Nähdään I LOVE ME -messuilla

Vuoden suurin kauneustapahtuma tulee taas

 

Olemme jälleen mukana I LOVE ME -messuilla Helsingin Messukeskuksessa 20. – 22.10 – tällä kertaa suurempaa kuin koskaan!

Tule lataamaan oma energiasi osastollamme 6E50: hyvän meiningin lisäksi lupaamme sinulle mehukkaat messutarjoukset sekä rautaisannoksen asiantuntijuutta. Hyödynnä myös luentolavamme timantinkova tieto, jota jaetaan ilmaiseksi koko viikonlopun ajan!

Kosmetologi, luonnonkosmetiikan lähettiläs Katja Kokko,  hyvinvointivalmentaja Karita Tykkä, toimittaja/bloggari Noora Shingler sekä monet muut oman alansa huiput tiivistävät olennaisen ihonhoidosta, ravinnosta ja kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista.

Luvassa mm. eri-ikäisen ihonhoidon haasteet, vinkit kaamoskauden ruokaan sekä tuotetärpit sisäiseen ihonhoitoon. Sokerina pohjalla esittelemme uutuusbrändimme, korealaisen fermentoingiteknologian pioneerin WHAMISA:n.

Valitse alta omat suosikkiluentosi, joita et aio missata. Luentomme pyörivät non-stoppina koko viikonlopun ajan, mutta paikkoja on rajoitetusti. Varmistat mukaan mahtumisesi olemalla ajoissa.

Koe uusimmat trendit ja vie parhaimmat opit kotiin!

 

 

3 thoughts on “Nähdään I LOVE ME -messuilla

  1. Jenna says:

    Jos jää aikaa ja jaksaa vielä päivää pitkälle iltapäivään niin täydellisen deoranrantin metsästys. 🙂

Comments are closed.