Toimitus / Natural Goods Company

Flunssa iskee – mikä nujertaa nuhjuisen olon?

syyskuu 27, 2017,
Natural Goods Company

Joka syksy kesälomien jälkeen päiväkoteihin, kouluihin ja töihin palaajia uhkaa sama vanha vihollinen: flunssakausi jyllää pahimmillaan. Nuhjuista oloa voi kuitenkin helpottaa aromaterapisten tuotteiden avulla, jotka myös hoitavat ihoa ja kohentavat mielialaa.

Mediaton THYME CREAM toimii hengitystä avaavana voiteena rintaan tai selkään siveltynä.  Se on luonnonmukainen vaihtoehto synteettisille hengityksenavaajille ja nenäsumutteille. Voide koostuu valkoisen timjamin, laventelin ja pinjan aidoista eteerisistä öljyistä, sekä luomulaatuisesta sheavoista, joka pehmittää ihoa hellävaraisesti. Timjami auttaa kehon immuunipuolustusta, elvyttää nuutunutta oloa ja rauhoittaa hermostunutta mieltä. Koska timjamivoide antaa myös kevyen lämmön tunteen, se sopii yhtä lailla talven vilukissalle käsivoiteeksi, helpottamaan reuma- ja nivelkipuja kuin vauvahierontaankin.

Timjami on yksi Hippokrateen käyttämästä 400. lääkinnällisestä kasvista. Roomalaiset rauhoittivat sairaita timjamipedillä ja rohkaisivat sotilaita ennen taisteluita kylvettämällä heitä timjamikylvyissä. Toisen maailmansodan aikana timjamin eteeristä öljyä käytettiin sotasairaaloissa desinfiointi- ja antiseptisena aineena yhdessä neilikka-, sitruuna- ja kamomillaöljyjen kanssa. Krimin sodassa sotilaiden vaatteisiin suihkuteltiin timjamin eteeristä öljyä, koska se piti loitolla sairauksia ja loisia.

Raikas MEDITAO ANGELICA BALSAM helpottaa flunssaisen hengityksen kulkemista ja rauhoittaa yskänpuuskia. Kätevä voidemainen balsam levittyy niin nenän alle, rintaan kuin niskaankin tahmaamatta. Mäkikuisman tuoksu parantaa aromaterapisesti mielialaa, lievittää ahdistusta, suojaa virusinfektioita vastaan, vähentää tulehdusta ja rauhoittaa hermostoa. 

Aromaterpia avuksi flunssanhoitoon

Sen lisäksi, että MEDITAO EUKALYPTUS BALM FORTE helpottaa flunssaisen hengitystä, se myös lämmittää ja lohduttaa kurjaa vilustunutta oloa. Ravensara, vuorimänty ja eukalyptus ovat on puhdistava, limaa irrottavia ja hengitysteitä avaava eteerisiä öljyjä. Miellyttävä tuoksu rauhoittaa, avaa hengitystiet ja nopeuttaa flunssan paranemista. Hiero rintaan tai selkään, tai paikallisesti nenän alle. Shea-voide hoitaa rikkiniistettyä nenää samalla kuin eteeriset öljyt helpottavat hengittämistä. Balmia voi käyttää myös lapsilla. Se on hellävarainen ja luonnollinen vaihtoehto synteettisille hengityksenavaajille ja nenäsumutteille.

Ravensara on puhdistava, limaa irrottava ja hengitysteitä avaava eteerinen öljy. Ravensara-puu kasvaa kaukana Madagaskarin saarella itä-Afrikassa. Sen eteeristä öljyä on ylistetty Madagaskarissa ”Cure All” -öljynä, aivan samalla tavoin kuin teepuuöljyä Australiassa, ja Madagaskarin perinteisessä lääketieteessä sitä on käytetty vuosisatojen ajan infektioiden, virusten ja bakteerien torjunnassa sekä kipulääkkeenä.

Eukalyptusöljy on erittäin antiseptinen ja limaa irrottava, ja se onkin suosittu lääke vilustumiseen ja influenssaan, erilaisiin yskiin, keuhkoputkienulehduksiin, katarriin ja virusinfektioihin.

Kommentointi suljettu

Back to top

Sivustomme käyttää evästeitä. Voit lukea tarkemmin evästekäytännöstämme Tietosuojaselosteestamme. Jatkamalla sivustomme käyttöä, hyväksyt evästeiden käytön.

You are about to remove a gift product. If you continue, it will not be added to your cart again.