellisen pehmeä ja aromaattinen vartaloöljy kiinteyttää, tasoittaa ja parantaa ihon kimmoisuutta. Öljy myös ennaltaehkäisee ihon venymistä ja vähentää jo olemassa olevia venymäarpia. Siksi sitä suositellaan käytettäväksi erityisesti raskauden tai painonpudotuksen aikana. Sculpting Oil on turvallista käyttää myös imetyksen aikana”.

”Khadin kasvo- ja vartaloöljyistä Pink Lotus sopii kaikille iho- ja kehotyypeille. Levitä öljy aina kostealle iholle. Öljyn imeytymistä helpottaa ja lisähoidoksi niin kasvoille kuin vartalollekin sopii Khadin aito Ruusuvesi, joka rauhoittaa, pehmentää ja kosteuttaa ihoa. Aromaterapeuttisesti sen tuoksu on naiseutta tukeva ja tasapainottava. Ruusuvettä voi suihkia talvisin meikin päälle ja kosteuttaa kasvoja esimerkiksi kuivassa toimistossa päätetyön äärellä”.

”Nyt kun päästiin aromaterapiaan, on Isle of Wolfin soijavahakynttilät oiva valinta joko omiin talvi-iltoihin ja lahjaksi läheiselle. Niistä erityisesti Rose on sopiva vaikka makuuhuoneessa poltettavaksi rauhoittamaan päivän kiireet ennen nukkumaanmenoa. White Tea & Linen sopii rauhoittamaan lapsia, Hibiscus Orangery antaa lisäpotkua ja lämpöä jouluun. Kynttilän tuoksu tulee aidosta eteerisestä öljystä, jonka vuoksi se sopii myös yleensä tuoksuyliherkille. Puhtaasti palava, sertifioidusta puuvillasta valmistettu sydän ei tuota ilmaan epäterveellisiä yhdisteitä. Paloaika jopa 40h”.

”Yleisvinkkinä talvi-ihon hoidossa voidaan pitää hellää hoitoa – talvi-ilmastomme laittaa ihon jo muutenkin niin koville, ettei sitä pitäisi rasittaa yhtään enempää. Puhditusgeelit ja -vaahdot kannattaa vaihtaa maitomaisiksi, ottaa rutiineihin mukaan kosteuttavat naamiot ja välttää muutenkin kuivattavia tuotteita, rankkaa syväpuhdistusta ja kuorintaa. Lisää öljyjä niin sisäisesti ruokavalioon kuin ulkoiseen ihonhoitoonkin: päivävoiteen alle tai joukkoon, yövoiteeseen, käsivoiteeseen, vartalolle tai buustaamaan jalkavoiteita. Rakastettu ja hellitty Ihosi jaksaa suojata sinua läpi rankan talven! Ota lisäoppia esimerkiksi Katja Kokon mainiosta Aidosti Kaunis -bestselleristä, jonka saat nyt Ystis-hintaan 19€ (norm 25€)”.”

 

Lue myös luonnonkosmetiikan lähettilään Katja Kokon Ystis-suokkarit ja luonnonkosmetiikan pioneeribloggarin Noora Shinglerin tärpit aleen.

 

Huomaathan ystävällisesti, että Ystävämyyntihinnat ovat voimassa vain verkkokaupassammeJohannan kehutut maagiset kädet ja kokonaisvaltaisen hoitokokemuksen löydät puolestaan Salon & Shop -hoitolastamme Helsingin Töölöstä, Museokatu 15.

Kommentointi suljettu

Back to top

Sivustomme käyttää evästeitä. Voit lukea tarkemmin evästekäytännöstämme Tietosuojaselosteestamme. Jatkamalla sivustomme käyttöä, hyväksyt evästeiden käytön.