Toimitus / Natural Goods Company

Marraskuu – hyggeilyä ja hellää ihonhoitoa

marraskuu 10, 2017,
Natural Goods Company

Heippa kaamos! Vaikka jatkuva pimeys voi tuntua musertavalta, sen voima kannattaa kääntää hyödyksi. Milloin viimeksi olit nimittäin tekemättä yhtään mitään? Nyt siihen on oikeus ja velvollisuus – talvi on lepäämisen aikaa luonnossakin. Kotihiireile sielusi kyllyydestä

Lue kirjaa, pidä sarjamaratoneja, syö kohtuudella herkkuja, tutustu uusiin teelaatuihin, opettele kutomaan villasukat – tai kuuntele hiljaisuutta äläkä tee mitään. Rentoilu on täysin sallittua, jopa suotavaa. Eläähän meillä yhtä pimeässä naapurissa maailman onnellisin kansa, tanskalaiset, jotka ovat tehneet kaamosajan kotihiireilystä oikean trendin: hyggeilyn.

Ihonhoidossa rentoilu ei marraskuussa kuitenkaan kannata. Päin vastoin, nyt siihen kannattaa kiinnittää erityisen hellää ja rakastavaa huomiota. Täyteläiset voiteet, syväkosteuttavat naamiot vartalonhoitoa unohtamatta ovat ehdottomat alkutalvena. Kun nyt jaksat hoitaa ihoasi ja tehdä pohjatyön läpi pimeän ja kylmän talven, eivät pakkaset ja viima pääse tekemään tuhojaan. Ihosi on valmiina kestämään myös kesäauringon vaikutukset.

Iho käyttäytyy eri tavalla talvella. Reaktio on täysin normaali, eikä siitä pidä huolestua. Valon määrän vähentyminen, kuiva sisäilma, pakkaset ja viima laittavat ihon koville ja voivat muuttaa sen kosteustasapainoa. Kimmoisasta ihosta tuleekin samea ja pintakuiva, kuulas iho alkaa puskea näppylöitä ja kuiva iho kuivuu entisestään. Pintakuiva iho ei ole niinkään ihotyyppi, vaan tila, joka voi koskettaa kaikkia eri ihotyyppejä riippuen vuodenajasta ja ympäristöstämme. Vaihteleva ilmasto, UV-säteet, ilmansaasteet sekä ikääntyminen rasittavat ihon luonnollista kosteustasapainoa. Nykypäivänä yhä useammat kärsivät erilaisista ihon kuivuuden aiheuttamista ongelmista. Karhea, jännittynyt ja hilseilevä iho on merkki siitä, että iho tarvitsee lisäkosteutta.

Kosteuttavaa ihonhoito on talven must. Vaahtomainen puhdistustuote kannattaa vaihtaa maitomaiseen, geeli syväkosteuttavaan voiteeseen ja välttää raastavaa ihon kuorintaa. Sen sijaan kosteusnaamiot ja öljyt ovat talvi-ihon parhaimpia kavereita.

 

Marraskuun hitit


SANTE GENTLE 3IN1 CLEANSING MILK 11,90€ / 125ml 
on äärimmäisen hellävarainen puhdistusmaito päivittäiseen ihonpuhdistukseen. Se puhdistaa silmämeikin, huulimeikin ja meikkipohjan yhdellä kertaa yhdellä tuotteella. Tehokkaat kasviperäiset pesevät ainesosat ovat hyvin mietoja ja lempeitä puhdistaen ihon kuivattamatta ja häiritsemättä sen luonnollisia toimintoja. Chia-siemenöljy sisältää runsaasti iholle välttämättömiä omega-3 ja 6 -rasvahappoja, proteiineja, antioksidantteja, vitamiineja ja mineraaleja,  jotka hoitavat ja parantavat erilaisia ihotulehduksia.

Suosittelemme kasvojen puhdistuksen jälkeen aina kasvovettä. Ihon puhdistaminen on yksi kauniin ihon perusrutiineista, muttei kuitenkaan yksin riitä täydelliseen ihonhoitoon. Ihon pH on luontaisesti hapan. Kasvoveden käyttö puhdistuksen jälkeen tasapainottaa ihon pH:n luonnolliselle tasolle ja näin edistää ihon hyvinvointia ja optimaalista mikrobitasapainoa. Se edesauttaa myös hoitotuotteiden ja voiteiden tehokkaampaa imeytymistä.

Puhdistusmaidon kaveriksi sopii alkoholiton SANTE REFRESHING FACIAL TONER 11,90€ / 125ml, jonka hellävarainen koostumus chia-siemenöljyä aloe veran ja ruusuveden kanssa valmistelevat ihon ottamaan vastaan päivittäiset hoitotuotteet. Salviansiemenöljy auttaa ihoa sitomaan kosteutta ja estää ihon kuivumista.

MÀDARA SOS MOISTURE + RADIANCE HYDRA MASK 33,90€ / 60ml vahvistaa ihon suojaa ja palauttaa nuorekkaan säteilyn. Voidenaamio sopii käytettäväksi viikottain tai kuuriluontoisesti ihon tarvitessa erityishoitoa. Naamio kosteuttaa ja rauhoittaa kuivaa ihoa ja palauttaa sen kuulauden. Kosteuden lukitseva koostumus on täynnä antioksidantteja. Antioksidanttipitoisena myös suojaa ympäristön haittavaikutuksilta ja vähentää ihon juonteita. Pohjoisen antioksidanttinen pioni kosteuttaa intensiivisesti, ja sillä on voimakkaita ikääntymistä hidastavia vaikutuksia, kun taas pellavan polysakkaridit muodostavat kosteutta sitovan kalvon ja vahvistaa ihon luonnollista lipidisuojaa. Rauhoittavan punajuuren betaiini hyaluronihapon kanssa palauttavat ihon hehkun ja säteilyn. Naamio soveltuu erityisen hyvin pintakuivalle ja stressaantuneelle iholle, tai kauden vaihteluihin, jolloin iho joutuu rasitukseen lämpötilojen vaihteluiden vuoksi. Testaa myös saman sarjan SOS Hydra Recharge Cream -voidetta ja SOS Hydra Repair Intensive -seerumia.

Talvi-iho rakastaa öljyjä! Öljyt imeytyvät aina syvemmälle kuin voiteet ja suojaavat ihoa talvipakkasilla. Ne ovat myös hyvin omega-rasvahappopitoisia. Omegat tasapainottavat ihoa, parantavat tulehduksia ja rauhoittavat sekä sisäisiä solu- että ulkoisia ihotulehduksia. Mádaran vegaanit Superseed-kasviöljy-yhdistelmät ovat täynnä tätä ihon superruokaa, joka saadaan kylmäpuristamalla marjojen ja hedelmien siemenistä. Omegaöljyt ravitsevat ihoa ja ihon hyviä bakteereja, vähentävät ihoärsytyksiä ja hoitavat tulehduksia. Ne vahvistavat ihoa, lisäävät kollageenin tuotantoa ja silottavat ihoa. Kokeile Mádara Superseed-öljyjä tai Mossan Vitamin Oil Cocktailia.

Mikä kuivattaa kädet?

Vastaus saattaa piillä liian pesevässä käsisaippuassa. Lisäksi keinokuituiset käsineet, viima ja lämpötilojen vaihtelut pakkasesta kuivaan sisäilmaan kuivattavat ikävästi käsiä. Ei kuitenkaan syytä huoleen. Saippua, jonka pesevät ainesosat ovat hellävaraisia ja pH-tasapainottuja, eivät poista ihon omaa suojaa.

SANTE FAMILY ALOE & SITRUUNA NESTESAIPPUA  -pumppunestesaippuan biohajoavien kasvitensidien pehmeä vaahto puhdistaa tehokkaasti kuitenkaan kuivattamatta ihoa. Se sopii koko perheelle päivittäiseen puhdistukseen. Ravitseva aloe vera kosteuttaa, parantaa tulehduksia ja ärsytyksiä sekä hoitaa arpia. Se aktivoi epiteelikerrosten soluja omalla kasvuhormonillaan ja näin edistää ihon omia korjausprosesseja.

SANTE FAMILY EXTRA SENSITIVE HAND CREAM hoitaa jopa todella rohtuneita käsiä hellästi eikä kirvele rikkoontuneellakaan iholla. Nopeasti imeytyvä koostumus sisältää aloe veran mehua, luomupuuvillaauutetta sekä karitevoita, jotka kosteuttavat kädet ja kynnet pehmeäksi jättämättä ihoa rasvaisen tuntuiseksi. Aloe vera ja puuvillauute ovat herkän tai ärtyneen ihon ylimmät ystävät raviten ja rauhoittaen vahngoittunutta ihoa. Voiteessa on makean huumaava puuvillan ja vaniljan tuoksu. Hyvin rohtuneita käsiä voi sipaista kasvovedellä ennen käsivoiteen levittämistä – näin kasvovesi lukitsee kosteuttavia ainesosia syvemmälle ihoon.

Kommentointi suljettu

Back to top

Sivustomme käyttää evästeitä. Voit lukea tarkemmin evästekäytännöstämme Tietosuojaselosteestamme. Jatkamalla sivustomme käyttöä, hyväksyt evästeiden käytön.

You are about to remove a gift product. If you continue, it will not be added to your cart again.