Toimitus / Natural Goods Company

Pikkujouluhehkun 4 pikavinkkiä

marraskuu 2, 2017,
Natural Goods Company

Kaapissa odottaa upein pikkujoulumekko ikinä, mutta vartalon iho ei mätsää tyyliin? Nopein pika-apu löytyy kuorinnasta ja kosteutuksesta. Kevyesti kuoritusta ihosta tulee välittömästi sileämpi ja puhtaampi, ja kosteuttavat öljyt antavat sille kuultoa ja kimmoisuutta.

LABORATOIDE DU HAUT-SÉGALA Beauty Bust Oil - kiinteyttävä rintaöljy 100ml

 

LABORATOIRE DU HAUT-SÉGALA BEAUTY BUST OIL -rintaöljyn laadukkaat kasviraaka-aineet, kuten ginseng-uute ja antioksidantteja runsaasti sisältävä kaktusviikuna kosteuttavat ja kiinteyttävät usein ihonhoidossa laiminlyödyn rintojen ja dekolteen alueen ihoa. Kasviöljyt on kylmäpuristettu laadukkaista siemenistä, kukista ja hedelmistä. Tämä takaa, että öljyt sisältävät kasvien luonnolliset aktiiviaineet. Ihosta tulee kimmoisa, kiinteämpi, kosteutettu ja kauniisti hehkuva.

 

 

Provida Sokeri & Sitruuna vartalokuorinta 200mlPROVIDA SUGAR & LEMON BODY SCRUB vaikuttaa mieltä ja kehoa virkistävästi. Ruskea vitamiini- ja mineraalirikas sokeri kuorii ihon pinnalta kuollutta ihosolukkoa tehden ihon pehmeäksi ja sileäksi. Arvokkaat kasviöljyt kosteuttavat ja ravitsevat ihoa syvältä. Ihosi tuottaa jatkuvasti uusia ihosoluja vanhojen solujen alla. Osa kuolleista ihosoluista varisee itsestään pois, mutta osa niistä voi jäädä ihon pinnalle tehden ihosta hilseilevän, samean, epäpuhtaan ja epätasaisen. Tämän vuoksi iho on hyvä kuoria omalle ihotyypille sopivin väliajoin.

 

MOSSA FIRMING + REPAIR BODY CREAM - KIINTEYTÄVÄ VARTALOVOIDE IKÄÄNTYVÄLLE IHOLLE 200mlMOSSA FIRMING + REPAIR BODY CREAM on antioksidanttipitoinen, ihon mikroverenkiertoa stimuloiva vartalovoide, joka saa ihon tuntumaan välittömästi kiinteämmältä. Sen pohjolan karpalo kosteuttaa ja parantaa ihon kimmoisuutta, hidastaa ikääntymisprosessia ja uudistaa ihoa tuoden sille sileyttä ja elastisuutta. Ihosta tulee heti sileämpi, kiinteämpi ja joustavampi.

 

 

MÀDARA Pihlaja Drops  Glow Booster 20mlPikkujoulumeikin kruunaa MÀDARA PIHLAJA GLOW DROPS -tehotiivistetipat. Sen lisäksi, että öljyseerumi antaa iholle kuulaan hehkun, sen vitamiinikoostumus suojaa ihoa Suomen ankarassa ilmastossa. Ihon kosteustasapaino paranee, sen toiminnot elpyvät ja ärsytys vähenee. Pohjoiselle ilmastolle ominaisen pihlajanmarjan käyttö on sekä ekologista, että tehokasta: solutasolla olemme samanlaisia kasvien kanssa, ja siksi ihomme tunnistaa lähialueiden raaka-aineet ja osaa käyttää niitä tehokkaasti ravinnokseen. Anna vaikuttaa kasvoilla ennen meikin levitystä tai sekoita pieni määrä öljyä meikkivoiteeseen.

Kommentointi suljettu

Back to top

Sivustomme käyttää evästeitä. Voit lukea tarkemmin evästekäytännöstämme Tietosuojaselosteestamme. Jatkamalla sivustomme käyttöä, hyväksyt evästeiden käytön.

You are about to remove a gift product. If you continue, it will not be added to your cart again.