Arvostele tuote ja voita upeita palkintoja

Arvomme kaikkien tuotearvostelun kirjoittaneiden kesken tuotepaketin joka kuukausi!

Kirjaudu sisään verkkokauppaamme ja arvostele ostamasi tuote.

Vain kirjautumalla sisään voit osallistua arvontaan, jotta näemme yhtyestietosi ja voimme ottaa sinuun yhteyttä, mikäli voitat arvonnassa. Luo oma käyttäjätilisi verkkokauppaan täällä, mikäli sinulla ei vielä ole tunnuksia. Voit kirjoittaa arvostelun joko omalla etunimelläsi, tai vaihtaa nimen haluamaasi nimimerkkiin.

Arvostelun ei tarvitse olla pitkä, vaan aito mielipiteesi ostamastasi tuotteesta riittää. Kerro meille esimerkiksi, olitko tyytyväinen tuoksuun, koostumukseen tai saitko tuotteesta apua haluamallasi tavalla. Kaikkien kyseisen kuukauden arvostelunkirjoittajien kesken arvomme tuotepaketteja kuun viimeinen arkipäivä. Voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti, ja etunimet saatetaan julkaista Facebookissa.

Emme julkaise arvosteluja, joissa kielenkäyttö on epäasiallista tai hyvien tapojen vastaista. Hyvä arvostelu kertoo rehellisesti ja selkeästi tuotteen käyttökokemuksista, olivatpa ne sitten positiivisia tai negatiivisia. Muista perustella aina mielipiteesi – näin saat arviosi varmemmin esille ja osallistut arvontaan.

 

Tuotearvostelun säännöt

1. Natural Goods Company järjestää kuukausittaisia tuotepakettiarvontoja tuotearvosteluja kirjoittaneiden käyttäjien kesken. Kampanja on voimassa toistaiseksi ja sen ehtoja voidaan muuttaa kesken kampanjan. Pidätämme oikeuden suhteuttaa arvottavien palkintojen määrän osallistujien määrään.

2. Osallistumisoikeus on henkilökohtainen ja edellyttää hyväksytyn tuotearvostelun antamista. Arvontaan osallistuminen edellyttää sisäänkirjautumista omilla käyttäjätunuksilla. Arvonta tapahtuu valitsemalla satunnaisesti tuotearvostelu, jotka on kirjoitettu naturalgoodscompany.com-sivustolle kilpailun voimassaolon aikana. Arvostelun pitää olla asiallinen ja kuvata aitoja kokemuksia tuotteesta. Mikäli arvostelu hylätään, se ei myöskään osallistu arvontaan. Arvonta suoritetaan jokaisen kuukauden viimeisenä arkipäivänä.

3. Palkintoa ei voi muuttaa rahaksi.

4. Arvonnan voittajaan otetaan yhteyttä sähköpostiosoitteeseen, jonka osallistuja antaa kirjautuessaan verkkokauppaan. Muilla tavoin lähetetyt arvostelut eivät ole mukana kilpailussa. Tuloksista ei välttämättä tiedoteta erikseen paitsi voittajalle. Pidätämme oikeuden julkaista voittajan etunimi tai nimimerkki markkinointitarkoituksiin.

5. Arpajaisverosta vastaa The Natural Goods Company

6. Arvontaan voivat osallistua kaikki 18 vuotta täyttäneet Suomessa asuvat henkilöt.