NATURAL GOODS COMPANY LOVES “I LOVE ME”

Viime viikonloppuna olimme mukana Suomen suurimmassa kauneustapahtumassa, I love Me-messuilla.  Luonnollisesti-alueelta löysimme The Natural Goods Companylle loistavan osastosijainnin, sillä tuotteemme edustavat kauneutta, hyvinvointia, puhtautta, luonnollisuutta ja ekologisuutta. Osastomme vieressä, Pro Luonnonkosmetiikkayhdistyksen hoitolassa, Ruohonjuuren kosmetologit tekivät pikakasvohoitoja edustamillamme sarjoilla, Mádaralla ja Providalla.  Saimme näkyvyyttä myös Luonnollisesti-lavalla lauantaina, kun Mádaran perustaja Lotte ja Kemikaalikocktail-bloggari Noora Shingler kertoivat yhteistyöstään syksyn uutuus Nokkostuotteiden tiimoilta sekä luonnonkosmetiikasta ihonhoidossa.

Myös messuosastollamme tapahtui

Taitavat SKY-kosmetologiopiskelijat hemmottelivat osastollamme kävijöitä Mádara-käsihieronnoilla. Hieronnassa käytettiin Laboratoire du Haut Segalan luomulaatuista Jojobaöljyä sekä voiteeksi valittavana oli Mádaran Daily Defence-linjan Pihlajavoide tai herkän ihon Nokkosvoide. Aina aurinkoinen Hyvän Olon Maailman Tarja esitteli ihonhoidon ihmesieniksikin tituleerattuja Konjac Sponge-kasvojenpesusieniä sekä Make-up blender-meikkisieniä, joita tarttuikin monen asiakkaan matkaan pelastamaan ihon talven pintakuivuudelta.  Osastollamme oli Suomessa ensi kertaa esillä hoitolatuotesarja Esse Organics sekä Triumph & Disastermiestentuotesarja.  Messuvieraita kiinnosti erityisesti myös Mádaran uutuus Daily Defence Nokkostuotteet ja uudistunut Mádara Time Miracle anti-age-linja.

Myös poistokoreilla kävi perinteinen kuhina. Tänä syksynä Mádaran tuotteissa on tapahtunut pakkaus- ja koostumusuudistuksia, joten myimme varastomme tyhjäksi “ei-päivitetyistä” tuotteista. Mádara-kouluttajamme Minna osasi neuvoa kullekin asiakkaalle yksilöllisesti sopivat tuotteet.

Uutta miehille: Triumph & Disaster

Suomessa ensikertaa esillä oleva uusiseelantilainen miestentuotesarja Triumph & Disaster käänsi näyttävyydellään monen päät. Vihdoin myös Suomen markkinoilla on luonnollinen ja kestävän kehityksen mukainen sarja, joka ei näytä “ekohippeilyltä”. Tyylikkäät tuotepakkaukset, miehekäs oldskool-tuoksumaailma ja ennenkaikkea laatu rartkaisevat Triumph & Disasterin kohdalla. Tuotevalikoimasta löytyvät purkit ja putelit ihon- ja hiustenhoitoon, parranajoon ja hiustenmuotoiluun. Lue lisää Triumph & Disaster tuotevalikoimasta aikaisemmasta blogipostauksestamme.

Edistyksellinen hoitolasarja Esse Organics

Olemme löytäneet maahantuontiimme luonnollisen, innovatiivisen ja ennen kaikkea tuloksellisen hoitolasarjan, josta olemme kaikki erityisen innoissamme. Esse Organics tuotesarjasta löytyvät tuotteet ammattikäyttöön sekä kotikäyttöön ja lähtökohtaisesti tuotteita on saatavilla vain koulutetuista Esse-hoitoloista ja mahdollisesti niiden yhteydessä toimivista verkkokaupoista. Esse Organics tuotteiden perusperiaatteina ovat puhtaus, luonnollisuus, kestävä kehitys ja ihonhoidollinen lähtökohta on terveen ja monimuotoisen mikrobiomin saavuttaminen ja ylläpitäminen iholla. Tämä on ihonhoitoon täysin uudenlainen lähestymistapa, mutta se onkin saanut oivalluksensa uusimmista tieteen löydöistä liittyen vuonna 2008 lanseerattuun ihmisen mikrobiomiprojektiin (The Human Microbiome Project). Esse Organics-tuotteiden vaikuttavina aineina ovat veden korvaava antioksidanttinen rooibosuute,  ihon “hyviä” mikrobeja ravitsevat omegarasvahapot  ja prebiootit sekä elävät probiootit, jotka yhdessä tehokkaasti suojaavat ihoa ja monimuotoistavat sen tervettä mikrobiomia. Mielenkiintoista eikö vain? Tutustu Esse Organics-ihonhoitoon lisää Essen suomenkielisiltä verkkosivuilta.

Mádaran perustaja Lotte Tiesenkopfa-Iltnere lensi Latviasta Suomeen kertomaan I love Me-messukansalle luonnonkosmetiikasta ihon ravintona yhdessä Kemikaalicoktail-bloggaajan, Noora Shinglerin, kanssa. Pidemmäksi aikaa Lotte ei päässyt tällä kertaa jäämään, sillä kahden pienen lapsen äidin iltaohjelmassa oli vielä esikoispoikansa syntymäpäiväjuhlat. Nooran ja Mádaran menestyksekkään yhteistyön tuloksena on tänä syksynä lanseerattu herkän ihon Daily Defence Nokkostuotteet, jotka on kehitetty erityisesti suomalaiselle iholle. Tuotesarja on saanut jo paljon kehuja erityisesti atoopikkojen keskuudessa. Luennon päätteeksi yleisölle tarjottiin ravinteikasta koivunmahlaa sisältävää marjasmoothieta.

Kiitos kaikille osastollamme kävijöille ja nähdään taas vuoden päästä I love me-messuilla!